- 28 Ocak 2021
- 2.555
- 1.571
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.741
Ay vallahi mi, ağzın bal yesin inşallahİgne etkisi geciyor canim gebelik varsa 2-3gune artar.insallah pozitifi gorursun
Kan verdiniz mi tekrar acabaAy vallahi mi, ağzın bal yesin inşallahAllah'ım 2 gün daha sabredicem,kaset test yaspam 2 gun sonra olur mu ki
Sağlık ocağına geç kaldım,bugun 12.gunum test silik halde hala pozitif.cumartesi veya pazar kan verecegimKan verdiniz mi tekrar acaba
Haydi insallah guzel haberler verirsinSağlık ocağına geç kaldım,bugun 12.gunum test silik halde hala pozitif.cumartesi veya pazar kan verecegim
Negatifti dün çıktıDaha onceki testi nasildi ? Koyuda siliklesmeye mi basladi yoksa hic yoktu da bu cizgi mi cikti? Eger oyleyse gebelik var gibi
İki gün daha bekle pazartesi kan ver canımErken gebelik testi hemen mi çıkarır? Normal kaset testim silik pembe hala13.gundeyim,Kan veremiyorum özel hastane uzak kalıyor merakimdan catlicam
Gebelik varsa 5 dk icinde 2. Cizgi cikar cnmErken gebelik testi hemen mi çıkarır? Normal kaset testim silik pembe hala13.gundeyim,Kan veremiyorum özel hastane uzak kalıyor merakimdan catlicam
Çıkıyor canim silik pembeGebelik varsa 5 dk icinde 2. Cizgi cikar cnm
O zmn pozitif olabilirÇıkıyor canim silik pembe
Bugun 14.gun kan veremedim uzaktan yatili misafirimiz var carsambadan beri ne zaman veririm kan bilmiyorumO zmn pozitif olabilirignenin kacinci gunu
Cok geçmiş olsun cnm salgın mi var ki? Bizde ağırlaştik iyice büyüdü miniğimSelam kızceler
Nasılsınız. Biz 2 günde bir acildeyix oğlumun ateşi 38.5 Lara çıkıyor ama birşey yapmadan geri geliyoruz.
Boğaz kızarıklığı var diolar sadece
Gecmis olsun canim ne oldu yaaSelam kızceler
Nasılsınız. Biz 2 günde bir acildeyix oğlumun ateşi 38.5 Lara çıkıyor ama birşey yapmadan geri geliyoruz.
Boğaz kızarıklığı var diolar sadece
Merhaba canim ne yaptin merak ettimBugun 14.gun kan veremedim uzaktan yatili misafirimiz var carsambadan beri ne zaman veririm kan bilmiyorum
Kan verdim sonucu bekliyorum ama negatif gibi geliyor sonuç,doktorum bugün kan ver demişti. Adetime 3 gün var hayırlısı umudum yok Rabbim nasip ettiyse insallah bakalimMerhaba canim ne yaptin merak ettim