- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.481
Ohh ne güzel haber. İnşallah start vermeden haberde alırız.Hersey yolunda canim yaz sezonu yogunlugi var bizde de .Onumuzdeki ay tup icin start vericez
Rapor falan cikartiriz diyordu doktorum
Teo ve larişle hergun gorusuyoruz
Guzel haberleri aliyorum
Bebegine saglikla kavusursun insallah sende canim
Allah razı olsun canım benim insallah yaaAyyy canım hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah
Canımm etiketini şimdi gördüm iyiyim sen nasılsın bebiş nezaman geliyor. Ben bu ay saldım ağustosta gonalf ile ilişki verecek doktor bakalım inşallah bidahaki ay olurHadi açısında hep taşınalım
Evet bağımlı yapıyor ama bilgilerde yararlı oluyor
Aaa bak sen küçük hanıma şimdiden mi başladı yaramazlığa benim oğluşu geçti
Su ihmal etme havalar sıcak hazır su içmeye çalış birde.
Evet geldi ama oğluştan ses yok 10.30 da randevu var bakalım doktor ne söyleyecek.
Çok şükür iyiyiz canım sabırsızlıkla bekliyoruz işte.
Allah kolaylık versin canım sanada
Ayyy Yüreği güzel canım.
Allah dualarınızı kabul etsin
Ne tez 7 ay geldi yaaa daha dündü herşey
Gerçi bende nerde ise doğum edecem
Kolaylıklar gelsin canım.
Geçmiş olsun.
Ohh eşin ile değerlendşr bol bol inşallah olur habersiz bırakma bizi
Evet hep gittiler yaz sezonu sarstı sanırım
Ayyy kızlarOmur-un Hatunu canımm nasılsın ?? Etiket gelmiyor bana uygulamadan girmediğim için. Doktora tekrar ne zaman gideceksin ? Nişan da gelsiyse yakışıklı pek bekleyecek gibi değil bebişle uğraşıyorum kalçasında bir problem çıktı yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Her birinizi çok seviyorum kızlar aklımdasınız
kuzumm vallahi ztn su içmemek elde değil istemesen de içiyorsun buralar yanıyorrrHadi açısında hep taşınalım
Evet bağımlı yapıyor ama bilgilerde yararlı oluyor
Aaa bak sen küçük hanıma şimdiden mi başladı yaramazlığa benim oğluşu geçti
Su ihmal etme havalar sıcak hazır su içmeye çalış birde.
Evet geldi ama oğluştan ses yok 10.30 da randevu var bakalım doktor ne söyleyecek.
Çok şükür iyiyiz canım sabırsızlıkla bekliyoruz işte.
Allah kolaylık versin canım sanada
Ayyy Yüreği güzel canım.
Allah dualarınızı kabul etsin
Ne tez 7 ay geldi yaaa daha dündü herşey
Gerçi bende nerde ise doğum edecem
Kolaylıklar gelsin canım.
Geçmiş olsun.
Ohh eşin ile değerlendşr bol bol inşallah olur habersiz bırakma bizi
Evet hep gittiler yaz sezonu sarstı sanırım
balııımmmmmmmm ayyy çok sevndmmmm allahım tamamına erdirsin inşallahh180 cikti sonucum kuzum, bi gün gecikmeli halim. Progesteron da 23 çıktı çok şükür
İnşallah kuzum benim inşallahbalııımmmmmmmm ayyy çok sevndmmmm allahım tamamına erdirsin inşallahhgüzel hbrlerinin devmnı beklyrmmm bnce yükselcek bu sfer geldi bebişkoooo allahım sağlıkla ilerletsin sağlıklı hyrlı bir evlat diliyorum sana
darısı bekleyen herkese yarabbim 2021 güzel geldi bizlere geri kalanlarda bitene kdr güzl hbr verecek inanıyorumm ben
Bebiş 24 günümüz var ama normal istediğim için bakalım ne zmana gelir.Canımm etiketini şimdi gördüm iyiyim sen nasılsın bebiş nezaman geliyor. Ben bu ay saldım ağustosta gonalf ile ilişki verecek doktor bakalım inşallah bidahaki ay olur
Nişan gejid ama canım doktor şimdi bişi Yok dediOmur-un Hatunu canımm nasılsın ?? Etiket gelmiyor bana uygulamadan girmediğim için. Doktora tekrar ne zaman gideceksin ? Nişan da gelsiyse yakışıklı pek bekleyecek gibi değil bebişle uğraşıyorum kalçasında bir problem çıktı yarın kontrolümüz var inşallah güzel haberler alırız. Her birinizi çok seviyorum kızlar aklımdasınız
Çok şükür canım. Çok sevindim adına sağlıklı ilerlesin inşallahAyyy kızlarshlls Omur-un Hatunu sizi gördüğüme sevindim beraber bu yola başlamıştık ben de aranıza katıldım sanırım şu an çok yeniyiz hcg 520 çıktı benim de 1 yıl içinde oldu benim de şükür
Şifa olsun suların canım.kuzumm vallahi ztn su içmemek elde değil istemesen de içiyorsun buralar yanıyorrr
evet bzmkide yalamazzzz teyzesii birazcıkk bakalım dönecek mi merk edyrm diğer kontrolde
senin kontrol nası geçtii
İnşallah canım benimmmBebiş 24 günümüz var ama normal istediğim için bakalım ne zmana gelir.
İnşallah tedavi sonucunda güzel haber verirsin
Canım çok dikkat et bol bol yat. Bol su iç yine. Yakışıklının canı ne zaman isterse o zaman artıkNişan gejid ama canım doktor şimdi bişi Yok dedi
Bekliyoruz bu gün sancım birwz daha var ama düzensiz hala
Ne problemi var hayır olsun inşallah
Canııım çok sevindimAyyy kızlarshlls Omur-un Hatunu sizi gördüğüme sevindim beraber bu yola başlamıştık ben de aranıza katıldım sanırım şu an çok yeniyiz hcg 520 çıktı benim de 1 yıl içinde oldu benim de şükür
Gec gördüm kusura bakma kuzum, atlamisim mesajini. Bende kanama sonrası hic gitmedim ovulasyonda yumurtlama görünce gitmiştin iste, keske test olsaydiTestim yok ama bugün kanama sonrası 14.gunum şiddetli ağrım var sanırım yumurtlama oldu baya hissettirdi kendini dün ve bugün değerlendircem inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kanama sonrası gitmedim hiç doktora hata mı yaptım acaba
Bende kendim hissettim yumurtlamayı nasip bakalım inşallah hayırlı bir haber alırımGec gördüm kusura bakma kuzum, atlamisim mesajini. Bende kanama sonrası hic gitmedim ovulasyonda yumurtlama görünce gitmiştin iste, keske test olsaydişimdilerde nasılsın peki
İnşallah kuzum, güzel haberini bekliyorumBende kendim hissettim yumurtlamayı nasip bakalım inşallah hayırlı bir haber alırım
Günaydın kuzum. Hayırlı cumalarGünaydın
Hayırlı cumalar arkadaşlar