- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 29
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.761
Sonucunuz çıktı mı?Kan verdim sonucu bekliyorum ama negatif gibi geliyor sonuç,doktorum bugün kan ver demişti. Adetime 3 gün var hayırlısı umudum yok Rabbim nasip ettiyse insallah bakalim
İlk defa bu kadar geciktk sonuç,hala bekliyorum. Aksi gibi belirtilerim bitmisken sabahtan beri sık idrara çıkma, kasık batması yaşıyorumSonucunuz çıktı mı?
Üzülmeyin belki ısrarla istediğiniz bebek bu ay tutsa hasta tutunacaktu sağlıksız olacaktı koyabilir miydiniz. Kendinizi böyle düşünerek yatıştırır hiç bir anne evladına kıyamaz Rabbim in bir bildiği olurİlk defa bu kadar geciktk sonuç,hala bekliyorum. Aksi gibi belirtilerim bitmisken sabahtan beri sık idrara çıkma, kasık batması yaşıyorumyine de kendimi negatife hazırladım,negatif görünce uzulecegim kesin
Allah bilir tabii ki,bekliyorum bakalım. Sürekli negatif görmek psikoljimizi yoruyorÜzülmeyin belki ısrarla istediğiniz bebek bu ay tutsa hasta tutunacaktu sağlıksız olacaktı koyabilir miydiniz. Kendinizi böyle düşünerek yatıştırır hiç bir anne evladına kıyamaz Rabbim in bir bildiği olur
Sonuç 1 çıktıMerhaba canim ne yaptin merak ettim
Adet gününüze kaç gün varSonuç 1 çıktıyarın doktoruma gideceğim,gecikmeyi bekleyelim diyecek büyük ihtimal negatif sonuç zaten bekleyelim dese de sonuç degismezde yine de bakalim
3 gün var canım, perşembe günü olacağım normalde. İğneden sonra 6 Aralık kan ver demişti doktorum o yüzden bugun verdim,yarin da doktorumla görüşeceğimAdet gününüze kaç gün var
Belirtilerini var mı? Arkadaşımda göğüs damarları bekirginlesmksti adetten önce sapık gibi kendini izlediğini söylemişti. Gerçekten de gebe cikti3 gün var canım, perşembe günü olacağım normalde. İğneden sonra 6 Aralık kan ver demişti doktorum o yüzden bugun verdim,yarin da doktorumla görüşeceğim
Adet belirtim şuan yok,ama abartisiz sabahtan beri idrara cikiyorum durmadan 2 dk oturuyorsan 1 dksi tuvaletBelirtilerini var mı? Arkadaşımda göğüs damarları bekirginlesmksti adetten önce sapık gibi kendini izlediğini söylemişti. Gerçekten de gebe cikti
Salgınmış canım dün acil yatış naptık kızkardeşim bu gün taburcu oldu hastahane hep aynı şekildeCok geçmiş olsun cnm salgın mi var ki? Bizde ağırlaştik iyice büyüdü miniğimzorlamaya başladı ya geceleri uykular haram oldu..
Sağol canım bronşit olmuş oğlumGecmis olsun canim ne oldu yaa
Oy yavrum kıyamam ya cok geçmiş olsun, ah ah stres hiç bitmiyor demi, anne karnında nasıldır diye stres, doğunca hasta olur yine stres..Salgınmış canım dün acil yatış naptık kızkardeşim bu gün taburcu oldu hastahane hep aynı şekilde
Kiyamamm cok kucukler dahaSağol canım bronşit olmuş oğlum
1 gecede inen bir hastalık şuanda da yaygın dedi doktor
Aynen öyle canım iyi olsunlarda biz stres yaparızOy yavrum kıyamam ya cok geçmiş olsun, ah ah stres hiç bitmiyor demi, anne karnında nasıldır diye stres, doğunca hasta olur yine stres..
İnşallah birşey olmaz canım. Biz bu hastalık evresinde kilo verdi yavrumKiyamamm cok kucukler dahakisin yaygin bu hastaliklar. Bende dün Defneyi kontrole goturdum hastaneye bekledik biraz korktum hastalik kapacak diye goturmeyebilirim bende bir sure. Zaten kilosuna boyuna bakti sadece
Toparlanir annesi uzulme hizlica buyuyorlar. Kac kilo suanİnşallah birşey olmaz canım. Biz bu hastalık evresinde kilo verdi yavrum
İnşallah canım 6.450Toparlanir annesi uzulme hizlica buyuyorlar. Kac kilo suan
Az mi kilosu ayına göre cnmİnşallah canım 6.450