- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.181
Canlanmaya başlamış çocuğum hareket ediyodu kolları çok güzel bı duyguymua bu rabbim herkesin kucağını doldursun kucağı boş kalmasın herkes yaşasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu duyguya bı bakıma siz vesile oldunuz doktorunu değiştir diyerek geçen kan vermeye eski doktorumun yanına gittim pcos çıktı dedim vardı zaten dedi varda madem niye demedin dicektim içimden sakın ol demekle yetindimEki Görüntüle 2918877
Canlanmaya başlamış çocuğum hareket ediyodu kolları çok güzel bı duyguymua bu rabbim herkesin kucağını doldursun kucağı boş kalmasın herkes yaşasın inşallah
Ay güzel kuzum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah'ımEki Görüntüle 2918877
Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan benim gibi hastalıklarla başa çıkmaya çalışan herkesin kucağını doldursun hocbi annenin kucağı boş kalmasın evlat hasreti çekmesinAy güzel kuzum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah'ım
Selam canım sanırım konu hakkında bilgin var. Benim bildiğim gonapeptyl çatlatma iğnesi, transferden sonra neden kullanıyoruz bunu acaba?Transfer sonrası yapılan gonapeptyl e çok inanıyorum ben şifa olsun..
Yaaa canım geçmiş olsun nasılsın şimdiValla canim bende 2 gundur sag tarafimda bir agri vardi gaz sancisi falan sandim onemsemedim dun iki büklüm olunca acile geldik apandist olmusum ameliyat oldum dün aksam 7bucukta
Evet arada 3 4 gün oynar ileriki haftalarda aynı seviyeye gidiyor başlarda fark eder takılma bunaTecrubenıze ıhtıyacım var anneler adete gore 7+3 ultrasonda 7haftalık doktor sorun yok dedı sızınde basınıza geldı mı
Bunu hiç denemedim ama denerim yeterli şifa olsunAyyy geçmiş olsun havalar çok dengesiz ondan dolayı üşütüyolar sıcak tut sırtına zeytinyağı sur az ısıtıp az da vics sur rahatlatır ayak tabanlarına da sur
Ayy maşallah minnak yavrunaEki Görüntüle 2918877
Vurdaysın yüzüne doktorun belki başkasına herşeyi söylerdr umut olurBu duyguya bı bakıma siz vesile oldunuz doktorunu değiştir diyerek geçen kan vermeye eski doktorumun yanına gittim pcos çıktı dedim vardı zaten dedi varda madem niye demedin dicektim içimden sakın ol demekle yetindim
Sanmam benim şimdiki doktorum çatır çatır herşeyi anlatiyo ne varsa soyluyo dost acı söyler misali iysiisni de kötüsünü de anlatiyo arkadaş gibi olduk doktorumla dogumunj ben yaptırmak istiyorum dedi insallahVurdaysın yüzüne doktorun belki başkasına herşeyi söylerdr umut olur
Ay cok sagol canım baya kafama takmıstımEvet arada 3 4 gün oynar ileriki haftalarda aynı seviyeye gidiyor başlarda fark eder takılma buna
Dpktor dediğğn öyle olmalı zaten belirsizlikte gitmektense kötüsünü de söylemeli.Sanmam benim şimdiki doktorum çatır çatır herşeyi anlatiyo ne varsa soyluyo dost acı söyler misali iysiisni de kötüsünü de anlatiyo arkadaş gibi olduk doktorumla dogumunj ben yaptırmak istiyorum dedi insallah
Ne g0zel moral motivasyon iyidir.Oradaki hemsireleele kanka oldum beni görünce el salliyola4 sohbet ediyoz konusuyiz özellikle bı hwmsire zaten herkes çok memnun konuşması halden anlaması çok tatlı çok iyi bı kadın neşeli aynı ben gibi elektrik aldım bazı insanların neşesi falan çeker ya sana aynı öyle
Gün sonra tekrar deneyin vardır insallahKızlar merhaba 9 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonraki 12. Gün. Kaset test yaptım negatif. Şimdi negatifse sonraki günlerde pozitife dönme ihtimali yok değil mi?
Daha iyiyim canim ctesi ameliyat oldum iste pazartesi ciktik benimkide tam meme bagimlisi oldu dinlenemedim hicYaaa canım geçmiş olsun nasılsın şimdi
Bebeğinle geçirmen gereken vakite de denk gelmiş ama sağlık olsun sonunda
Bir iki gune tekrar dene canim belli olmaz, insallah pizitifi gorursunKızlar merhaba 9 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonraki 12. Gün. Kaset test yaptım negatif. Şimdi negatifse sonraki günlerde pozitife dönme ihtimali yok değil mi?