Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar iğneden sonraki 11. Günüm negatif çıktı bundan sonra pozitif olması söz konusu olur mu sizce

Eklentiler

• D7AA44C6-B008-491B-868B-342BA1B37CAF.jpeg
    130,6 KB · Görüntüleme: 67
Hoşbuldum canım.. Erken olduğunu biliyorum ama iğnenin etkisiyle de olsa pozitif çıkar diye bekliyordum..Nasip artık
Canım ben de aşılama yaptırdım ve aşılamanın 11. günü yani çatlatma iğnesinin 13. günü yaptım testi, pozitif çıktı. İğnenin etkisi geçmiş olabilir ama şuan idrarda görünmesi için erken olabilir

Hoşbuldum canım.. Erken olduğunu biliyorum ama iğnenin etkisiyle de olsa pozitif çıkar diye bekliyordum..Nasip artık
Canim ignenin etkisi bitmiş belki de gebelik gerçekleşmiş ve yeni salgılanmaya başlamis olabilir beta hcg ondan sonra gösterebilir bende 13.gün yapicam pazartesi

kızlar iğneden sonraki 11. Günüm negatif çıktı bundan sonra pozitif olması söz konusu olur mu sizce
Canım 11.gün erken bence. Yumurta 36ila48 saatleri arasında çatlar. Yani 2 günü atla. 3.gün döllenme olduysa döllenmiş yumurta 5 ila 6 gün içinde rahme ulaşır. 9 gün geride kaldı. 2 gün içinde idrarda pozitif çıkması mümkün değil. Bence 14.gün den sonra kanda baktır. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahhh.

Allah razı olsun valla içimi rahatlattın inşallah dediğin gibidir

Kızlar birşey merak ediyorum asilamadan sonra pko olanlar 15 gün sonunda hamile kalmadıysa adet olurmu ? Pkolular için zaman belli olmuyor malum yani söktürücü ye ihtiyaç duyulurmu acaba
Bu iğne falan onu sagliyormus sanirim hamile olmazsak

Evet canim heralde 10 dan yukarisi yumurtlama olmus demekmis de kaliteli olmasi icin daha ne kdr olmali onu merak ettm bakalim pazartesi bana ne soyleycek
Evet oyle ben daha yüksek olup hamile olmayanları okudum maalesef gebelik anlaşılmıyor bu degerden
Çarşamba kan da görücem gerçeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…