- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 29
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.781
Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah hamilesin yükseliyor.pazartesi günü kan ver gene.Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Ayy cok guzel yukseliyor degerin canım hamilesin insallahKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Olsun cok az degil canim iyilessin hizla kilo alir. Emme durumu nasilİnşallah canım 6.450
6.700 dü hastalıkta düştü aslında normalAz mi kilosu ayına göre cnm
Üzülme o zaman cnm ya normal biz bile hasta olunca zayıflıyoruz6.700 dü hastalıkta düştü aslında normal
Ana yüreğiÜzülme o zaman cnm ya normal biz bile hasta olunca zayıflıyoruz
Ah bilmem mi benim oğlan hickirinca bile üzülüyorum ah yavrum yanımda olsan su verirdim sana diyorumAna yüreği
Canim merhaba gelisme varmi merak ettim :) insallah ilerlemistir beta hcgKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
CANIM İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) , dktorum pazartesi kan ver demişt, sonuç bekliyorummCanim merhaba gelisme varmi merak ettim :) insallah ilerlemistir beta hcg
Ne demekk bizler de bu yollardan gecip evlatlarimiza kavuştuk. Umuyorum ki herkes emeklerinin karsiligini görür , inşallah Pozitifi biri gorunce bende cokk mutlu oluyorumCANIM İLGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) , dktorum pazartesi kan ver demişt, sonuç bekliyorumm
Yumurtan catladigi icin akintin agrin olmus olabilir canimKızlar merhaba Ben bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı
Alıntı
Yumurtan catladigi icin akintin agrin olmus olabilir canim
Pzartesı 18 mm dı gec çatlamış olabılırmı cunku cuma agrım başladı pazar aşırı sıddetlıydı bugun hafıf var bız pazartesı carsamba persembe ve pazar degerlendırebıldık umarım tutturmusuzdurYumurtan catladigi icin akintin agrin olmus olabilir canim
Gec olabilir canim hic belli olmuyor ki. Sen elinden geleni yapmissin gerisi Allaha kalmis. Bende en son catlatma ignesi denedigimde doktorun verdigi iliski saati sabah 7 bucuktu degerlendiremedik :) baska bir saatte degerlendirdik ama olacagi varsa oluyor o ay hamile kaldimPzartesı 18 mm dı gec çatlamış olabılırmı cunku cuma agrım başladı pazar aşırı sıddetlıydı bugun hafıf var bız pazartesı carsamba persembe ve pazar degerlendırebıldık umarım tutturmusuzdur
Merhaba canim umarim yeni tedavinle bebisine veya bebislerine kavusursunHerkese selamlar kızlar,
Bayadır yoktum psikolojik olarak kendimi toparlamaya ve kesin net karar vermeye ihtiyacım vardı. O yüzden buralardan uzak kaldım. Umarm hepiniz iyisinizdir, bebişleriniz iyidir.. Hamiş olanlar iyidir.. 2 haftadır yeni bir doktor ile görüşüyordum bi sürü test vs yapıldı hormon vs en son eşimden test istendi ve sonuçları pek iyi çıkmadı. yaştan dolayı doktorumuz tüp bebeğe başlamamızı istedi. bir kaç yer buldum cumartesi günü görüşmeye gideceğim. ama bu konuyla ilgili hiç tecrübem yok. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum. bilgisi olanlardan ricam bana biraz ışık tutmanız..Hepinize sağlıklı, mutlu ve bebişli günler:)
Amin canım amin inşallahMerhaba canim umarim yeni tedavinle bebisine veya bebislerine kavusursun
Merhaba canımHerkese iyi geceler acil bişey sormak istiyorum hamilelikte göbeğe ağda yapılırmı yapmak istiyorum ama bı zararı olurmu