Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testte negatif çıkıyorsa, ve testlerde de bi sorun yoksa gebelik olmayabilir canım kan testi ile uğraşma bekle bence...
bende oyle dusunuyorum canım salıya kadar beklicem adet olmassam gidip kan testi verip kesinleştircem sonra tekrar denemeler RABBİM herkese sağlıkla hayırlısıyla versin inşallah

Ben anlamiyorum 15. Gunum 1 hafta oldu adetim geceli bende sık çıkıyorum tuvalete artık kokulu idrar yapiyorum ve ishal oluyorum niyeyse kan verdim negatif gec dollenme böyle bisey mi ki
Canım kan testinin gün geçtikçe 0 a yaklaşmasından ötürü olmayabilir mi acaba diye düşünüyorum

Canım bu değişken bir durum biliyor musun. Şöyle ki benim ilk gebeliğimde kese varken kanda ve idrarda negatif görünüyordu sonradan yükseldi değerlerim. Bu gebeliğimde ise aşılamanın 11. Günü çift çizgi çıktı. Kaldı ki ben korka korka yapmıştım ilk gebeliğimdeki tecrübemden dolayı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.13 ay negatif gördüm insanı çok üzen bir durum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ay insallah ya yarin tekrarlicam testi insallah koyulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…