Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amiiiiiin insallah canim yaaa insallah. Allah razi olsun cok destek oluyosunuz bu skintili gunlerde. Biraz da olsa kafam rahatliyo valla burda cok sagolun Allah sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim saglikla insallah

Kızlar 12.gunum klomene ragmen ovulasyon testınde cızgı bıle yok beredeyse sanırım benım yumurtalar buyumuyor gec mı olgunlasıcak kı yarın dr amgıdecegım akıl verın bana lütfen

Yumurta çatladıktan sonraki 10. gün (28 günde bir olduğunu varsaysak) 24. güne denk geliyor. bence de erken. Doktor mu söyledi ? Kaç günde bir adet oluyorsun
Kızlar ben 24 günde bir adet oluyorum şaşmaz ama ablamın da 7. Günde çıkmıştı kan testindeki oranda herşey çıkıyor dört günlük bile çıkar aslında bakarsanız

Kızlar pek birşey hissetmiyorum bugunde karnımı yokluyor aklım durmadan
Hamile olanlar ne hissettiniz yada hala inanabiliyormsnuz. .ben sanırım kağıtta görene kadar içim içimi yicek

Kızlar ben adet oldum, bu sefer olmadi. Zaten hiç bir his yoktu , ağrı, hassasiyet falan, bir de çok stresli zamanlar geçirdim işimle ilgili. Allah inşallah sizlere nasip eder . Güzel haberlerinizi alırız.
Üzülme canım bunda da bi hayır vardır, şer zannediyoruz ama. Allah gönlüne göre versin. Ben bu ara duaya sığınıyorum. Sabah namazında yapılan dualar var inşallah Rabbim kabul edecek.

Kızlar 12.gunum klomene ragmen ovulasyon testınde cızgı bıle yok beredeyse sanırım benım yumurtalar buyumuyor gec mı olgunlasıcak kı yarın dr amgıdecegım akıl verın bana lütfen

Canim bende klomen kullandim 14. Gun buyudu benm tam olarak. Nerdeyse hergun cagrdi benm doktor. 12. Gun buyume vardi ertesi gun gittim ayni kalms buyumemis daha hic dedi.14. Gun bi gittim igneyi verdi olumsuz dusunme yarin bi git bakalm doktora ne dicek

14.gun bı andamı buyumustu cnn catlatma ıgnesımı verdı

Hamile arkadaşlar bize de due edin bol bol ne olur. Allah'ın dünyayı yaratma amacı zaten dua. Dün işyerimde çok üzüldüm, 8 yıldır çalışıyorum ve ilk defa üzücü bir kelime duydum. Öyle kalpten dua ettim ki Allah'ım bana bir evlat ver 4-5 ay uzaklaşayım diye. Hayırlısını bekliyorum, çok dua ediyorum. İnşallah olacak inanıyorum ve bana ilaç gibi gelecek.

14.gun bı andamı buyumustu cnn catlatma ıgnesımı verdı

Canim bitek 12. Gun buyume oldu dedi doktor. 13 de gittim hala ayni duruyo dunku gibi dedi. Aynen 14 de gidince bianda buyumustu igne verdi. Ama o gece yiyip icmedigim sey kalmadi incirden bala findiga pekmezi sulandirip ictim sut ictm vs belki diyorum onlar iyi gelms olabilir

Üzülme canım bunda da bi hayır vardır, şer zannediyoruz ama. Allah gönlüne göre versin. Ben bu ara duaya sığınıyorum. Sabah namazında yapılan dualar var inşallah Rabbim kabul edecek.

Inşallah hayırlısı olsun bakalım. Insan üzülüyor. Bir de başka stres sıkıntılar olunca, insan duygudan duyguya giriyor. Hep bi iç sıkıntısı, üzüntü. Inşallah Allah Bir evlat nasip eder hepimize.

Hadıya aman dıkkatet bı kız cok ıncır yemıs 6 cm buyumus yumurta umutlu olalım bence benım yumurtalar gec buyuyordu zaten 18 20 de normal yanı

Kuzum sabret sana kırıcı cümleler kuranlar soranlar bigun gelir anlar belki yaşadıklarımızı o beklentilerimizi..
Verende alan da Allah cc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…