- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.481
insAllah cnm
yaaa çıkmaz mı ki lekenin uzerinden 3 gun gecti
cnm catlama seviyesine gelmiş demis değerlendir bence tutabilir niye tutmasin lh testin de pike yakın gözüküyor sanki
Ben hic anlamıyorum cnm bu sonuçlardan insAllah iyidir☺
ozaman çok şükür diyelim inşallah nasip olur çok esekkurler yorumun icinCanım 114 milyon ciddi bir sperm sayısı fakat önemli olan ileri hareketliliği ve senin eşinde bu yazının ön tarafı görünmüyor ama ya %90 ya %80 yani çok şanslısınız bu konuda maşallah size
Maşallah. Nazar edebilirimkizlar esimin gecen ayki spermtahliliLaRisaCca @IsaBeLLa- @Damla1989 Fit mutlu anne @mlknaz @MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363
inan bende cok merak ediyorum ya insAllah pozitif görürüm artık bi seneyi aşkındır negatif gormektrn yoruldum Allah a isyann gibi olmasin ama zormus bi evladım var şükür acısını gostermrisn Rabbim insAllah saglikla ikinci de gelirFit mutlu anne Rabbim sana da pozitifi nasip etsin inşallah çok merak ediyorum senin sonucunu
Ne demek canım benim. İnşallah pozitif gelirsinozaman çok şükür diyelim inşallah nasip olur çok esekkurler yorumun icin
kuzum sen her gün eşine keçi boynuzu kaynat içir ciddi artış sağlıyor.Maşallah. Nazar edebilirimBenim eşimin çok iyi değildi canım
onun icin esine bal fıstık fındık keciboynuzu tozu antepfıstığı ceviz kuru uzim bademden oluşan karisim yedir çok duydum instada falanMaşallah. Nazar edebilirimBenim eşimin çok iyi değildi canım
Ondan yiyor canım. Bu yemiş haliydikuzum sen her gün eşine keçi boynuzu kaynat içir ciddi artış sağlıyor.
Bu deneme negatif olursa çok fena besleyecemonun icin esine bal fıstık fındık keciboynuzu tozu antepfıstığı ceviz kuru uzim bademden oluşan karisim yedir çok duydum instada falan
Canım hiç üzülme çok samimi erkek arkadaşımın 32 milyon filandı sperm sayısı. Endişesini paylaşmıştı bizimle. Olmayacak heralde filan diyordu. Biraz da feminen bir çocukOndan yiyor canım. Bu yemiş haliydi64 milyon toplamda.
kızlar bende bomlalari pespese siiraliyorum sırf şu cizgiye merakimdam test yaptım Eki Görüntüle 2309368
5. gün bugün canım ya insallahhhKaçıncı gunundu cnmgerçeğini de görmek nasip olur insAllah
Ayy kocam test yap deyince "aşkım iğne etkisiyle pozitif çıkıyor" demiştim. Ozaman hemen yap biraz moralimiz yerine gelsin demiştikızlar bende bomlalari pespese siiraliyorum sırf şu cizgiye merakimdam test yaptım Eki Görüntüle 2309368
Bunları ben de çok denedim. Hiç işe yaramadı. Tabi o zaman benim rahim ve tüp problemlerimi bilmiyorduk. Bakalım ne olacak.Canım hiç üzülme çok samimi erkek arkadaşımın 32 milyon filandı sperm sayısı. Endişesini paylaşmıştı bizimle. Olmayacak heralde filan diyordu. Biraz da feminen bir çocukama onun eşi benden önce hamile kaldı
Hatta bize öğüt verdi. Çok afedersiniz biraz ayıp olacak ama kardeşiz burada hepimiz. Boşalmayı bacaklar omuzda şekilde yapıp biraz içerde beklemiş hemen çıkmamış. Sonra çıkınca kız altına yastık koymuş 1 saat öyle beklemiş. Gece boyu yerinden kalmamış. İlişkiden önce kız idrara gidiyormuş ki wc si gelmesin diye. Bizde bunların hiçbiri işe yaramadı
5. gün bugün canım ya insallahhh
Peki bu duruma yönelik tedavi gördün müBunları ben de çok denedim. Hiç işe yaramadı. Tabi o zaman benim rahim ve tüp problemlerimi bilmiyorduk. Bakalım ne olacak.
ayy kahkaha attım resmen ya sen çok yasa emi benimde suan moralim çok iyi insalalh gerceginide görürümAyy kocam test yap deyince "aşkım iğne etkisiyle pozitif çıkıyor" demiştim. Ozaman hemen yap biraz moralimiz yerine gelsin demişti