- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.901
benimde 1 tane canim 22mmdi doktor bana catlamak üzere nerredeyse ooo baya iyi yumurta kız falan gibi cümleler kurunca ışte bakalim son 7 gün canım dua et bana nolur sen tekrar kan verdinmiBenim 3. Tedavimdi. İlk tedavimde 4 yumurtam vardı hepsi 20 mm geçikti. Tutmadı. Sonraki tedavimde 7 tane oldu. Onlarda 18-20-25 arası gidiyodu. Oda tutmadı. Son tedavimde 2 tane vardı. 20 geçikti. Az olduğu içinde tutmaz dedim ama az yumurta daha kaliteli oluyomuş. Doğruymuş. Tuttu çok şükür
Bende olmadı çok denedık ama yokCanım elbette gebelik oluşur. Mesela Kimi kadınlarda da vücut 2 farklı dönemde yumurta atıyor. Hani bazıları doğurgan dönemim değildi nasıl oldu anlamadım adete bi kaç gün vardı filan diyor ya.. onlar da o tiplerden. O yüzden yumurtanın ne zaman çatladığı değil çatladığı zaman uygun ortamda olması spermlerin onu içeride hazır bekliyor olması denk gelmesi önemli.
Kusura bakmayın ya ben pkoyum ya ondan dolayı soruyorum hiçmi denk gelmez ya moralim bozulmaya başladoBen geç büyür ve geç çatlarsa hamilelik oluşmaz demedim ki. Gebelik oluşmazsa 2 hafta sonra adet olunur dedim
Önemli değil. İçinizi ferah tutun. Olacak inşallah. Pkolu birini tedavi etmek daha kolay. Aşılamada ve tüp bebekte şansınız diğer hastalara göre daha yüksek. İnşallah siz de bebeğinizin varlığını en yakın zamanda hissedeceksiniz.Kusura bakmayın ya ben pkoyum ya ondan dolayı soruyorum hiçmi denk gelmez ya moralim bozulmaya başlado
Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşallah çok beklemeden güzel haberler alırsınız hepinizKızlar günü beklemeden kan testi yaptım <0.5 çıktı hamilelik yok olmaZ da bu değerle zaten adetime 7 gün var. İnşallah sizin olumlu çıkar.
benimde 1 tane canim 22mmdi doktor bana catlamak üzere nerredeyse ooo baya iyi yumurta kız falan gibi cümleler kurunca ışte bakalim son 7 gün canım dua et bana nolur sen tekrar kan verdinmi
insalalh canim çok sagolasli1993 canım klomen kullandığım 3 ay boyunca doktorum bana hep aynı cümleyi kurdu "durumun çok iyi inşallah bu ay gebe kalırsın." sonuç, 3 ayda da gebe kalamadım. O yüzden kendini herşeye hazırla lütfen. Durumun iyi olabilir ama denk gelmeyebilir. Dilerim bu ay pozitifi görürsün kuzucum.
Dream1988 damlişko napıyosun
Verdim cNım ilk 37 idi 2 gün sonra 76 oldu bu gün tekrar ölçtürdüm 196 olmuş yükseliyoebenimde 1 tane canim 22mmdi doktor bana catlamak üzere nerredeyse ooo baya iyi yumurta kız falan gibi cümleler kurunca ışte bakalim son 7 gün canım dua et bana nolur sen tekrar kan verdinmi
Benm adımda damlaNapim cnm pazar keyfi sen
hayirli olsun kuzumVerdim cNım ilk 37 idi 2 gün sonra 76 oldu bu gün tekrar ölçtürdüm 196 olmuş yükseliyoe
Maşallah size kuzum. Sağlıkla doğsun bebişlerimizVerdim cNım ilk 37 idi 2 gün sonra 76 oldu bu gün tekrar ölçtürdüm 196 olmuş yükseliyoe
Çalışıyorum canım :)) akşam mesaisiNapim cnm pazar keyfi sen
Adet olmadan yapılması net cevap verirmi kiKızlar günü beklemeden kan testi yaptım <0.5 çıktı hamilelik yok olmaZ da bu değerle zaten adetime 7 gün var. İnşallah sizin olumlu çıkar.
Canım güzel haberlerle gel inşallah Rabbim gönlüne göre versinİnşallh yarın hormon testi ve hamilelik testi vercem hayrlısıyla
Amin bugun biraz mide bulantım oldu sabah ama hemen belirtiler belli olur mu bilmiyorum Eylül 8 ine bitti adetim bugun ayın 22 si 14 gün olmuş tamCanım güzel haberlerle gel inşallah Rabbim gönlüne göre versin