Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman yap içimizde kalmasın bende merakdan ölüyordum bir de daha önce olmayan belirtiler olunca Yapayım dedim kime ne zararı var git gide koyulaşır inşallah canım ben 13.de olmustum iğnemi
3 gün var aramizda ay ne güzel ya insalalh günü geldiğinde kipkirmizi görürüz bizde benim bugunden başlayan göğüs ucu agrim var canm dokunamiyorim sızlıyor

Evet eğitim araştırmalar yapmıyormuş sanırım normal devlete hastanesine giderim belki baş ağrısı var ilaç kullanamıyorum diye söylerim Of özelde bi sürü para o yüzden belki beceremem giderim napayım 🙈 şansıma haftasonu...
Sen şikayetlerini söylersen yaparlar canım haber ver sonucu

Sen şikayetlerini söylersen yaparlar canım haber ver sonucu
Tamam şansımı deneyeceğim inşallah mutlu haber gelir 🙏 belirti olarak ara ara adet ağrısı girip gidiyor normalde adet günü Ya da birgün önce olurdu bu ağrılar şimdi üç gündür yaşıyorum azıcıkta meme hassasiyeti. İlaçkardan hormonlardan da olabilir tabii...

Zaten hayatı hiç sallamayacak insanların çatır çatır çocuğu oluyor 🤷‍♀️
Hayır evde yan yana giderken karısına çarpıyor hamile kalıyor, korunuyor yine hamile kalıyor, ayy hiç istemiyorum diyor yine hamile kalıyor, benim de ağızlarına kürekle vurasım geliyor 😂

Canım erken gebelik testi ile kesin sonuç çıkar. Bence yarını bekleme hadi güzel haberler getir bize
Canım evde var aslında bi tane ama ben aşılamanın 7. Gününde ovitrelle yaptım o yüzden pozitif çıkabilir doktor öncesinde yap a sakın dedi ama gerçi bir gün var arada ya ben bileyim hatta bugün bile kan verebilirdim bence eşim yok doktor ne dediyse o diyor ☹️

X