Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fit mutlu anne Rabbim sana da pozitifi nasip etsin inşallah çok merak ediyorum senin sonucunu

Canım 114 milyon ciddi bir sperm sayısı fakat önemli olan ileri hareketliliği ve senin eşinde bu yazının ön tarafı görünmüyor ama ya %90 ya %80 yani çok şanslısınız bu konuda maşallah size
ozaman çok şükür diyelim inşallah nasip olur çok esekkurler yorumun icin

In
Fit mutlu anne Rabbim sana da pozitifi nasip etsin inşallah çok merak ediyorum senin sonucunu
inan bende cok merak ediyorum ya insAllah pozitif görürüm artık bi seneyi aşkındır negatif gormektrn yoruldum Allah a isyann gibi olmasin ama zormus bi evladım var şükür acısını gostermrisn Rabbim insAllah saglikla ikinci de gelir

Ondan yiyor canım. Bu yemiş haliydi 64 milyon toplamda.
Canım hiç üzülme çok samimi erkek arkadaşımın 32 milyon filandı sperm sayısı. Endişesini paylaşmıştı bizimle. Olmayacak heralde filan diyordu. Biraz da feminen bir çocuk ama onun eşi benden önce hamile kaldı
Hatta bize öğüt verdi. Çok afedersiniz biraz ayıp olacak ama kardeşiz burada hepimiz. Boşalmayı bacaklar omuzda şekilde yapıp biraz içerde beklemiş hemen çıkmamış. Sonra çıkınca kız altına yastık koymuş 1 saat öyle beklemiş. Gece boyu yerinden kalmamış. İlişkiden önce kız idrara gidiyormuş ki wc si gelmesin diye. Bizde bunların hiçbiri işe yaramadı

Bunları ben de çok denedim. Hiç işe yaramadı. Tabi o zaman benim rahim ve tüp problemlerimi bilmiyorduk. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…