- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.081
Hayır kuzucum benim de öyle çıkmıştı zaten doktorum değerden direk kaç haftalık olduğunu bile bildi. Çok normalDeğer düşükmü acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kuzucum benim de öyle çıkmıştı zaten doktorum değerden direk kaç haftalık olduğunu bile bildi. Çok normalDeğer düşükmü acaba
Biraz yoruldum ben sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan...sakın moralini bozma canım bak ben de 13 aydır tek çizgi görüyordum. Umudumu yitirmedim hiç
Amin insAllah canımcanım kızlarrr Dream1988 Fit mutlu anne Siyah inci86 N Ned en asli1993 Duammmm moda tas ogrt ve şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım darısı sizeolsun inşallahh . Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Bakın bu topic bize uğurlu geldi. Sizlere de gelecek Allah ın izniyle. Bu ay güzel haber verecek çok arkadaşım daha olduğunu hissediyorum.
Haklısın. Ben doktora gittiğimde gebe kadınları görünce ağlardım. Eve döndüğümüzde artık hastaneye gitmek istemiyorum dediğim çok günler oldu. Doktor konuşurken dahi ağladığım günler oldu. Ama sabredeceğiz umudumuzu yitirmeyeceğizBiraz yoruldum ben sanırım hayal kırıklığı yaşamaktan...
İnşallah bakalım daha ilk klomen alışımdı umarım diğer ay olurHaklısın. Ben doktora gittiğimde gebe kadınları görünce ağlardım. Eve döndüğümüzde artık hastaneye gitmek istemiyorum dediğim çok günler oldu. Doktor konuşurken dahi ağladığım günler oldu. Ama sabredeceğiz umudumuzu yitirmeyeceğiz
Harika ya. Hayırlı uğurlu olsun.Hamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
İnşallah olacak canım. Olacak diye düşün olumlu enerji yay. Kendini strese sokma çünkü stres gebeliği önlüyor bilgin olsun. stres hormonları yükseldikçe gebe kalmamızı sağlayan hormonlar düşüyor.İnşallah bakalım daha ilk klomen alışımdı umarım diğer ay olur
Darısı sana kuzumHarika ya. Hayırlı uğurlu olsun.
İnşaallah bebegimmmcanım kızlarrr Dream1988 Fit mutlu anne Siyah inci86 N Ned en asli1993 Duammmm moda tas ogrt ve şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım darısı sizeolsun inşallahh . Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Bakın bu topic bize uğurlu geldi. Sizlere de gelecek Allah ın izniyle. Bu ay güzel haber verecek çok arkadaşım daha olduğunu hissediyorum.
canım topik kralicem inşallah sen actin yolu inşallah gerisi gelcek herkes güzel.habwrler verir buarada ❤canım kızlarrr Dream1988 Fit mutlu anne Siyah inci86 N Ned en asli1993 Duammmm moda tas ogrt ve şuan aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım darısı sizeolsun inşallahh . Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin. Bakın bu topic bize uğurlu geldi. Sizlere de gelecek Allah ın izniyle. Bu ay güzel haber verecek çok arkadaşım daha olduğunu hissediyorum.
Kuzucum ben çok inanıyorum inşallah hepimiz seneye bebişlerimizi kucağımızda göreceğizcanım topik kralicem inşallah sen actin yolu inşallah gerisi gelcek herkes güzel.habwrler verir buarada ❤
Canım bende 6.gün ara sıra ateş basması gögüste sancı bazen belimde sancı dışında bir belirtim yok dünden beri çok sık idrara cıktım ama ondan mı bilemem ha birde folik asit evde vardı daha önce kullandım ama şimdi burda okuyunca hemen attım gene üç ay kullanırım en azından hamileykende kullanılıyordu bir arkadasım bebiş varsa da geç kalmıyım dedim günde bir alsam yeter mi sence ? Uzun yazdım hakkını helal et@IsaBeLLa- sen ne yaptın canım ? Sesin çıkmıyor
inşallah canım ben dün hesapladim 7 hazirana denk geliyor dogum ay bu hayaller kurdum sorma insalalh rabbim nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmis insalalh sağlıklı hayırla nasip olur bugün 4. gün günler geçiyor 1 ekim de kan veririm sonuca göre test alıp yapicam ve edin e suprizli bir şekilde haber vermek.istiyorum sen esine haber verdinmi biliyomuKuzucum ben çok inanıyorum inşallah hepimiz seneye bebişlerimizi kucağımızda göreceğiz