- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.441
Hayırlısı ile sağlıcakla inşallah canımAllaaaah
Hadi kavuşma vakti artik, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimdualarim seninle
Hadi bakalım sağlıkla gelsin ins, bizi habersiz bırakma cnmHayırlısı ile sağlıcakla inşallah canım
Sadece C Capanin Gururu Teyom değilC Capanin Gururu Teyom napyosun nasilsin kuzum, ne var ne yok göremedim seni, merak ettim
Son durumun ne oldu kuzum, doğum yok mu dahaSadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su shlls kizinbiri9 nerelerdeler
Yok canım ara ara sancı geliyor ama hafif düzensiz yarın kontrol var bakalım ne söyleyecek doktorSon durumun ne oldu kuzum, doğum yok mu daha
Benimde yarin kan vercem bakalim ne dicek. Bugün adet tarihim normalde, yumurtlamaya göre 4 haftalik gözüküyor ama inşallah sağlıklıdırYok canım ara ara sancı geliyor ama hafif düzensiz yarın kontrol var bakalım ne söyleyecek doktor
İnşallah canım güzel haber verirsin yarınBenimde yarin kan vercem bakalim ne dicek. Bugün adet tarihim normalde, yumurtlamaya göre 4 haftalik gözüküyor ama inşallah sağlıklıdır
İkimizdeİnşallah canım güzel haber verirsin yarın
BitanemmmSadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su shlls kizinbiri9 nerelerdeler
kuzum 4. ayın başı gibi geçiyor ama bu bnde böyle oldu snde dha erken yada daha uzun sürebilir. kuzm mesela bnde şimdi sıcaklardan iştahsızım umarım iştahlı bir gebe olursunBende ayrintili ultrasondan sonra baslarim heralde almaya ya son aylarda daha ağırlasir insan, rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin insvalla cubukdan da iğrendim şu sira naneli seker iyi geliyor bakalim sirada ne var ya ne zaman yemeye başladın cnm? Ne zaman geçti bulantilar? Ne zaman yicem diye merak eidyorum da
bbgmm bnde 3-4 gndr pek iyi sayılmam o yzdn keyfm yok geceleri sağ tarafıma değişik bir ağrı saplanıyor bugn doktora gittim herşey yolunda dedi ama enfeksiyondan şüpelendi tahlil verdm enfeksiyon yoksa bol su içip yatacaksın dedi bugn sbhtn beri hafif sancılarımda var kasıkta ters duruyormuş hanımefendi belkide ondn blmyrm çokta sıcakkSadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su shlls kizinbiri9 nerelerdeler
hadi bakalım kuzum inşallah güzl bir sonuç alırsın rabbm yüzüne baksınBenimde yarin kan vercem bakalim ne dicek. Bugün adet tarihim normalde, yumurtlamaya göre 4 haftalik gözüküyor ama inşallah sağlıklıdır
İnş erken biter benimkuzum 4. ayın başı gibi geçiyor ama bu bnde böyle oldu snde dha erken yada daha uzun sürebilir. kuzm mesela bnde şimdi sıcaklardan iştahsızım umarım iştahlı bir gebe olursun
kaç kilo ile hamile kaldn bbgmİnş erken biter benimay olmuyayim iştahlı cnm cok kilo almak da iyi değil, sağlıklı şeyler yiyeyim, bebeğim iyi olsun da ben almiyayim, doktorum takik zaten kiloya, cok alma diyor
64 cnm ama boy 158,gerci yağdan kilo verdim sanırım m beden oluyor, şimdi 63 e düştüm bulantilardan, diyolar ya hani doğumda en fazla 10 kilo gidiyor gerisi sana kalıyor diye, ondan cok almak istemiyorumkaç kilo ile hamile kaldn bbgm
hamd olsun canım, iş yerinde yoğunluk vardı, sonrasında da bayram telaşı. Sen nasılsınC Capanin Gururu Teyom napyosun nasilsin kuzum, ne var ne yok göremedim seni, merak ettim
kuzum nasılsın , bebiş nasıl, evet çok uğrayamıyorumSadece C Capanin Gururu Teyom değilLaRisaCca edaecoo Ayseee1987 H halleycik MelodiminEsi L Limonlu Su shlls kizinbiri9 nerelerdeler
Çok şükür kuzum, neye karar verdin son durum nedirhamd olsun canım, iş yerinde yoğunluk vardı, sonrasında da bayram telaşı. Sen nasılsın