- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.881
Aslında hiç bir sorun yoksa biraz yaşınıza göre davranıyorlar, ama yine de rahim filmi isteyebilirler, tüplerimiz açık mi kapalı mi bakmak için. Orda bir problem yoksa, yumurta geliştirici hap ya da iğneler var onları kullanıyorsunuz, sonra yumurtanız gelişmiş mi , kaç tane yumurtanı var ona bakıyorlar çağırıp. Eğer tamamsa, herşey istenilen gibiyse, 36 saat asilama yapılacak gibi , 36 saat önce yumurta catlatma lgnesi veriliyor. Sonra denilen saatten önce eşiniz gidip örnek veriyor, alınan örnek yıkanıyor, en hızlı, en sağlıklı spermler ayrılıp, sizin rakınızın içine enjekte ediliyor. Ama umarım sizin daha önce bebeğimiz olur. Bazen de çünkü asilama yapılmıyor hemen, yaşınız küçükse, yumurta gelistiricilerden sonra kendiliginizden hamile kalmanız beklenebilir.Herkese allah sabır ve kolaylık versin beni bura etiketleyen arkadaşa selamlar ben aranızda yeniyim bu ay doktora gittim horman testi falan yapıldı birşey çıkmadı eşimde de sıkıntı yok doktor pek ilgilenmedi başka bir hastaneye gitmeyi düşüyorum yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum ama öncesinde ne gibi işlem yapılıyor rahim filmi istiyor mu doktor bilginiz var mı yada çatlama iğnesi nasıl yapılıyor
Umarım açıklayıcı yazmışımdır :)