Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese allah sabır ve kolaylık versin beni bura etiketleyen arkadaşa selamlar ben aranızda yeniyim bu ay doktora gittim horman testi falan yapıldı birşey çıkmadı eşimde de sıkıntı yok doktor pek ilgilenmedi başka bir hastaneye gitmeyi düşüyorum yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum ama öncesinde ne gibi işlem yapılıyor rahim filmi istiyor mu doktor bilginiz var mı yada çatlama iğnesi nasıl yapılıyor
Aslında hiç bir sorun yoksa biraz yaşınıza göre davranıyorlar, ama yine de rahim filmi isteyebilirler, tüplerimiz açık mi kapalı mi bakmak için. Orda bir problem yoksa, yumurta geliştirici hap ya da iğneler var onları kullanıyorsunuz, sonra yumurtanız gelişmiş mi , kaç tane yumurtanı var ona bakıyorlar çağırıp. Eğer tamamsa, herşey istenilen gibiyse, 36 saat asilama yapılacak gibi , 36 saat önce yumurta catlatma lgnesi veriliyor. Sonra denilen saatten önce eşiniz gidip örnek veriyor, alınan örnek yıkanıyor, en hızlı, en sağlıklı spermler ayrılıp, sizin rakınızın içine enjekte ediliyor. Ama umarım sizin daha önce bebeğimiz olur. Bazen de çünkü asilama yapılmıyor hemen, yaşınız küçükse, yumurta gelistiricilerden sonra kendiliginizden hamile kalmanız beklenebilir.
Umarım açıklayıcı yazmışımdır :)

Canlarımmm günaydınnn çok güzel bir pazar olsun :KK200: :KK200:
caniiimmmmm bu haftada bitti çok şükür bide şey soracaktim ben size malum pazartesi iğne vuruldum o gece salı,çarşamba,perşembe, iliski oldu cuma olmadi dün gece oldu sizce yeterlimidir beklemeye gecelimmi ilk 4 gece çok ağrım ve baski seklinde olmustu iliski anında son 2gundur olmuyor bugün 7.günüm kızlar D dkugu

caniiimmmmm bu haftada bitti çok şükür bide şey soracaktim ben size malum pazartesi iğne vuruldum o gece salı,çarşamba,perşembe, iliski oldu cuma olmadi dün gece oldu sizce yeterlimidir beklemeye gecelimmi ilk 4 gece çok ağrım ve baski seklinde olmustu iliski anında son 2gundur olmuyor bugün 7.günüm kızlar D dkugu
Kuzum evet yeter gün aşırı devam etmen yeterli artık ❤️

Valla doktor bana 36. Saat sonra dedi iğnenin gecesi olmadı. Özellikle 36. Saat olsun 12-24 saat olmasın dedi. 5 i iğnemi vuruldum 6 sının gecesi ilişki oldu 7-8-9 da oldu sonra hiç olmadı iğnenin 11. Günüde gevelik testinde silik çift çizgi gördüm 13 gün kanda çıktı. Belirtinde hiç olmadı. Göğüslerim hala aynı. Mide bulantısı ağrısı yok. Sadece 2 günde bir ara ara kasık sancısı tuttu.

Valla doktor bana 36. Saat sonra dedi iğnenin gecesi olmadı. Özellikle 36. Saat olsun 12-24 saat olmasın dedi. 5 i iğnemi vuruldum 6 sının gecesi ilişki oldu 7-8-9 da oldu sonra hiç olmadı iğnenin 11. Günüde gevelik testinde silik çift çizgi gördüm 13 gün kanda çıktı. Belirtinde hiç olmadı. Göğüslerim hala aynı. Mide bulantısı ağrısı yok. Sadece 2 günde bir ara ara kasık sancısı tuttu.
anladim canm pekis en in yumurtalar kaç mm di

anladim canm pekis en in yumurtalar kaç mm di
Benim 3. Tedavimdi. İlk tedavimde 4 yumurtam vardı hepsi 20 mm geçikti. Tutmadı. Sonraki tedavimde 7 tane oldu. Onlarda 18-20-25 arası gidiyodu. Oda tutmadı. Son tedavimde 2 tane vardı. 20 geçikti. Az olduğu içinde tutmaz dedim ama az yumurta daha kaliteli oluyomuş. Doğruymuş. Tuttu çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿

Yok cnm gitmedm reglyi bekliyorum artk en gec pers ye kadar olurum diye dusunuyorum
Paylaşımlarına baktım canım sanırım çizgi silik çıkmış daha sonra..Ne zaman doktorunla görüşeceksin? Umarim iyi haber alırsın. Aşılama ve çatlatlama kaç ay denenebiliyormuş? Yani tutmazsa yije doktor kontrolunde mi denemelere devam edeceksin dogal olarak mi?

hani merak ettigim artik yapmasak olurmu catlamistir simdiye coktan demi canim 7 gun kaldı ogrenmeme
Canım açıkçası sık sık yapınca insanın canı hiç istemiyor haklısın. Siz bilirsiniz tabi. Yine de çok ara verme bence bilemezsin belki sen regl e yakın yine yumurta atıyosudur

Paylaşımlarına baktım canım sanırım çizgi silik çıkmış daha sonra..Ne zaman doktorunla görüşeceksin? Umarim iyi haber alırsın. Aşılama ve çatlatlama kaç ay denenebiliyormuş? Yani tutmazsa yije doktor kontrolunde mi denemelere devam edeceksin dogal olarak mi?

Kuzum asilama fln hic konusmadik bile henuz. 4. Ayimdi benim henuz regl olmadim olunca yazarim doktoruma ama bu ay klomen kullanmayi pek dusubmuyorum bakalim doktor ne dicek? Ben promotil man ve women siparis ettim bbgn

X