- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.361
13 cnm dr a gıdıyorum sımdıkacinci gün olarak yarın
Dr a gıdıyorum bakalım yumurtacıklar ne durumda
aksama kadar bekliycem olmazsam özelde yaptırırım.30 dk çıkarYap kesinlikle canım
Hoşgeldin canım umarım yarın çok güzel haberler alırsınHanımlar merhaba ben de bu topiğe geldim inşallah uğurlu gelir aşılamanın 13.günündeyim yarın kan testim var
Evet canımAcilde beta hcg kan testi yapıyorlar mı bilen var mı?
Cİdden mi ya çok iyi canın boşuna özele gitmeyeyim o zaman direk baktırmak istediğimizi söylesek bakarlar mı yoldan bi şikayetle mi gitmemiz lazım ?Evet canım
Senin adetin geçti inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruzaksama kadar bekliycem olmazsam özelde yaptırırım.30 dk çıkar
Canım acile gebelik testi yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar devlette bir iki saate sonucunu alırsın daha önce kuzenim yapmıştıCİdden mi ya çok iyi canın boşuna özele gitmeyeyim o zaman direk baktırmak istediğimizi söylesek bakarlar mı yoldan bi şikayetle mi gitmemiz lazım ?
Hadi ya çok sevindim bilmiyordum canım çok sağolCanım acile gebelik testi yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar devlette bir iki saate sonucunu alırsın daha önce kuzenim yapmıştı
Kaçıncı günün canımBende hala hicbir belirti falan yok bekliyorum ama biraz umutsuzluga kapilmadim degil. Cok zor sabretsemde test yapmadim hic
Kaçıncı günün canım
Canım her hastane yapmaya bilir belki onu da söyleyim sonra yanlış olmasın ara öğren istersen gitmeden araştırma hastaneleri yapmıyor galiba ama bulantım baş dönmem felan var dersen olabilirHadi ya çok sevindim bilmiyordum canım çok sağol
A evet aynıydık seninle ben bugün idrar testi yaptım çok silik çıktıBi hafta oldu 13.de vurulmustum
Evet eğitim araştırmalar yapmıyormuş sanırım normal devlete hastanesine giderim belki baş ağrısı var ilaç kullanamıyorum diye söylerim Of özelde bi sürü para o yüzden belki beceremem giderim napayımCanım her hastane yapmaya bilir belki onu da söyleyim sonra yanlış olmasın ara öğren istersen gitmeden araştırma hastaneleri yapmıyor galiba ama bulantım baş dönmem felan var dersen olabilir
A evet aynıydık seninle ben bugün idrar testi yaptım çok silik çıktı
bak benimki 16. günü buyuduler olmamissa sakin sikma canini13 cnm dr a gıdıyorum sımdı