Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi günü oldum canım. Lafta kendi de istiyor da tamamen yalnız kaldım bu süreçte. İlaçlarımı kendim aldım, aşılama günü harici bütün kontrollere tek gittim. Kavgacı ya da kötü bir değil ama bu süreçte hep tek kaldım.
Canım bu süreçler erkekler için daha zordur. Toplum baskısı ile eğer hastanede görülürler de biri çocuk tedavisi için orda olduklarını anlarsa kısır diye çıkar adları diye korkuyorlar. Erkeklik denen o saçma kavramı yenemiyorlar. Anlayış göstermeye çalış. Bence kendisine hislerini dile getir. Bu süreçte seni daha çok yanımda istiyorum, yalnız kaldığımı hissediyorum gibi birşeyler söyle

Canım bu süreçler erkekler için daha zordur. Toplum baskısı ile eğer hastanede görülürler de biri çocuk tedavisi için orda olduklarını anlarsa kısır diye çıkar adları diye korkuyorlar. Erkeklik denen o saçma kavramı yenemiyorlar. Anlayış göstermeye çalış. Bence kendisine hislerini dile getir. Bu süreçte seni daha çok yanımda istiyorum, yalnız kaldığımı hissediyorum gibi birşeyler söyle
Çok söyledim de hiç etki etmedi canım. Artık çabalamayacam gerçekten. Toplum baskısını dibine kadar ben yaşıyorum. Herkes saçma sapan tedavi yöntemlerini bana öneriyor. Adama kimsenin bir şey dediği yok. Üstüne bir de grip oldum. Adam kendi keyfinde

Çok söyledim de hiç etki etmedi canım. Artık çabalamayacam gerçekten. Toplum baskısını dibine kadar ben yaşıyorum. Herkes saçma sapan tedavi yöntemlerini bana öneriyor. Adama kimsenin bir şey dediği yok. Üstüne bir de grip oldum. Adam kendi keyfinde
Evliliğinizin üzerinden ne kadar geçti ? Yani ne kadar süredir evlisiniz ve eşniz ile yaşlarınız nedir

5 yıl nerdeyse. ben 34 o 40 yaşında.
Anladım. Dilerim bu ay hamileliğiniz gerçekleşir canım. Şunun için sordum çok taze evlilik ise biraz daha sürecin yani evliliğin oturmasını beklemek sonradan bir hata yapmışsınız gibi düşünmemeniz açısından doğru olabilir miydi acaba diye..

Eki Görüntüle 2308792 Kızlar bu günde test yaptım 🙈 çatlatma iğnesi 13 gün 3 gündür böyle gittikcede koyulaşıyor sanki artık iğne etkisi kalmış olamaz herhalde
Bence hamılesın cnm bılmıyorum tecrubem yok ama 13 gunde bukadar koyu ıgne etkısı kalmaz bence

İnşallh bende de aynı sorun vae gelişmiyor yumurtalarım ve hormon testinde belli olur dedi doktor klomen kullandım birde bu ay
Kacıncı gununuz benım 11 bugun dr a gıdene kadaar ovulasyonla bakayım dedım hanı yok daha hoc koyulasma normalde benımde 18 20 gunumde koyulasıyor

X