- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.161
O her sene yapar biz hiç es grçmeyizçok normal bbgm daha taze annesin yorgunlukların var bu sene de bırak kocişin sana bseyler hazırlasn
İyiyiz canim sükür 11 günlük olduk bile :) ben az once covid asisi oldum geldim. Sen nasilsin sen bebis nasilTatlım nasıl bebişin sen nasılsın
Ohh maşallah ne tez geçiyor zaman dimi.İyiyiz canim sükür 11 günlük olduk bile :) ben az once covid asisi oldum geldim. Sen nasilsin sen bebis nasil
benim doktorum olabilirsin demisti birkac hekime de sordum olabilirsin dedi ben istemiyordum aslinda ama esim zorladiOhh maşallah ne tez geçiyor zaman dimi.
Yaaa aşı olabiliyoruz mu ben sağlık ocağına sordum daha erken dedi bana.
Siz doktorunuza danıştınız mı.
Bebek çok şükür iyi.
Ohh maşallah ne tez geçiyor zaman dimi.
Yaaa aşı olabiliyoruz mu ben sağlık ocağına sordum daha erken dedi bana.
Siz doktorunuza danıştınız mı.
Bebek çok şükür iyi.
Ben de bugn ilk dozu oldum geldim kuzular doktorum ilk olma 3 ay içindeyken demişti şimdide hamileler den duyduğum haberlerden korktuğum için arayıp sordum vurulabilirsn dedi bnde vuruldum ztn simgoşta vuruldu 2 doz çok şükür Bi yan etkisini görmediH
benim doktorum olabilirsin demisti birkac hekime de sordum olabilirsin dedi ben istemiyordum aslinda ama esim zorladibenim bedenim benim kararim dedim ama yok dinlemedi
Aynen kuzum hamd olsun bi zırt olmadıBen de bugn ilk dozu oldum geldim kuzular doktorum ilk olma 3 ay içindeyken demişti şimdide hamileler den duyduğum haberlerden korktuğum için arayıp sordum vurulabilirsn dedi bnde vuruldum ztn simgoşta vuruldu 2 doz çok şükür Bi yan etkisini görmediLaRisaCca
İyi yapmışsın vakalar arttı. Aşısızlar daha ağır atlatıyor.H
benim doktorum olabilirsin demisti birkac hekime de sordum olabilirsin dedi ben istemiyordum aslinda ama esim zorladibenim bedenim benim kararim dedim ama yok dinlemedi
Merhaba özel çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum ben çok memnunum internet yorumlarına da bakarak gitmiştim bütün doktorlar için çok güzel yorumlar var ve hepsi uzman doktorKızlar merhaba İzmir’de kadın doğum doktoru önerisi olan var mı acaba
Özel Galen Hastanesi / Tınaztepe Bayraklı tarafıKızlar merhaba İzmir’de kadın doğum doktoru önerisi olan var mı acaba
İyi geceler canım.Herkese iyi geceler napiyosunuz uyanık hanımlar nöbetçi anneler ve uykusu gelmeyenler
Geçmiş olsun cnm inşallah iyileşir bian once..İyi geceler canım.
Bebeği üşütmüş bir anne olarak nöbet tutanlardınım.
Sen nasılsın.
Sağol canım inşallahGeçmiş olsun cnm inşallah iyileşir bian once..
Valla canim bende 2 gundur sag tarafimda bir agri vardi gaz sancisi falan sandim onemsemedim dun iki büklüm olunca acile geldik apandist olmusum ameliyat oldum dün aksam 7bucuktaHerkese iyi geceler napiyosunuz uyanık hanımlar nöbetçi anneler ve uykusu gelmeyenler
Ayyy geçmiş olsun havalar çok dengesiz ondan dolayı üşütüyolar sıcak tut sırtına zeytinyağı sur az ısıtıp az da vics sur rahatlatır ayak tabanlarına da surİyi geceler canım.
Bebeği üşütmüş bir anne olarak nöbet tutanlardınım.
Sen nasılsın.
Yaaaa sanada çok geçmiş olsun bende idrarda bakteriler tesbit edilmiş 3.kez kültür verdim bebiş gayet iyi çok şükür ama ekimi. 9 ve 12 su arası randevu vercem doktor ense kalinligina bakacaklarmis dua edin olurmu sağlıklı bı şekilde gelsin senin bebiş işi nolduValla canim bende 2 gundur sag tarafimda bir agri vardi gaz sancisi falan sandim onemsemedim dun iki büklüm olunca acile geldik apandist olmusum ameliyat oldum dün aksam 7bucukta