-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.841
Hoşgeldin canım. Ben de pazartesi aşılama oldum. Yanlarında ağrı ya da adet belirtisi gibi ağrıların var mıBende pazartesi aşılama oldum heyecanla bekliyorum inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Evet hafif ağrılar var birde sık idrara çikmaHoşgeldin canım. Ben de pazartesi aşılama oldum. Yanlarında ağrı ya da adet belirtisi gibi ağrıların var mı
Ben anlamiyorum 15. Gunum 1 hafta oldu adetim geceli bende sık çıkıyorum tuvalete artık kokulu idrar yapiyorum ve ishal oluyorum niyeyse kan verdim negatif gec dollenme böyle bisey mi kiEvet hafif ağrılar var birde sık idrara çikma
Progestan kullandinmi inşallah tutmuştur adetinde bayaa geçmişBen anlamiyorum 15. Gunum 1 hafta oldu adetim geceli bende sık çıkıyorum tuvalete artık kokulu idrar yapiyorum ve ishal oluyorum niyeyse kan verdim negatif gec dollenme böyle bisey mi ki
İlk deneme mi canım. Eşimin değerleri nasıldı? Benim ilk deneme, eşimin değerleri de çok iyi değil diye umutlu değilim pek.Evet hafif ağrılar var birde sık idrara çikma
Kullandim ama dun kestim zaten 1 tane kaldiydi nede olsa yok diyeProgestan
Progestan kullandinmi inşallah tutmuştur adetinde bayaa geçmiş
Doktor bakmadımı ultrasonda falanKullandim ama dun kestim zaten 1 tane kaldiydi nede olsa yok diye
Saglik ocaginda verdimkani pazartesi gidecem doktora gecen pazartesi 3.9 du doktor bu pazartesiye cagirdi tekrarDoktor bakmadımı ultrasonda falan
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah canim benimEvet canım :) 15. Günde 138 çıktı hcg
İlk deneme eşimin değerlerinde bir sıkıntı yok herşeyi normal bendede yok rahim filminde de birşey çıkmadı bizde deneyelim dedikİlk deneme mi canım. Eşimin değerleri nasıldı? Benim ilk deneme, eşimin değerleri de çok iyi değil diye umutlu değilim pek.
Hayırlı haberler insallahSaglik ocaginda verdimkani pazartesi gidecem doktora gecen pazartesi 3.9 du doktor bu pazartesiye cagirdi tekrar
Hayırlı haberler inşallahİlk deneme eşimin değerlerinde bir sıkıntı yok herşeyi normal bendede yok rahim filminde de birşey çıkmadı bizde deneyelim dedik
daha kan testi hiç yaptırmadım ki canım yaptıklarım hep idrar testiydiCanım hayır 15. günde kanda hala negatif çıkıyorsa sen bence bir kaç gün daha bekle. Gebelik olmayabilir
bende oyle dusunuyorum canım salıya kadar beklicem adet olmassam gidip kan testi verip kesinleştircem sonra tekrar denemeler RABBİM herkese sağlıkla hayırlısıyla versin inşallahTestte negatif çıkıyorsa, ve testlerde de bi sorun yoksa gebelik olmayabilir canım kan testi ile uğraşma bekle bence...
Canım kan testinin gün geçtikçe 0 a yaklaşmasından ötürü olmayabilir mi acaba diye düşünüyorumBen anlamiyorum 15. Gunum 1 hafta oldu adetim geceli bende sık çıkıyorum tuvalete artık kokulu idrar yapiyorum ve ishal oluyorum niyeyse kan verdim negatif gec dollenme böyle bisey mi ki
Canım bu değişken bir durum biliyor musun. Şöyle ki benim ilk gebeliğimde kese varken kanda ve idrarda negatif görünüyordu sonradan yükseldi değerlerim. Bu gebeliğimde ise aşılamanın 11. Günü çift çizgi çıktı. Kaldı ki ben korka korka yapmıştım ilk gebeliğimdeki tecrübemden dolayı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.13 ay negatif gördüm insanı çok üzen bir durum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah canim benim
Bisey sorucam .
Ben bi kaç ay önce de iğne yaptırmıştım 11. Gün etkisi geçmiş negatif olmustu şimdi yine 11. Gündeyim testimde hafif çizgi var umitleneyimmi
Ay insallah ya yarin tekrarlicam testi insallah koyulaşırCanım bu değişken bir durum biliyor musun. Şöyle ki benim ilk gebeliğimde kese varken kanda ve idrarda negatif görünüyordu sonradan yükseldi değerlerim. Bu gebeliğimde ise aşılamanın 11. Günü çift çizgi çıktı. Kaldı ki ben korka korka yapmıştım ilk gebeliğimdeki tecrübemden dolayı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.13 ay negatif gördüm insanı çok üzen bir durum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende hormon testi vercem ama birgün sonra cıkıyor buradaki hastanedeEvet canim sabah kan verdm aksam aldim sonucumu
Yanı sabah verip oglen sonu almadınıx mı tahliliYok bebekimm ayın 18. De yapıldı benim
Yumurtlamiş çok şükür görünce içim rahatladı bakalım tutmuş mu