- 26 Mart 2018
- 28.436
- 127.921
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.461
bu hafta 2.aşımızı olacağız canım. Tedavi konusunda aşırı kararsızım. Takviyeleri kullanıyorum. ağustos sonu gibi taşınacağız. bakalım ne yapacağımÇok şükür kuzum, neye karar verdin son durum nedir
İkinci aşıdan sonra bir ay hicbirsey yapamayiz demişti doktorum. Çok iyi anlıyorum seni, kalbinin sesini dinle kuzum, en iyisini sen bilirsinbu hafta 2.aşımızı olacağız canım. Tedavi konusunda aşırı kararsızım. Takviyeleri kullanıyorum. ağustos sonu gibi taşınacağız. bakalım ne yapacağım
Canımıniçi nasılsın ?Sadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca @edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su @shlls @kizinbiri9 nerelerdeler
Aşkım benimBitanemmm
LaRisaCca bize yeni bir topik açacak ya onu bekliyorum o da çok yoğun ikizlerle napsın kuzucum
Sizleri çok seviyorum ama bu topikte benim tatlı arkadaşlarım pek aktif değil artık o nedenle gelmiyorum bir de malum ovitrelle ile ilgili bir mevzumuz kalmadı
Kuzuş sadece bir kitap topiğindeyim zaten, burda çok fazla vakit geçirdiğimi farkettim o nedenle uzak kalmam lazımcidden tlf bağımlısı yapıyor burası.
Durumundan beni haberdar etmeyi unutma bakalım oğluş ne zaman teşrif edecek
Koydeyim canim eşim izne çıktı kv kp gelecek ona hazırlık yaptım kendimde hastaydım boğazım enfeksiyon kapmış kaç gündür bakamadım birde internet çekmiyor köyde malesefSadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca @edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su @shlls @kizinbiri9 nerelerdeler
Dagildiniz hepiniz. Kimse kalmadı, Bende kk ya arada bir bakıyorum kuzum.Sadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca @edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su @shlls @kizinbiri9 nerelerdeler
Hadi açısında hep taşınalımBitanemmm
LaRisaCca bize yeni bir topik açacak ya onu bekliyorum o da çok yoğun ikizlerle napsın kuzucum
Sizleri çok seviyorum ama bu topikte benim tatlı arkadaşlarım pek aktif değil artık o nedenle gelmiyorum bir de malum ovitrelle ile ilgili bir mevzumuz kalmadı
Kuzuş sadece bir kitap topiğindeyim zaten, burda çok fazla vakit geçirdiğimi farkettim o nedenle uzak kalmam lazımcidden tlf bağımlısı yapıyor burası.
Durumundan beni haberdar etmeyi unutma bakalım oğluş ne zaman teşrif edecek
Aaa bak sen küçük hanıma şimdiden mi başladı yaramazlığa benim oğluşu geçtibbgmm bnde 3-4 gndr pek iyi sayılmam o yzdn keyfm yok geceleri sağ tarafıma değişik bir ağrı saplanıyor bugn doktora gittim herşey yolunda dedi ama enfeksiyondan şüpelendi tahlil verdm enfeksiyon yoksa bol su içip yatacaksın dedi bugn sbhtn beri hafif sancılarımda var kasıkta ters duruyormuş hanımefendi belkide ondn blmyrm çokta sıcakkokudum da leken gelmiş hadi az kaldı ztn artık 37. hfta içindesin gelse de baş üstüne
Çok şükür iyiyiz canım sabırsızlıkla bekliyoruz işte.kuzum nasılsın , bebiş nasıl, evet çok uğrayamıyorum
Ayyy Yüreği güzel canım.Canımıniçi nasılsın ?
Etiketlenince ışınlanıp geliyorumotele başladım biliyorsun, bir yandan ikizler artık ağırlaştırmaya başladı beni. 7. aya girmek üzereyim.Sıcaklar benim açımdan çok sevimli değil. Sürekli gelip sana bakıyorum. Ne durumda olduğunu biliyorum ayrıca tüm arkadaşlara bakıyorum hepinizden haberdarım ama malesef içinde olduğum yoğunluk teker teker ilgilenemememe sebep oluyor. ikizler topiğine bakıyorum bir de.. Orada çoğunlukla tüp ve sonrasında ikiz bekleyen anneler ve bir de alışverişler hakkında konuşuyoruz, ortak sıkıntılar içerisinde olduğumuzdan sorularıma cevap bulabiliyorum. Böyle işte Unutmamanızı isterim ki , her okuduğum Kur an sonrası muhakkak tüm hasretine kavuşmayı bekleyen anne adaylarımıza dua ediyorum. Gönül bağımız baki ..
Aşkım benimbiz zaten iletişimdeyiz seni seviyorum
Kolaylıklar gelsin canım.Koydeyim canim eşim izne çıktı kv kp gelecek ona hazırlık yaptım kendimde hastaydım boğazım enfeksiyon kapmış kaç gündür bakamadım birde internet çekmiyor köyde malesefayrıca bildiğiniz gibiyim halen gebelik yok bu ay ovu yaptım yumurtlama gördüm öncesi ve sonrası değerlendirdim inşallah bu sefer olur
Evet hep gittiler yaz sezonu sarstı sanırımDagildiniz hepiniz. Kimse kalmadı, Bende kk ya arada bir bakıyorum kuzum.
Aynen canım sen 2 aylıktın sanırım ben hamile kaldığımdaHadi açısında hep taşınalım
Evet bağımlı yapıyor ama bilgilerde yararlı oluyor
Aaa bak sen küçük hanıma şimdiden mi başladı yaramazlığa benim oğluşu geçti
Su ihmal etme havalar sıcak hazır su içmeye çalış birde.
Evet geldi ama oğluştan ses yok 10.30 da randevu var bakalım doktor ne söyleyecek.
Çok şükür iyiyiz canım sabırsızlıkla bekliyoruz işte.
Allah kolaylık versin canım sanada
Ayyy Yüreği güzel canım.
Allah dualarınızı kabul etsin
Ne tez 7 ay geldi yaaa daha dündü herşey
Gerçi bende nerde ise doğum edecem
Kolaylıklar gelsin canım.
Geçmiş olsun.
Ohh eşin ile değerlendşr bol bol inşallah olur habersiz bırakma bizi
Evet hep gittiler yaz sezonu sarstı sanırım
180 cikti sonucum kuzum, bi gün gecikmeli halim. Progesteron da 23 çıktı çok şükürhadi bakalım kuzum inşallah güzl bir sonuç alırsın rabbm yüzüne baksınhbrdar et mutlka bizleri
Mas cnm sağlıkla ilerlesin ins, güzel düşün güzel olsun, Allahın izniyle ins bu kez güzel olucak..180 cikti sonucum kuzum, bi gün gecikmeli halim. Progesteron da 23 çıktı çok şükür
Mas cnm sağlıkla ilerlesin ins, güzel düşün güzel olsun, Allahın izniyle ins bu kez güzel olucak..
ooo süper canımmmm, gözün aydın180 cikti sonucum kuzum, bi gün gecikmeli halim. Progesteron da 23 çıktı çok şükür
Hersey yolunda canim yaz sezonu yogunlugi var bizde de .Onumuzdeki ay tup icin start vericezSadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca @edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su @shlls @kizinbiri9 nerelerdeler
Halfff180 cikti sonucum kuzum, bi gün gecikmeli halim. Progesteron da 23 çıktı çok şükür
Allah razı olsun canım benim, bakalim bu sefer ki nasibim kucağıma gelecek miooo süper canımmmm, gözün aydın
Kuzum Allah razı olsun, ne guzel dilekler dualarHalfffşükürler olsun bu güzel haberi aldık. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıklı bir gebelik geçirmeni kolay bir doğumunun olmasını sağlıklı bir evlat dilerim
Çok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin kavuştursun inşallah benimde inşallah kimyasal sonrası güzel bir haber alırım bu ayKuzum Allah razı olsun, ne guzel dilekler dualarRabbim isteyen herkese saglikla versin inşallah, bakalim bu sefer olacak mi
İnşallah kuzum, sagolasin. Mutlaka ovulasyonla devam et takibe. Ben tam 31. Gunde yakaladim yumurtlamayı, geç olabiliyorÇok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin kavuştursun inşallah benimde inşallah kimyasal sonrası güzel bir haber alırım bu ay
Testim yok ama bugün kanama sonrası 14.gunum şiddetli ağrım var sanırım yumurtlama oldu baya hissettirdi kendini dün ve bugün değerlendircem inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben kanama sonrası gitmedim hiç doktora hata mı yaptım acabaİnşallah kuzum, sagolasin. Mutlaka ovulasyonla devam et takibe. Ben tam 31. Gunde yakaladim yumurtlamayı, geç olabiliyor
Ayyy canım hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah180 cikti sonucum kuzum, bi gün gecikmeli halim. Progesteron da 23 çıktı çok şükür