• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle çatlatma iğnesi kullananlar

pko vardı ama o engel değil aslında
rahim kalp şeklindeymiş polip ve perde varmış onu da birçok doktor engel değil diye folik asit verip verip yolladı.
ama sonra başka bir doktor bunların temizlenmesi lazım dedi⁷
histereskopi yaptı ve ben ilk adetten sonra hamile kaldım. pko ya rağmen.
darisi benimde basima ins. benimde rahmim kalp seklindeymis ilkdefa sizdede duydum kendimden haric :-)
Kızlar ovitrelle iğne yakıyor mu
bugun vurdurdum 2tane hemde yanma olmadi canim hic

Bende gecen persembe kolumdan vuruldum 1 tane 20 mm yumurtam vardi kizlar bugun tam 1 hafta oldu cift cizgi gordum erken gebelik testinde dr 1 hafta daha bekleyelim.diyor ama 7 gun degil sanki bana o sure 7 asir geliyor benm fivi olan var mj

Bende gecen persembe kolumdan vuruldum 1 tane 20 mm yumurtam vardi kizlar bugun tam 1 hafta oldu cift cizgi gordum erken gebelik testinde dr 1 hafta daha bekleyelim.diyor ama 7 gun degil sanki bana o sure 7 asir geliyor benm fivi olan var mj
merhaba sonuç alıdn mı canım hamilemisin, bende klomen + ovitrelle kullandım bugün 5. günüm beklemedeyim

Merhaba kızlar 3 aydır adet olmuyordum, doktor yumurtan var 14 milim, çatlama mış, ondan adet olmamışsın deyip aynı gün 2 tane ovitrelle vurduttu bana, 2 gün sonrada tarlusal hapa başla 1 kutu bitir dedi günde 2 kere, adet olamayıp ovitrelle ve Tarlusal kullanan var mı, Bi arkadaş ta bana 14 mm de ovitrelle neden veemişki dedi, sizce de küçük mü boyutu yumurtanın, acil cevap veren olur mu

İnternetten den de baktım 18 mm den itibaren çatlatma iğnesi verilir miş, hafta sonu girdi araya, soramıyorum da şimdi, acil cvp verin kızlar

Merhaba bende yeni katıldım bugün femara ve çatlatma iğnesi oldum iki gün evvel bir hafta sonra progesteron hormonu ölçümü yapacak bu ikinci denemem ama ben ilaçsız adet göremiyorum o yüzden umudum yok üç yumurtam vardı 20 cm bulmuştur iğnem yapıldı bekliyorum ama sonucu bile bile bekliyorum allah herkese yardım etsin
Umutsuz olmayın. Allah büyük.

Back