Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepinize hayirli sabahlar hayirli cumalar bugün tüm dualarimiz kabul olmasi dilegiyle inşallah kızlar bugün ignenin 5. günü zamanmi gecmiyo yaaaaa @IsaBeLLa- Dream1988 Dream1988 LaRisaCca LaRisaCca @dekrsz dlkkydlntpl dlkkydlntpl @
Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.
Hayırlı Cuma’lar 🙏

benim çok yakın arkdasim 10 yil hamile kalamadi yani daha doğrusu kaldi ama rahim kalinligi oldugunj bilmediği için dusuk le sonuclandi hep sonra ünlü bir doktor derdini buldu rahim kazima isleminden sonra hamile kaldı simdi dünya tatlisi kızı var
Ben de onu dusundum , belki bugün onu söyleyecekler, çünkü çok dirençli kalınlık düşmüyor. Inşallah çok ağrılı acılı birşey değildir. Ondan korkuyorum. Özel biz bayıltıp yapıyoruz demişti. Tesekkurler

Ben de onu dusundum , belki bugün onu söyleyecekler, çünkü çok dirençli kalınlık düşmüyor. Inşallah çok ağrılı acılı birşey değildir. Ondan korkuyorum. Özel biz bayıltıp yapıyoruz demişti. Tesekkurler
inşallah güzel.haberlerle donerisnz malûm kalın olunca bebek tutunamiyor

dlkkydlntpl dlkkydlntpl hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Dream1988 Dream1988 sabah ilk idrarla test yapmayı unutma
C cadikusu35 test yaptın mı dün
Kızlar bugün haberini beklediğimiz kim varsa unutmasın haber vermeyi.. hadi inşallah bu cuma hatrına güzel şeyler çıksın.
kızlar duna adet günümdü olmadım bugün kan versem mi acaba. göğüslerinde hiç hassasiyet yok küçücük bu ay anlamadım akintim var sadece adetim asla gecikmez

Canım ben dayanamadım ya test yaptım benim bir hafta oldu 😂😂
ay valla satan olacak gibi degilki klomen kullanmaya başlayınca bukdr degildi günle geciyordu iğne oldum gecmemeye basladi güzel günler bekliyodur insalalh bizi sen ne zamna yaptin testi canimm ne cikti

Çok silik çıktı diğeri en azından iğne etki etmiş on
ay valla satan olacak gibi degilki klomen kullanmaya başlayınca bukdr degildi günle geciyordu iğne oldum gelmemeye basladi güzel günler bekliyodur insalalh bizi sen ne zamna yaptin testi canimm ne cikti
az önce yaptım canım çok silik bir çizgi var en azından iğne işe yaramış görünüyor bakalım haftaya bugüne kadar daha test yapmıcam (umarım) :110:

Çok silik çıktı diğeri en azından iğne etki etmiş on

az önce yaptım canım çok silik bir çizgi var en azından iğne işe yaramış görünüyor bakalım haftaya bugüne kadar daha test yapmıcam (umarım) :110:
bende bir delilik yapip komsuma test almasini soyledim yalanci cizgi olacak ama merak ediyorimnasil birsey bend ebugun yapicam dahada yapmiycam 14 eyluldemi vuruldun igneyi sen canım

bende bir delilik yapip komsuma test almasini soyledim yalanci cizgi olacak ama merak ediyorimnasil birsey bend ebugun yapicam dahada yapmiycam 14 eyluldemi vuruldun igneyi sen canım
Aman yap içimizde kalmasın bende merakdan ölüyordum bir de daha önce olmayan belirtiler olunca Yapayım dedim kime ne zararı var git gide koyulaşır inşallah canım ben 13.de olmustum iğnemi

X