Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum ilk gün yaptığının üzerinden 3 gün geçti. Sen iğne vurulduğun günü de saymıştın o yüzden 11. gün sanıyordun. 11. gün iğne etkisi genellemede geçmiş oluyor.o hata ile pozitifi görünce çok heyecanlandık ama sonra durumu farkedince ve testler günden güne silikleşince sanki gebelik yok gibi görünüyor. Tabi yine de Allah bilir. İnşallah vardır ama sanırım yok gibi.

Aynen suan hala igne etkisinin kaybolusunu goruyoruz bence.

En güzeli beklemek sakin kafayla, başka şeylerle uğraşmak...bezmi alem de rabiye yılmaz adında bi doktor var bana çok övdüler onu, işte besmele ile filan yapıyormuş herşeyi, hatta bi arkadaşın 15 yıl çocuğu olmadı neler yapmadı ki. O doktora gitmiş ilk tüp bebek denemede hamile kaldı şimdi iki çocugu var, klomenden biraz umutsuzluk var bende, randevu alabilirsem adetin 3. Günü gidicem
Aynen beklemek en güzeli. Fahri İnan’a gidiyorum ben tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Pko var bende Ocak ayında tedaviye başladık ilkinde tuttu o zaman klomen sonrası gelişmedi yumurtalar gonal f verdi ama düşükle sonuçlandı. Sonrası ben 10 kilo verdim ve c life kullandım bu ay tekrar onunla başladım macun da kullandım çok şaşırdığını söyledi yine iğnel kullanırız demişti ama yumurtlarım iki tane sağda 17 mm ulaşmıştı sadece çatlatma iğnesi verdi beklemedeyim hayırlısı inş. Allah bekleyen isteyen herkese versin.

Aynen beklemek en güzeli. Fahri İnan’a gidiyorum ben tavsiye ederim çok iyi bir doktor. Pko var bende Ocak ayında tedaviye başladık ilkinde tuttu o zaman klomen sonrası gelişmedi yumurtalar gonal f verdi ama düşükle sonuçlandı. Sonrası ben 10 kilo verdim ve c life kullandım bu ay tekrar onunla başladım macun da kullandım çok şaşırdığını söyledi yine iğnel kullanırız demişti ama yumurtlarım iki tane sağda 17 mm ulaşmıştı sadece çatlatma iğnesi verdi beklemedeyim hayırlısı inş. Allah bekleyen isteyen herkese versin.
Amin canım inşallah bu ay pozitifi görürsün :KK19:

Amin canım bu yolculukta birbirimize güzel haberler vermek dileğiyle...

Kızlar bugün hicbise hissetmiyorum sanki tutmadı gibi🤔 11.gün aşılamanın. İgnenin de 12.günü
Canım hissetmeyebilirsin, gayet doğal bence. Lütfen bekle test yapıp canını sıkma. Hepimizde erken belli olmayabiliyor. Sonra üzülüyoruz. O yüzden 2-3 gün sonra test yapar bakarsın

Kızlar, moralinizi bozmayın, zaten %15 şansı var aşılamanın, ben de istiyordum ilk seferinde olsun ama olmadi işte, inşallah bundan sonrakinde olur. Siz de moralinizi yüksek tutun, Allah 'ın izniyle güzel haberlerimiz olur bu yıl.
İnşallah canımıniçi güzel haberlerinizin gelmesini çok istiyorum inan çok dua ediyorum hepinize :dua: :dua: :dua:

Kızlar, moralinizi bozmayın, zaten %15 şansı var aşılamanın, ben de istiyordum ilk seferinde olsun ama olmadi işte, inşallah bundan sonrakinde olur. Siz de moralinizi yüksek tutun, Allah 'ın izniyle güzel haberlerimiz olur bu yıl.
Bi tane doktor bana o yüzden aşılama olmadan direk tüp tedavi önerdi klomen işe yaramazsa... Hem ayrı masraf etmemiş olursun dedi. Ama tutanları da görünce denemek istiyor insan

Canım hissetmeyebilirsin, gayet doğal bence. Lütfen bekle test yapıp canını sıkma. Hepimizde erken belli olmayabiliyor. Sonra üzülüyoruz. O yüzden 2-3 gün sonra test yapar bakarsın
Kendini dinleme bence, hamilelik belirtisi var veya yok ikisi de yanıltıcı bence... 2_3 gün sonra test yaparsın istersen, iğnenin etkisi gitmiş olur
Pazartesi bakicm ama sanmıyorum. ..😶
Çarşamba da kanda 7 veya 10 bile çıksa nasıl sevinirim

X