- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.381
3 gün var aramizda ay ne güzel ya insalalh günü geldiğinde kipkirmizi görürüz bizde benim bugunden başlayan göğüs ucu agrim var canm dokunamiyorim sızlıyorAman yap içimizde kalmasın bende merakdan ölüyordum bir de daha önce olmayan belirtiler olunca Yapayım dedim kime ne zararı var git gide koyulaşır inşallah canım ben 13.de olmustum iğnemi
Sen şikayetlerini söylersen yaparlar canım haber ver sonucuEvet eğitim araştırmalar yapmıyormuş sanırım normal devlete hastanesine giderim belki baş ağrısı var ilaç kullanamıyorum diye söylerim Of özelde bi sürü para o yüzden belki beceremem giderim napayımşansıma haftasonu...
Evet canım hamilesindir inşallah3 gün var aramizda ay ne güzel ya insalalh günü geldiğinde kipkirmizi görürüz bizde benim bugunden başlayan göğüs ucu agrim var canm dokunamiyorim sızlıyor
Al canım ama erken gebelik testi al ben de onlardan alacağımInsallah zamanla kopkoyu cift cizgiyi de gorursun canimbende yarin progesteron tahlili yaptircm dayanamazsm gitmisken bi test alip denerim bende
Tamam şansımı deneyeceğim inşallah mutlu haber gelirSen şikayetlerini söylersen yaparlar canım haber ver sonucu
Aynen Ya bi tane doğursak rahatlayacağız ama o zamana kadar gün yüzü yokBiz neden böyleyiz yaa bi tane doğurana kadar 9 doğurduk
Aynen yaa, inşallah cuma gününün hürmetine bebek müjdesi alırızAynen Ya bi tane doğursak rahatlayacağız ama o zamana kadar gün yüzü yok
Canım önce idrarla gebelik testine bak yine negatif çıkarsa kan vermeye gitme. Bazen ilaçlar adeti geciktirebiliyorovitrellenin 13. günü test yapmıştım negatif ti ama adetim gecikti
Al canım ama erken gebelik testi al ben de onlardan alacağım
Canım daha iğne etkisi geçmemiştir kiCanım ben dayanamadım ya test yaptım benim bir hafta oldu
Hayır evde yan yana giderken karısına çarpıyor hamile kalıyor, korunuyor yine hamile kalıyor, ayy hiç istemiyorum diyor yine hamile kalıyor, benim de ağızlarına kürekle vurasım geliyorZaten hayatı hiç sallamayacak insanların çatır çatır çocuğu oluyor
yaa ilk idrarla yapman gerekkkDaha test yapmadm canim yapinca paylasicam
Canım sana bişi sorucam duphaston içince bende bir mide bulantısı başlıyor,sende de oluyormuydu?Canım önce idrarla gebelik testine bak yine negatif çıkarsa kan vermeye gitme. Bazen ilaçlar adeti geciktirebiliyor
Canım erken gebelik testi ile kesin sonuç çıkar. Bence yarını bekleme hadi güzel haberler getir bizeHanımlar merhaba ben de bu topiğe geldim inşallah uğurlu gelir aşılamanın 13.günündeyim yarın kan testim var
Yok canım hiç olmadı. Şuanda da gebelik belirtisi olarak da yokCanım sana bişi sorucam duphaston içince bende bir mide bulantısı başlıyor,sende de oluyormuydu?
göğüs ucu ağrısı bende de oldu hem de çok acıyordu3 gün var aramizda ay ne güzel ya insalalh günü geldiğinde kipkirmizi görürüz bizde benim bugunden başlayan göğüs ucu agrim var canm dokunamiyorim sızlıyor
Canım evde var aslında bi tane ama ben aşılamanın 7. Gününde ovitrelle yaptım o yüzden pozitif çıkabilir doktor öncesinde yap a sakın dedi ama gerçi bir gün var arada ya ben bileyim hatta bugün bile kan verebilirdim bence eşim yok doktor ne dediyse o diyorCanım erken gebelik testi ile kesin sonuç çıkar. Bence yarını bekleme hadi güzel haberler getir bize