- 4 Mayıs 2020
- 1.700
- 2.950
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.421
Küçük kardeşim de 6 ay göstermemiş Kendini o da kız ona çekecek galibaUtangaç demek ki kız sanırım bakalım ne olacak
Allah sağlık sıhhat versin tüm bebeklere ve annelereKüçük kardeşim de 6 ay göstermemiş Kendini o da kız ona çekecek galiba
Amin canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmezAllah sağlık sıhhat versin tüm bebeklere ve annelere
Aynen oyle ikisine de ihtiyaç var tek olsun daAmin canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez
Nee pazartesi mii cok erkennÇok güzel iyiyiz canım p.tesi iş başı benim dene tez geçiyor zaman daha oğluma doyamadım
Sizinde iyi olmanıza sevindim canım hayatımıza renk geldi resmen
MaalesefNee pazartesi mii cok erkenn
HoşgeldinSelam herkese. Uzun zamandır girmiyordum. Herkes nasıl? Güzel haberler var mı?
Kuzum ovitrella vurulduğunun 10. Günü oldu dune kadr idrarda ince cizgi vardi bugün yoktu kandan baktim 2.80 cıktı iğne etkisi yeni gecmis 1.20 altı negatif sayiliyor sizce pozitife dönme ihtimali varmıEvet canım aşılama ile 10 yıl sonra oldu sonra 15.gunde kan testi ile belli oldu canım
Canım 15.gunde tekrar kanda baktir canımKuzum ovitrella vurulduğunun 10. Günü oldu dune kadr idrarda ince cizgi vardi bugün yoktu kandan baktim 2.80 cıktı iğne etkisi yeni gecmis 1.20 altı negatif sayiliyor sizce pozitife dönme ihtimali varmı
Sen ne yaptın tahlil verdin mi evet verdirecem de doktor 18 inde adt olmazsam 21 inde kan ver dedi.sence pozitife döner mi negatif gördükten sonra umidim gittiCanım 15.gunde tekrar kanda baktir canım
merhaba bebişiniz sağlıkla büyüsün.Salim şehirali kesinlikle tavsiye ediyorum ben sayesinde hamile kaldım, rahatsızlıklarımı öğrendim 2 aylık bebişim var
Bende adetimi beklicem bir umutsuzluk kapladı içimi canım inşallah pozitife döner 2.80 çok umutsuz bir sayı değil çünküSen ne yaptın tahlil verdin mi evet verdirecem de doktor 18 inde adt olmazsam 21 inde kan ver dedi.sence pozitife döner mi negatif gördükten sonra umidim gitti
Aynı durumdayız canım benimde bi umutsuzluk kapladiBende adetimi beklicem bir umutsuzluk kapladı içimi canım inşallah pozitife döner 2.80 çok umutsuz bir sayı değil çünkü
Edam larişimBu aradaLaRisaCca simgoş doğurdu kızlar gece aniden sancıları başlamış doğuma almışlar çok şükür iyiler emzirmiş bile haber vermek istedim darısı tüm isteyenlere inşallah
Hiç unuturmuyum canım benimEdam larişimLaRisaCca hele bi gireyim kızçeler naptı dedim teyze olmuşuz bile sağlıkla büyğsünlrr kuzular gözünüz aydın lohusasınız bizi unutmayın duada
Nasıl gidiyor taze annem, nasıl ikizler yaramaz mıHiç unuturmuyum canım benimherbiriniz herzaman dualarımdasınız
Bence gerek yok.Kızlar ovitrelleden sonra ovulasyon testi yapmaya gerek var mı?