- 26 Mart 2018
- 28.436
- 127.921
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.521
Kuzum kan için uzağa gitme, yakın bir yerde vermen yeterliHem korkuyorum hem heyecanlıyım napacami bilmiyorum şu an karışık kafam pazartesi falan bı kan vermeye giderim ben hastane biraz uzak da burdaki yakın hastanelere gidelrim benim hastane 1 2 saatlik otobüs mesafesinf3
Abla bizim burdakiwn yakın hastane taksiyel 15 20 dakikaKuzum kan için uzağa gitme, yakın bir yerde vermen yeterli
Önümüzdeki ay da endokrin doktorum çağıracak tiroidden ultrasona gircem olmadı pazartesi. Falan yada eşim gelince birazdan gider veririzAbla bizim burdakiwn yakın hastane taksiyel 15 20 dakika
Çok güzel.Yok basi baya asagidaymis bebis kendini hazirliyor normal doguma dedi
Ayyyy canımEki Görüntüle 2898088 apaçi ortada ama ümitlenmek istemiyorum umitlenince olmui bu aralar yoğun mide bulantim ve afedersiniz lavabodayken kasılıyo karnım inşallah vardir bana dua edin olurmj
İnşallah tek duamız o yatıp kalkıp dua ettim Allah'ım yüreğimi biliuo ya rabbimAyyyy canım
Hayırlı olsun.
Hemen kan testi ile tescille.
Sağlıcakla ilerlesin inşallah
Rabbim sevindireceği vakti çok iyi bilir.İnşallah tek duamız o yatıp kalkıp dua ettim Allah'ım yüreğimi biliuo ya rabbim
Aynen öyle vallh sunca sıkıntının içinde ilaç gibi gelirRabbim sevindireceği vakti çok iyi bilir.
Superr hayirli ugurlu olsunnEki Görüntüle 2898088 apaçi ortada ama ümitlenmek istemiyorum umitlenince olmui bu aralar yoğun mide bulantim ve afedersiniz lavabodayken kasılıyo karnım inşallah vardir bana dua edin olurmj
Eki Görüntüle 2898088 apaçi ortada ama ümitlenmek istemiyorum umitlenince olmui bu aralar yoğun mide bulantim ve afedersiniz lavabodayken kasılıyo karnım inşallah vardir bana dua edin olurmj
Verdin mi kan ne zaman vereceksinAynen öyle vallh sunca sıkıntının içinde ilaç gibi gelir
Veremedim ya vercektim kadın doğum vardı oda muayene Olcan onay gerçek kan alacak dedi salak saçma işlerVerdin mi kan ne zaman vereceksin
Ankara eğitim araştırma gittim orda karışık heryer bulamadım çıktım geldimVeremedim ya vercektim kadın doğum vardı oda muayene Olcan onay gerçek kan alacak dedi salak saçma işler
Cok geçmiş olsun cnm ya rabbim şifa versin, Allahın izniyle ins bebeğine kavuşur, kendisi de iyi olur..Selam kızlar
Duaya ihtiyaç var
Kız kardeşim gebelik zehirlenmesi yaşıyor yoğun bakımda şuanda sıkı takip haldeler bir olumsuzluk anında hemen sezeryana alınacak.
33+5 te bu gün ve çarşamba dan beri hastanede..
Sadece hemşirelerden bilgi alabiliyoruz telefon iletişim yasak
Çok geçmiş olsun kuzum, rabbim Şafi ismiyle şifa versin, bi an önce toparlansin inşallahSelam kızlar
Duaya ihtiyaç var
Kız kardeşim gebelik zehirlenmesi yaşıyor yoğun bakımda şuanda sıkı takip haldeler bir olumsuzluk anında hemen sezeryana alınacak.
ayyy çok geçmiş olsun kuzummm nedn olurmuş peki birsey demediler mi rabbim şifasını göndersn inşallahSelam kızlar
Duaya ihtiyaç var
kuzummm ne durumdasınnn erken dogum mu hala gittin mi doktoraaYok basi baya asagidaymis bebis kendini hazirliyor normal doguma dedi
Eee ne zaman vereceksin bu altı üstü gebelik testi muayene ile ne alakaVeremedim ya vercektim kadın doğum vardı oda muayene Olcan onay gerçek kan alacak dedi salak saçma işler
Aile hekimliği yokmu oradaAnkara eğitim araştırma gittim orda karışık heryer bulamadım çıktım geldim