Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pokistık over olduğumu oğrendim benimde yımurtam geç çatlıyo o yuzden aşilama yaptıracaklar ıyı bi doktor kontrolunde yaptırın derim

Geç büyür ve geç çatlarsa yinede hamilelik oluşması lazım değilmi çatlıyor sonuçta

Hoşbuldum canım.. Erken olduğunu biliyorum ama iğnenin etkisiyle de olsa pozitif çıkar diye bekliyordum..Nasip artık
Ignenin etkisiyle 12. Gun bile bende pozitif cikti biliyorsun o daha buyuk uzuntu oldu. 14. Gunde bende hala sansimiz var (kendi adima pek umutlu degilim artik gerci ama) forumda 13 negatif 14 pozitif gordum

O zaman hala benimde umudum var dimi LaRisaCca

Aşılaması tutmayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. 30 Eylül bat tarihi. Ama şimdiden adet belirtileri başladı sanki. O yüzden benim de tutmadı diye düşünüyorum. Sizin de böyle miydi
Benim de agrım vardı hafif, ama nerdeyse son bir iki günde adetimden. . Ama senin daha var zamanın, hemen umutsuzluğa kapılma arkadaşım.

Ignenin etkisiyle 12. Gun bile bende pozitif cikti biliyorsun o daha buyuk uzuntu oldu. 14. Gunde bende hala sansimiz var (kendi adima pek umutlu degilim artik gerci ama) forumda 13 negatif 14 pozitif gordum
Gerçekten mi bir gün bile o kadar değişiyorsa hala şansımız vardır belki de.. Allahım inşallah ya

Geç büyür ve geç çatlarsa yinede hamilelik oluşması lazım değilmi çatlıyor sonuçta
Canım elbette gebelik oluşur. Mesela Kimi kadınlarda da vücut 2 farklı dönemde yumurta atıyor. Hani bazıları doğurgan dönemim değildi nasıl oldu anlamadım adete bi kaç gün vardı filan diyor ya.. onlar da o tiplerden. O yüzden yumurtanın ne zaman çatladığı değil çatladığı zaman uygun ortamda olması spermlerin onu içeride hazır bekliyor olması denk gelmesi önemli.

Herkese allah sabır ve kolaylık versin beni bura etiketleyen arkadaşa selamlar ben aranızda yeniyim bu ay doktora gittim horman testi falan yapıldı birşey çıkmadı eşimde de sıkıntı yok doktor pek ilgilenmedi başka bir hastaneye gitmeyi düşüyorum yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum ama öncesinde ne gibi işlem yapılıyor rahim filmi istiyor mu doktor bilginiz var mı yada çatlama iğnesi nasıl yapılıyor

Ne kadar oldu?
Biz daha cok yeniyiz doktor henuz hsg ve esimden sperm testj istemedi. Bir ay klomen ve cat ignesi kullandim (bu ay) ama malesef olmadi sanirim. Yumurta takibi yaptirmayi dusunuyorum birdahaki ay bende. Yani o zamana ve yasa bagli bazen direk rahim filmi istiyorlar bazen bir kac ay bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…