• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 olması normal seviye sayılıyo canım tabii 20 olursa muhteşem olur ama 18 le gebe kalan da var mesela benim geçen ay 3 tane vardı 21,20,14 ama tutmadı
Peki sperm değerleriniz nasıldı? Üçü de buyuseydi bi umudum olurdu yine ama maalesef. Artık tamamen. tüp bebek öncesi prosedür gözüyle bakıyorum
Evet canım akşam gidicem kan vermeye. Yok Allaha şükür kanamam yok. Ama ben tedirgin bir şekilde devam ediyorum 🤲
Haber et bize mutlaka 🤗

Diğerleri büyümemiş kalmış 13 mm de en azından 19 falan olsaydı sevinirdim ya birçok kişi 20 de olmuş aşılama
Canım 18-22 mm arasında genelde çatlatm iğnesi veriyorlar ancak sadece yumurta değil rahim duvarı kalınlığıda önemli belki onlarda beklemelerinin sebebi rahim duvarıdır.

Gonal f, merional yumurta büyütücü, cetrotide çatlatmayı önleyici iğne ve diofol kullanıyorum canım. Dün kontrol vardı. Yarın yine gideceğim. Finaller dönemi yerime birini bulmak epey zorluyor beni. Ama idare ediyorum bir şekilde
Allah yardimcimiz olsun canim benim. Calisirken bu surecler cok daha zor işliyor valla. Kac tane yumurta buyutmeyi planliyor doktor?

Sanırım transferden sonra da başka iğneler olacak. İğneden bu kadar korkan ben çocuk için ne kadar fedakarlık yapıyorum. İğnelerin bir de saati var. Kalçadan olan saat 14-18 arası vurulalı, göbekten olan illaki 12-13 arasında olacak, gonal f de öğlen sonu olacak. İş yerinde olunca ve de final haftası bayağı zorlandım. Sonu hayrolsun inşallah. Görümcenin ilk tüp bebek denemesinde tuttu mu canım
Ya bu kadar cok igne mi vurucaz biz simdi pufff😔😔 ama ben is yerine nasil getireyim bu igneleri. Hepsi aksam olsa olmuyor mu?

Kızlar çatlatma iğnesini vurdurduğum gün ve diğer günü değerlendirdik sonraki Gün uyuyakalmışım ve değerlendiremedik zaten içimde çok bi heves kalmadı ama bugünü de değerlendirip bi kaç gün ara vermek istiyorum sonuçta yumurtanın çatlayacağı günleri değerlendirmiş olduk sadece iğnenin 72. Saatini değerlendiremedik ay karışık oldu ama bişe olur mu yanş çok şey kaybetmiş olur muyum
Rabbimin vermeye niyeti olunca istersen sadece 1 kere beraberlik olsun ondan bile veriyor gülüm sen hic sikinti etme kendine 😘

Kızlar Pazartesi sabahı 11mm dı aksamı 12mm olsa gunde ıkı mm buyuse 16 17 mmdır en az dımı bnm yumurta yarın tam olur kafamı karıstıranlar okuyo hanı uc gunde buyurmu dıye

Bn ılac kullanmadım cnm buay ıncıt ğolen propolıs artmed dıye takvıye verdı dr onları kullandım sagdakı yumurta 16.gunde genelde oluyo benım
Canım ovulasyon testin baya bi pik yaptığına göre büyümüş olması gerekiyor. Eğer bu seferde buyumemisse test doğruyu söylemiyor demektir☺️

Bn ılac kullanmadım cnm buay ıncıt ğolen propolıs artmed dıye takvıye verdı dr onları kullandım sagdakı yumurta 16.gunde genelde oluyo benım
Keşke ben de bol bol incir ve elimdeki macunu tüketseydim. Ne istediğim sayıda ne istediğim boyutta yumurta çok umutsuzum

Canım ovulasyon testin baya bi pik yaptığına göre büyümüş olması gerekiyor. Eğer bu seferde buyumemisse test doğruyu söylemiyor demektir☺
Kesınlıkle sabah ogrencem cnm bence buyudu kasıklarda fln bı acayıp seyler hıssettm ıkıgundur hafıf ıslaktım 16.gunum brnım sagdakı yumurtalar 16.gunde buyumus oluyo

Back
X