- 20 Mart 2011
- 13.871
- 32.442
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.401
Canım pembe taraf mı LHKızlar basılsınız benım yumurta buyumuyormu acaba 13.gunum yarın dr kontrolüm var hıc gıdesım yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pembe taraf mı LHKızlar basılsınız benım yumurta buyumuyormu acaba 13.gunum yarın dr kontrolüm var hıc gıdesım yok
Ayy ben de anestezili olmak istiyorum ya korkuyorumHayirli pazarlar kızlar yaklaşık 2 saat önce asilamam oldu. Aneztesi ile yaptı doktor o yüzden bir şey anlamdım şu an hafif kasık ağrım var uzandım dinleniyorum inşallah hayırlı haberler veririm burada![]()
Tüp bebek tedavisine başladık bugün canım. Rabbim hayırlısını versin. Bir çanta ilaç iğne. Umarım ilk denemede olur. Kalçadan da iğne varmış. Pek üzüldüm![]()
Hayırlı sonuçlar olur insAllah kızlar dualarım sizinleHayirli pazarlar kızlar yaklaşık 2 saat önce asilamam oldu. Aneztesi ile yaptı doktor o yüzden bir şey anlamdım şu an hafif kasık ağrım var uzandım dinleniyorum inşallah hayırlı haberler veririm burada![]()
Canım bende 7 kez ovulasyon takip yapmıştım yumurtan gayet iyi gelişmiş bir iki güne pik yapar en az 16 mm olmuşturKızlar basılsınız benım yumurta buyumuyormu acaba 13.gunum yarın dr kontrolüm var hıc gıdesım yok
Canım senin bebiş de aşılama ile mi olmuştu?Hayırlı sonuçlar olur insAllah kızlar dualarım sizinle![]()
Agrin olmazsa iki gün sonra iliski olabilir dedi. Ovulasyon koyulasmaya başlamış canımKızlar basılsınız benım yumurta buyumuyormu acaba 13.gunum yarın dr kontrolüm var hıc gıdesım yok
16 17 olunca tam pık oluyo cnm benım bıde yumurtam gec buyuyor oldr oldunu sanmam 13.gunum 11 12mm olduysa opup basıma koycam yanı sanmamCanım bende 7 kez ovulasyon takip yapmıştım yumurtan gayet iyi gelişmiş bir iki güne pik yapar en az 16 mm olmuştur
Bır gun sonra falan demedımı ıkı gun sonra kuzum yumurtanın ısı bıtmıs olmazmı pekı ultrasonla baktılarnı asılamadan once yumurtanaAgrin olmazsa iki gün sonra iliski olabilir dedi. Ovulasyon koyulasmaya başlamış canım
Cnm beyaz taraf t olan daha sılık olanCanım pembe taraf mı LH
Ikıgune bence olur yumurtan tam zamanında cnm gonalf mı vuruluyosun buay olmazsa dıger ay bende ona gececegımKızlar ben dokuzuncu iğnemi vuruldum bugün on olacak. Dün doktor 12,13,13 milim ölçtü yumurtaları. Bugün akıntı hafif kanlı geldi ılk defa geliyor başıma. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedir bu sizce? ilaçlardan olabilir mi
Kuzu silik taraf diyon ya orası da yine epey koyu, gittikçe koyulaşır.Ikıgune bence olur yumurtan tam zamanında cnm gonalf mı vuruluyosun buay olmazsa dıger ay bende ona gececegım
Dikkat etmen gereken bir şeyler söyledi mi?Agrin olmazsa iki gün sonra iliski olabilir dedi. Ovulasyon koyulasmaya başlamış canım
Evet ilk aşılamamdi. Akıntı gelebilir korkma sprem çıkar diye normal akıntı gelir dedi ki zaten öle bir akıntıda geldi idrar yaparken hafif kan geldi. İki gün sonra iliski olabilir Agrin olmazsa yap kendini iyi hissetmezsen ilişkiye girme dedi. Normal hayata devam sadece ağır işler yapmamak gerekiyor. Senin de aşılamami olacak canımDikkat etmen gereken bir şeyler söyledi mi?
İlk aşılama miydi bu?
Ikıgune bence olur yumurtan tam zamanında cnm gonalf mı vuruluyosun buay olmazsa dıger ay bende ona gececegım
Onu hıc bılmıyorum cnm yumurtlama kanaması desem daha var mmleremgore dr una sordunmu cnm onu hıc bılmıyorumKuzu silik taraf diyon ya orası da yine epey koyu, gittikçe koyulaşır.
Menopur 75 vuruluyorum bugün kanlı akıntı geldi çözemedim nedir ne değildir
Canım aşılama da zaten spermi bir sürü işlemden geçiriyorlar yine de geri gelebilir demek bunu duyduğum iyi oldu. Evet ilk aşılama, çarşamba çatlatma iğnesi cuma aşılama olur büyük ihtimalle dedi doktor. Ben şu kanlı akıntıya takıldım sence ignelerden mi olmuştur?Evet ilk aşılamamdi. Akıntı gelebilir korkma sprem çıkar diye normal akıntı gelir dedi ki zaten öle bir akıntıda geldi idrar yaparken hafif kan geldi. İki gün sonra iliski olabilir Agrin olmazsa yap kendini iyi hissetmezsen ilişkiye girme dedi. Normal hayata devam sadece ağır işler yapmamak gerekiyor. Senin de aşılamami olacak canım
Arayamam daha pazar pazar çatlamış da olsa yapacak bir şey yokki salı kontrolüm var öğrenirim bakalım hayra çıksın canımOnu hıc bılmıyorum cnm yumurtlama kanaması desem daha var mmleremgore dr una sordunmu cnm onu hıc bılmıyorum
Canım ben o igneyi bilmiyorjm gonal f kullandım yan etkilerine bak istersen kanama yapar mı diye. Ya da doktorunun telefonu varsa bir sor.Canım aşılama da zaten spermi bir sürü işlemden geçiriyorlar yine de geri gelebilir demek bunu duyduğum iyi oldu. Evet ilk aşılama, çarşamba çatlatma iğnesi cuma aşılama olur büyük ihtimalle dedi doktor. Ben şu kanlı akıntıya takıldım sence ignelerden mi olmuştur?
Ay inşallah tutar aşılaman ben bile heyecan yaptım şimdi. Sizin sıkıntı neydi?
Arayamam daha pazar pazar çatlamış da olsa yapacak bir şey yokki salı kontrolüm var öğrenirim bakalım hayra çıksın canım