- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.861
Onun sonucu 4 saatte falan çıkıyor gün icindeYanı sabah verip oglen sonu almadınıx mı tahlili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun sonucu 4 saatte falan çıkıyor gün icindeYanı sabah verip oglen sonu almadınıx mı tahlili
Ondan var kullanıyorumCok geçmiş olsun canım kuru iri cekirdekli kara üzüm kanı sulandiriyormus iyi geliyormuş hamile kalmak için bende almıştım istersen bir araştır tadida çok guzel
Pokistık over olduğumu oğrendim benimde yımurtam geç çatlıyo o yuzden aşilama yaptıracaklar ıyı bi doktor kontrolunde yaptırın derimPolikistik over sendromu olanlarda yumurta geç büyür geç çatlar. Yumurtanın çatlama süresi uzadığı için adet de uzar. Eğer geç adet olunuyorsa bunun sebebi yumurtanın olgunlaşıp büyüme süresinin uzamasıdır. Aşılamada yumurta olgunlaştırıp çatlatıldığı için gebelik yoksa 2 hafta sonra adet olunur. Aşılamadan hemen önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına dr bakmalı. Çünkü çatlatma iğnesi yapılsa dahi 36 saat içinde çatlamayıp 48 saati bulanlar var. Bunu kendim yaşadım. Böyle bir durumu varsayarsak 2 ya da 3gün gecikir.
Canım istersen 1-2 gün daha bekle. Doktorum bana aşılamadan sonra 14. Gün test yapmamı söylemişti. Ben erken davrandım. Negatif çıkınca insan çok üzülüyor. Birkaç gün daha bekleyebilirsen bekle benceAy insallah ya yarin tekrarlicam testi insallah koyulaşır
Tamam canim insallah üzülmemCanım istersen 1-2 gün daha bekle. Doktorum bana aşılamadan sonra 14. Gün test yapmamı söylemişti. Ben erken davrandım. Negatif çıkınca insan çok üzülüyor. Birkaç gün daha bekleyebilirsen bekle bence
Bende pkoyum ilaçlarla kalmaya çalışıyorumPokistık over olduğumu oğrendim benimde yımurtam geç çatlıyo o yuzden aşilama yaptıracaklar ıyı bi doktor kontrolunde yaptırın derim
Geç büyür ve geç çatlarsa yinede hamilelik oluşması lazım değilmi çatlıyor sonuçtaPolikistik over sendromu olanlarda yumurta geç büyür geç çatlar. Yumurtanın çatlama süresi uzadığı için adet de uzar. Eğer geç adet olunuyorsa bunun sebebi yumurtanın olgunlaşıp büyüme süresinin uzamasıdır. Aşılamada yumurta olgunlaştırıp çatlatıldığı için gebelik yoksa 2 hafta sonra adet olunur. Aşılamadan hemen önce yumurtanın çatlayıp çatlamadığına dr bakmalı. Çünkü çatlatma iğnesi yapılsa dahi 36 saat içinde çatlamayıp 48 saati bulanlar var. Bunu kendim yaşadım. Böyle bir durumu varsayarsak 2 ya da 3gün gecikir.
Ignenin etkisiyle 12. Gun bile bende pozitif cikti biliyorsun o daha buyuk uzuntu oldu. 14. Gunde bende hala sansimiz var (kendi adima pek umutlu degilim artik gerci ama) forumda 13 negatif 14 pozitif gordumHoşbuldum canım.. Erken olduğunu biliyorum ama iğnenin etkisiyle de olsa pozitif çıkar diye bekliyordum..Nasip artık
Canım 11.gün erken bence. Yumurta 36ila48 saatleri arasında çatlar. Yani 2 günü atla. 3.gün döllenme olduysa döllenmiş yumurta 5 ila 6 gün içinde rahme ulaşır. 9 gün geride kaldı. 2 gün içinde idrarda pozitif çıkması mümkün değil. Bence 14.gün den sonra kanda baktır. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahhh.
Çok umutlanmamak lazım ama umut var tabikiO zaman hala benimde umudum var dimi LaRisaCca
Ben geç büyür ve geç çatlarsa hamilelik oluşmaz demedim ki. Gebelik oluşmazsa 2 hafta sonra adet olunur dedimGeç büyür ve geç çatlarsa yinede hamilelik oluşması lazım değilmi çatlıyor sonuçta
Benim de agrım vardı hafif, ama nerdeyse son bir iki günde adetimden. . Ama senin daha var zamanın, hemen umutsuzluğa kapılma arkadaşım.Aşılaması tutmayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. 30 Eylül bat tarihi. Ama şimdiden adet belirtileri başladı sanki. O yüzden benim de tutmadı diye düşünüyorum. Sizin de böyle miydi
Gerçekten mi bir gün bile o kadar değişiyorsa hala şansımız vardır belki de.. Allahım inşallah yaIgnenin etkisiyle 12. Gun bile bende pozitif cikti biliyorsun o daha buyuk uzuntu oldu. 14. Gunde bende hala sansimiz var (kendi adima pek umutlu degilim artik gerci ama) forumda 13 negatif 14 pozitif gordum
Canım , göğüs ucu acıması, şiddetli sırt ağrısı, dudak kuruluğu, aşırı gaz, batmaAşılaması tutan arkadaşlar en belirgin belirtileriniz nelerdi
Canım elbette gebelik oluşur. Mesela Kimi kadınlarda da vücut 2 farklı dönemde yumurta atıyor. Hani bazıları doğurgan dönemim değildi nasıl oldu anlamadım adete bi kaç gün vardı filan diyor ya.. onlar da o tiplerden. O yüzden yumurtanın ne zaman çatladığı değil çatladığı zaman uygun ortamda olması spermlerin onu içeride hazır bekliyor olması denk gelmesi önemli.Geç büyür ve geç çatlarsa yinede hamilelik oluşması lazım değilmi çatlıyor sonuçta
Herkese allah sabır ve kolaylık versin beni bura etiketleyen arkadaşa selamlar ben aranızda yeniyim bu ay doktora gittim horman testi falan yapıldı birşey çıkmadı eşimde de sıkıntı yok doktor pek ilgilenmedi başka bir hastaneye gitmeyi düşüyorum yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum ama öncesinde ne gibi işlem yapılıyor rahim filmi istiyor mu doktor bilginiz var mı yada çatlama iğnesi nasıl yapılıyor@burcusami @Pandus @BerfinDemir @balcoregi @rengarenk44 Sistematik- @Sonres @Yesim00 @Aylincanbolatt @Yarmanne @Misli_naa @Gmzfth Pala1586 @Bionuroloji @gunessaime87 @Benimdemelegimolsa @Serfat18 @xemax @Umutlu01 D Dryyeni @Benimhalaumudumvar @crazy_daisy hoşgeldiniz kızlaarrrrr hadi bizimle deneyimlerinizi paylaşın
Herkese allah sabır ve kolaylık versin beni bura etiketleyen arkadaşa selamlar ben aranızda yeniyim bu ay doktora gittim horman testi falan yapıldı birşey çıkmadı eşimde de sıkıntı yok doktor pek ilgilenmedi başka bir hastaneye gitmeyi düşüyorum yumurtalık takibi yaptırmak istiyorum ama öncesinde ne gibi işlem yapılıyor rahim filmi istiyor mu doktor bilginiz var mı yada çatlama iğnesi nasıl yapılıyor