- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.161
Cnm senin yumurta olgunlaşmada değil çatlamada sorun vardır belki ondan vermemiştir klomen ya da başka bişeBenim dr. um bana hiç klomen vermedi acaba sorsam mı? Birde sadece 1 tane çatlatma iğnesi veriyor. İstenilen büyüklüğe ulaşınca vurup aşılama oluyorum?
Burda okuyorum herkes klomen kullanıyor ve 4 yada 5 iğne oluyor.
Kaçıncı gün bu resim ?
Anladım canım insan sürekli birşeyler arıyor kendi kendine vallahi.Cnm senin yumurta olgunlaşmada değil çatlamada sorun vardır belki ondan vermemiştir klomen ya da başka bişe
Benim iğneden sonra ki 11. günümde gözükmüyordu bile hadi inşallah sende var. Git gide koyulaşsın dua edelim.11. Gunum bgn
Canım bunda bildiğin 2. çizgi var görmüyor musunYaptim atiyorum:)
Eki Görüntüle 2309115
Canım bunda bildiğin 2. çizgi var görmüyor musun
Benim iğneden sonra ki 11. günümde gözükmüyordu bile hadi inşallah sende var. Git gide koyulaşsın dua edelim.
Ay ıns cnm ya dort bes gune bellı olur ılk denemenmıudı ben ılk bebegıme kendım kalmıstım ama ıste sımdı adet duzenım ıkı aydır dengesız 22 43 gunde oldum ıkıay dr klomen verdı ne olcak yarını beklıyorum
Valla bebek üstüne bebek geliyor maşallah ne güzelCanım bunda bildiğin 2. çizgi var görmüyor musun
Canım doktor sana diyecek ki 2gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı. Ben de sana diyorum ki hemen git kanda baktır. Kanda kesin çıkacak. İdrarda bile çıkmış çünküInanamiyorum igne etkisi degildir di mi artik doktorumada attim bakalim ne diyecek ama hayal gibi suan
İnşallah canım inşallah.Gercekten miiiiAllahim insallah hamileyimdir
Sıkıntı yapma hiç, eğer yumurtan olmasaydı verirdi mutlaka. Zaten dr lar çok yumurta olmasınıda istemiyorlar çoğul gebelik riskli diyeAnladım canım insan sürekli birşeyler arıyor kendi kendine vallahi.
Canım doktor sana diyecek ki 2gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı. Ben de sana diyorum ki hemen git kanda baktır. Kanda kesin çıkacak. İdrarda bile çıkmış çünkü
Hemen git, giderken bana yaz bi de hastaneye varınca, kan verince sonuç çıkınca yine yazTamam kan vericem bir yer bulup
Gercekten miiiiAllahim insallah hamileyimdir
Hayırlısı olsun valla artık. Stres sıkıntı yapmıyorum Dr. ile kanka olduk artık gide geleSıkıntı yapma hiç, eğer yumurtan olmasaydı verirdi mutlaka. Zaten dr lar çok yumurta olmasınıda istemiyorlar çoğul gebelik riskli diye
Dört gözle bekliyoruz haberini canım.Tamam kan vericem bir yer bulup
Ben ağlarken doktor peçete uzatıyordu banaHayırlısı olsun valla artık. Stres sıkıntı yapmıyorum Dr. ile kanka olduk artık gide gele
Ben ağlarken doktor peçete uzatıyordu banaBütün tribimi çekti adamcağız