Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık 🙈🙏🏻
Allah sağlıkla kucağına da almay nasip etsin canım. Bizim içinde bol bol dua et olur mu:anneadayı::anneadayı:
Kuzucum ben tüp bebek merkezlerinde ilk önce tüm depolarımızın dolmasını sağladığı için verilen impryl diye bir ilaç var. 1 ay bunu içtim önce sonra da bu ay folik asit içtim ve zaten çok şükür ki bu ay hamile kaldım. @Siyah inci86 bence hemen başla canım çünkü ilk 3 ay annenin beslenme şekli bebeği pek de etkilemez önemli olan kromozomal gelişimidir. Ayrıca folik asit doğurganlığı da arttıran önemli birşey. Asla da zararı yoktur.
Sağol kuzum cevapladığın için.:KK15: Aldım başladım dünden beri.
Biraz yoruldum ben sanırım 😔 hayal kırıklığı yaşamaktan...
Yorulmak yok ara vermek var.Sonra yeniden başlamak var.:super: Bende 4. ye başlayacağım çok umutsuzluğa düştüm ama öyle de böyle de zaman gidiyor.Biz elimizden geleni yapalım.İnşallah tez zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun canım.
canım kızlarrr :KK5: Dream1988 Dream1988 @bi prenses annesi @Siyah inci86 N Ned en @asli1993 @Duammmm moda tas ogrt moda tas ogrt ve şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım darısı sizeolsun inşallahh . Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Bakın bu topic bize uğurlu geldi. Sizlere de gelecek Allah ın izniyle. Bu ay güzel haber verecek çok arkadaşım daha olduğunu hissediyorum.
Ben bu topicten çok olumlu hisler alıyorum çok uğurlu geldi inşallah herkesin güzel haberlerini alırız kızlar.

Allah sağlıkla kucağına da almay nasip etsin canım. Bizim içinde bol bol dua et olur mu:anneadayı::anneadayı:

Sağol kuzum cevapladığın için.:KK15: Aldım başladım dünden beri.

Yorulmak yok ara vermek var.Sonra yeniden başlamak var.:super: Bende 4. ye başlayacağım çok umutsuzluğa düştüm ama öyle de böyle de zaman gidiyor.Biz elimizden geleni yapalım.İnşallah tez zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun canım.

Ben bu topicten çok olumlu hisler alıyorum çok uğurlu geldi inşallah herkesin güzel haberlerini alırız kızlar.
Inşallah herkes güzel haberler alır, Allah gönlümüze göre verir hepimizin. Zira,süreç te epey zor. Bakalım hastanedeyi şimdi, bundan sonrası için ne yapilacak. Rahim duvarı kalınlığı var bende de işte. Onun için bisey olacak sanırım.

Inşallah herkes güzel haberler alır, Allah gönlümüze göre verir hepimizin. Zira,süreç te epey zor. Bakalım hastanedeyi şimdi, bundan sonrası için ne yapilacak. Rahim duvarı kalınlığı var bende de işte. Onun için bisey olacak sanırım.
Hayırlısı olsun canım İnşallah herşey istediğin gibi olur.Kalınlık için ne yapacaklar ilaç ile tedavimi uygulanıyor?

Canim benm daha igne olali bi hafta oldu bekliyorum bKalm ins olur 😊
Ay ıns cnm ya dort bes gune bellı olur ılk denemenmıudı ben ılk bebegıme kendım kalmıstım ama ıste sımdı adet duzenım ıkı aydır dengesız 22 43 gunde oldum ıkıay dr klomen verdı ne olcak yarını beklıyorum

Ay ıns cnm ya dort bes gune bellı olur ılk denemenmıudı ben ılk bebegıme kendım kalmıstım ama ıste sımdı adet duzenım ıkı aydır dengesız 22 43 gunde oldum ıkıay dr klomen verdı ne olcak yarını beklıyorum
Benim dr. um bana hiç klomen vermedi acaba sorsam mı? Birde sadece 1 tane çatlatma iğnesi veriyor. İstenilen büyüklüğe ulaşınca vurup aşılama oluyorum?
Burda okuyorum herkes klomen kullanıyor ve 4 yada 5 iğne oluyor.:KK43:

Dream1988 Dream1988 kızzz çabuk test yap da söyle. Meraktan ölecem artık idrarda da çıkar Allah ın izniyle

Yaptim atiyorum:)
B1357BEE-D345-4401-BDDB-9684F34851CE.jpeg

X