Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar benim adet belirtılerım olmuştu aşilamam tutmamişdı ve kanımda pıhtılaşma olduğunu oğrendım şimdi kürlere başladımm
Cok geçmiş olsun canım kuru iri cekirdekli kara üzüm kanı sulandiriyormus iyi geliyormuş hamile kalmak için bende almıştım istersen bir araştır tadida çok guzel

Valla bende bisey yok test günü bekliyorum kasik agrim var sadece ara sıra . Salı baslicam test yapmaya aşılamanın 9. Günündeyim
İğnenin 11. Günü daha test yapmadım

Polikistik over sendromu olanlarda yumurta geç büyür geç çatlar. Yumurtanın çatlama süresi uzadığı için adet de uzar. Eğer geç adet olunuyorsa bunun sebebi yumurtanın olgunlaşıp büyüme süresinin uzamasıdır. Aşılamada yumurta olgunlaştırıp çatlatıldığı için gebelik yoksa 2 hafta sonra adet olunur. Aşılamadan hemen önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına dr bakmalı. Çünkü çatlatma iğnesi yapılsa dahi 36 saat içinde çatlamayıp 48 saati bulanlar var. Bunu kendim yaşadım. Böyle bir durumu varsayarsak 2 ya da 3gün gecikir.

İçimi rahatlattı canım 2 aydır söktürücü kullandım olmayınca bende. Bu ilk aşılamam ins hayırlısı olur..

Benim 15. Günüm hala adet olmadim pazartesi 3.9 cikmisti persembe 0.8 çıktı pazartesi tekrar gidecegim çünkü gec dollenme filan vardir diyr dusunuyorum progesteronu da kestim bugün pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…