Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bide çok sana bisey sormustum diğer sayflarda kaldi göğüs ucu agrisi ignenin 5.6.gunune denk geldi galiba senin demi sen demiştin sağlamanın 4.5.gunu basladi diyede LaRisaCca

Evet rahim kazıma yapıldı. İlaç kullandım. Sağ tüpüm alındı. Patolojiden gelen rapora göre başladık aşılamaya
Hadi bakalım.. Aşılama olması çok daha umut verici. Nedeni de şu.. Kaç yumurtan olduğunu biliyorsun, çatladığı zamanı biliyorsun, eşinin spermi laboratuvarda yıkanıp en verimlileri senin için hazırlanıp yumurtaya en yakın yere bırakılıyor yani yolda ölme durumları da yok. Bu sebeple inşallah kısa sürede gebelik haberini alırız

bide çok sana bisey sormustum diğer sayflarda kaldi göğüs ucu agrisi ignenin 5.6.gunune denk geldi galiba senin demi sen demiştin sağlamanın 4.5.gunu basladi diyede LaRisaCca
Aşkım sana cevap vermiştim ama arada kaynadı heralde. Aşılamadan birkaç gün sonra hemen başladı göğüs ucu hassasiyeti yani çat iğnesinden sonra 5-6. güne denk geliyor

Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim

Gosyerdı yumurtaları da sanırım bıyerde olustu ıcınde bır suru yumurta var catlama sevıyesınde dedı

Selam kızlar şimdi dr. dan çıktım soldaki yumurta 15 mm olmuş.Sağda 9.47 mm. Kağıtlar merkeze faxlandı haber bekliyoruz bakalım. Sanırım yarına iğneyi vurdurup pazartesi aşılama derler
Canım bi hata olmasın. 17-18 mm e gelen yumurta çatlamaya hazır demektir. Hormon tahlili yaptı mı doktorun ? Östojen yükselmişse sağlıklı bir folikül gelişiyor demektir. LH yükselmişse çatlamaya hazırlanıyor demektir. Neye göre çatlatma iğnesi yapılacak ? 15 mm küçük bence henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…