Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde 1 tane canim 22mmdi doktor bana catlamak üzere nerredeyse ooo baya iyi yumurta kız falan gibi cümleler kurunca ışte bakalim son 7 gün canım dua et bana nolur sen tekrar kan verdinmi

Bende olmadı çok denedık ama yok

Kusura bakmayın ya ben pkoyum ya ondan dolayı soruyorum hiçmi denk gelmez ya moralim bozulmaya başlado
Önemli değil. İçinizi ferah tutun. Olacak inşallah. Pkolu birini tedavi etmek daha kolay. Aşılamada ve tüp bebekte şansınız diğer hastalara göre daha yüksek. İnşallah siz de bebeğinizin varlığını en yakın zamanda hissedeceksiniz.

benimde 1 tane canim 22mmdi doktor bana catlamak üzere nerredeyse ooo baya iyi yumurta kız falan gibi cümleler kurunca ışte bakalim son 7 gün canım dua et bana nolur sen tekrar kan verdinmi
asli1993 canım klomen kullandığım 3 ay boyunca doktorum bana hep aynı cümleyi kurdu "durumun çok iyi inşallah bu ay gebe kalırsın." sonuç, 3 ayda da gebe kalamadım. O yüzden kendini herşeye hazırla lütfen. Durumun iyi olabilir ama denk gelmeyebilir. Dilerim bu ay pozitifi görürsün kuzucum.

insalalh canim çok sagol

Verdim cNım ilk 37 idi 2 gün sonra 76 oldu bu gün tekrar ölçtürdüm 196 olmuş yükseliyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…