- 10 Kasım 2016
- 1.518
- 3.627
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.381
Eşim trafik kazası geçirdi kırık ameliyatı oldu ona bakıyorum 3 haftadırHayırdır tatlım
Geçmiş olsun kim hasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim trafik kazası geçirdi kırık ameliyatı oldu ona bakıyorum 3 haftadırHayırdır tatlım
Geçmiş olsun kim hasta.
Canım embriyo yaşarsa pgt göndeririz dedi. Onun dışında başka yöntemleri önermedi. Eşimin son değerleri iyiydi. Opu günü de iyiymiş. Yumurta kalitesizliği üzerinde durdu.Olabilir yapışıklık sorunu olmasa ben de yaptırmazdım ama iyi ki olmuş vesile oldu, rahmin küçük olduğu anlaşıldı.. bir de sana yazacaktım yazdım mi hatırlamıyorum yine bizim hoca önermese de düşük yumurta sayısında bazı hastalarda prp etkili olabiliyor diyen hocalar var. Ankara başkentten hulusi hocayı falan takip edersen belki oralara gitmeyi de düşünebilirsin. Ben prp düşünmediğim için bir kez daha Adana'da denerim. Bir de sperm sorunu var muhtemelen hala, icsi yöntemi de deneyebilirsiniz
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden korusunEşim trafik kazası geçirdi kırık ameliyatı oldu ona bakıyorum 3 haftadır
Bir de lariyle aynı dönemde bizim dr a giden bir arkadaşım bıraktı acıbademde volkan beye geçti onun da çok az yumurta ve embriyo kalıyordu 2 ay toplama yaptılar birer embriyo kaldı geriye. Biri taze biri donmuş 2 embriyo verildi biri tuttu az embriyo varken pgt de biraz zor bir karar ama zaten havuz yapıp dondurulacak bir embriyoysa yapılabilir pgtCanım embriyo yaşarsa pgt göndeririz dedi. Onun dışında başka yöntemleri önermedi. Eşimin son değerleri iyiydi. Opu günü de iyiymiş. Yumurta kalitesizliği üzerinde durdu.
havuz istemeyi düşünüyorum ben de, umarım ikna olur. Bana da zayıfla dedi 40 bedenim şuan kaç olayımBir de lariyle aynı dönemde bizim dr a giden bir arkadaşım bıraktı acıbademde volkan beye geçti onun da çok az yumurta ve embriyo kalıyordu 2 ay toplama yaptılar birer embriyo kaldı geriye. Biri taze biri donmuş 2 embriyo verildi biri tuttu az embriyo varken pgt de biraz zor bir karar ama zaten havuz yapıp dondurulacak bir embriyoysa yapılabilir pgt
Kuzum çok üzüldüm, kimyasal gibi maalesefKızlar burda olan var mı çok acil biri cevap yazabilir mi inanın çok kötüyüm 1 hafta önce 47.84 du değerim şimdi aradım e nabiza yansımadı sonuç aradım hastaneyi 8.6 gibi bı şey dedi kimyasal mi oluyo şimdi bu o kadar inandım ki benimle olduğuna resmen sağ kasigim da şişlik var kamplarını yasiyorum yaşıyodum çok kötüyüm lütfen başına felen yazabilir mi
Tekrardan yükselmesi imkansız dimi şaka gibi bir de telefonda ki kadin gülerek söyledi düşmüş yani dimi dedim gülerek evet dedi inanın çok kötüyüm doktorum keşke 1 hafta bekletmeseydi beni nasıl umitlendimKuzum çok üzüldüm, kimyasal gibi maalesef
2 gün sonrası tekrar test istemesi gerekirdi. Değeri görmek için çok bekletmiş. Kıyamam ya,Tekrardan yükselmesi imkansız dimi şaka gibi bir de telefonda ki kadin gülerek söyledi düşmüş yani dimi dedim gülerek evet dedi inanın çok kötüyüm doktorum keşke 1 hafta bekletmeseydi beni nasıl umitlendim
Nasi olcak şimdi hiç fikrim yok yarın doktora gideyim mi napayım bilemedim yıkıldık ailecek2 gün sonrası tekrar test istemesi gerekirdi. Değeri görmek için çok bekletmiş. Kıyamam ya,
Doğdu minnak sağlıkla çok şükür sütümde geliyo biraz ağrım oldu epiduralden ilaç verdiler tekrar bacaklarım uyuştu onun geçmesini bekliyoruz. Kordonu kısaymış o yüzden doğamamış :)Ayyy canım benim çok sevindim çok güzel haber.
Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bizi gelişmelerden haberdar et
Sabırsızlıkla Alisa kızdan haber bekliyor olacağım
Amin canım darısı sizin başınıza inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimizCanım çok sevindim sağlıcakla kavuşun inşallah. Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın canım benim, sağlıkla büyüsün, vatana millete hayırlı evlat olsun inşallahDoğdu minnak sağlıkla çok şükür sütümde geliyo biraz ağrım oldu epiduralden ilaç verdiler tekrar bacaklarım uyuştu onun geçmesini bekliyoruz. Kordonu kısaymış o yüzden doğamamış :)
C life bend etakip ediyorum herkes gebe kalmış bunu kullanan yakından takip ediyorum pcos tiroid herşeye iyi geliyo yumurtalama düzensizliği falan ben dokrouma sordum lullanabilirmiyim diye bana fenomom verdi bu daha iyi dedi clofon kavanozu 80 TL gibi bi fiyati varC Capanin Gururu Teyom clife macun kullandin mi cnm? Benim amh ye göre daha fazla sayıda yumurta görünmüştu clife kullandığımda, bi arkadas da tüp bebek ilaçları yla kullanmış (ne kadar doğru bilmiyorum ama) yumurta sayısı ve kalitesi daha iyi olmus
Bana da vesile oldu cok şükür, ben doktoruma sormuştum doğal şeyle kullanabilirsin demiştiC life bend etakip ediyorum herkes gebe kalmış bunu kullanan yakından takip ediyorum pcos tiroid herşeye iyi geliyo yumurtalama düzensizliği falan ben dokrouma sordum lullanabilirmiyim diye bana fenomom verdi bu daha iyi dedi clofon kavanozu 80 TL gibi bi fiyati var
Gözünüz aydın canım.Doğdu minnak sağlıkla çok şükür sütümde geliyo biraz ağrım oldu epiduralden ilaç verdiler tekrar bacaklarım uyuştu onun geçmesini bekliyoruz. Kordonu kısaymış o yüzden doğamamış :)
Darısı sağlıkla size inşallahGözünüz aydın canım.
Allah analı babalı hayırlı evlat olmayı nasip etsin
Maşallah sütüne
Ay yaptım yaptım da 2 sokak öteye çıkarabildim çocuğuSağlık olsun canım inşallah uyumaya geçer
40 uçurması yaptın mı