Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy
oradakisilikcizgiye bakipbakip duuryorum okadar onun iğne etkisi gectikten sonra olmasını istiyorumki
Aynen cnm bende yapardım ortada ;( bakardm mutlu olurdum senı anlıyorum ıns buay bızde guzel haberler alırız kac gun degerlendırdınız pekı hala ılıskıye dvm edıyomsn catladıgını ultrasonda gordunuzmu

Gercekten igne saatleri cok sıkıntılı imis. Benimde oyle olursa baya sikinti yasarim gibi geliyor

catladiigni gormedim ama bneimki ignesizde catliyor doktor garanti olsundiye veriyor yani benim büyüyor da catliyorda ama döllenme olması.hala

catladiigni gormedim ama bneimki ignesizde catliyor doktor garanti olsundiye veriyor yani benim büyüyor da catliyorda ama döllenme olması.hala
Kac aydır ıstıyosun benım son 4 5 aydır catlamıyor pco oldm ılk bebegıme 2 sene once 14 ocakta hamıle kalmstm kaybetm onu bıdaha da kalamadım

Ya ben de öyle hatırlıyorum ama neden catlamamis olmasından korkuyorum dedin kii doktor bakıp ona göre yapmadı mı zaten
Yok bakmadan yaptı. Adetin 21. Günu kanda bakıyor normal de ama asılamada bakmadı. Benimde aklıma stresten sormak gelmedi çatlamaynca kist oluyor 1 ay beklemek zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…