Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün iğnenin 13. günüydü biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif sanırım ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı
Üzme kendini canım. İnşallah vardır. Yoksa da ne yapalım mecbur tekrar deneyeceğiz. Benim aşılamanın 3. günü bugün. Eşimin değeri de düşük olduğu için ben de umutsuzum

Üzme kendini canım. İnşallah vardır. Yoksa da ne yapalım mecbur tekrar deneyeceğiz. Benim aşılamanın 3. günü bugün. Eşimin değeri de düşük olduğu için ben de umutsuzum
ALLAH hepimizin yardimci olsun canim doktorum erken dedi idrar icin sali kan testi ver dedi bakalim hayirlisi olur ama tek cizgi gormk te insani mahfediyor bide daha ilk deneme

Kızlar nasılsınız? Ben yarin yine hastane yollarına dokulcem . Bugün kan testi yaptılar, yarın yine yapacaklarmış, prof . Hoca bakıcak bu kezde. Çünkü benim Rahim duvarı kalınlığı problemim devam ediyormuş. Doktor yeniden gebelik testi yapalım dedi. Adet oldum zaten, bir de bugün ultrasonla baktı. Olsaydı görünmez miydi sizce ? (Kafamda deli sorular.)

Canım rahim kalınlığı için hiç ilaç kullandın mı? Ben 3 ay primolut kullandım bu yüzden

Canım rahim kalınlığı için hiç ilaç kullandın mı? Ben 3 ay primolut kullandım bu yüzden

Sadece doğum kont. hapı kullandım iki ay, incelmişti. Asilama yapıldı, şimdi yine çok kalınmış. Daha önce de biseyler kullandım ama adini hatırlamıyorum hiç.

Benim kullandığım da adet geciktiriciydi.
Düzenlemek için vermiş olabilir o zaman. 1,5 yıldır bir sürü şey kullandım ben de, hele 1 tanesi depresyon yaptı resmen. Yan etkilerinde da yazıyormuş. Yapın adını da unuttum. Hormonlarım dengelenecegine, şaşırdı galiba. Hakkımızda hayırlısı artık. Inşallah Allah evlat nasip eder isteyen herkese.

Kızlarr yoğun baş dönmesi başlıdı karnımın altıda sancılanıyor dizede böyle oldumu iyiye yormak istiyorum LaRisaCca Dream1988
Kuzucum evet alt karın bölgem sancılanıyordu.
D dkugu canım 13. Gün 138 çıkmıştı şuan bilmiyorum pazartesi komtrolum olacak inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Dream1988 canım seninki %1milyon Allahın izniyle
C cadikusu35 canım negatif çıkmasına çok üzüldüm. Rabbim çok bekletmeden verir inşallah umudumuzu yitirmeyelim. Ben de 13 ay negatif gördüm.

Benim adetim hep düzenli canım. küretajla rahim kazıma yapınca fark ettiler. umarım tekrar sorun çıkarmaz bu kalınlık. Bu forumdan anladığım her bünye o kadar değişken ki. Bir o kadar da tedaviler değişken

Canim benim

Kızlarr yoğun baş dönmesi başlıdı karnımın altıda sancılanıyor dizede böyle oldumu iyiye yormak istiyorum LaRisaCca Dream1988

Canim yogun degil ama benim hafif bosluktaymisim hissi oluyor ilactanda olabilir (cat ignesi) alt karnim benim bayadir agriyor 4-5 gundur

Yaa , bana da özelde bir doktor kalınlık için rahim kazimayi önerdi. Belkide yarın bunu söyleyecek hastane de. Acı verici bir şey mi ? Gerçekten herkesin problemi çok farklı, o yüzden yöntemler ilaçlar farklı olabiliyor

kacinci gün olarak yarın

benim çok yakın arkdasim 10 yil hamile kalamadi yani daha doğrusu kaldi ama rahim kalinligi oldugunj bilmediği için dusuk le sonuclandi hep sonra ünlü bir doktor derdini buldu rahim kazima isleminden sonra hamile kaldı simdi dünya tatlisi kızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…