- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.301
ben şuan folik asit de olan bir vitamin kullanıyorm. tüm vitaminler var. selenyum, çinko, b12 vs.. adı MultifolCanım folik asit 3 ay kullanılıp bırakılıyor sonra başka vitaminlere başlanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şuan folik asit de olan bir vitamin kullanıyorm. tüm vitaminler var. selenyum, çinko, b12 vs.. adı MultifolCanım folik asit 3 ay kullanılıp bırakılıyor sonra başka vitaminlere başlanıyor
Ohh şifa olsunben şuan folik asit de olan bir vitamin kullanıyorm. tüm vitaminler var. selenyum, çinko, b12 vs.. adı Multifol
Günaydın kızlaaarrr
Canım hoşgeldin. Ben de tekrar hamilelik yarışına girdimBebekler 2 hafta önce karnımda öldü malesef
Şimdi kısa bir dinlenme ve akabinde çalışmalar ile devam edeceğiz. İşe başladım, raporum bitti. Böyle işte..
Canım hoşgeldin. Umarım bebişin seninledir fakat soğan kürü umarım ki bu ay ki değerlendirmene olumsuz katkıda bulunmamıştır. 12 gün de geçmiş. Umarım herşey olumlu olur senin için
Hoşgeldin canım umarım bu ay güzel haberler alırsın
Hoşbuldummm
Kuzucum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi. 1 gün içinde yumurta çatlamış oluyor. Senin öncesinde birlikteliğin olmuştu. aynı gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmeye çalış canımİnşallah bu ay güzel haberini alırsın
İnşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş oluruz kuzum benim
Ne olsun tatlım benim de aynı. Bildiğin gibi :)
Valla inşallah aynı günü değerlendirmişsindir. Biz değerlendirmiştik sonucumuz da güzel olmuştu![]()
Canim ilk asilamada igne etkisi oldugunu bilmeden butun hamilelik belirtilerini yasadim sonuc 12 gunde adet oldum. O yuzden umudum yok canim. Rabbim verirse basimla gozum ustune![]()
İnşallah canımKızlar nasılsınız benım ıgneden 8.günüm test yaptım hcg baya cıkmısmı dıye allahım bunun. 4 5 gun sonrası gerecegını gormeyı nasıp etsın
Ezan okunuyor dua edıcem hepımıze aşlahım her ısteyene nasıp etsın ıns adet oncesı gogus agrım olurdu oda yok daha alt sasık bölgemde hafıf arada kucuk agrılar etkı gecse bıran onceİnşallah canım ☺
Canım benimki aşılamaydı. aşılamanın 11. günü test yapmıştım çıkmıştı fakat tüpbebekte zaten döllenmiş yumurta transfer ediliyor o yüzden o test sonucu doğru gösteriyor olabilir inşallah hamiledir canımLaRisaCca gorumcem tupbebek yaptirdi 8. Gunu bi test yapmis erken gebelik testi yapti atti bana da cok hafif bi cizgi vardi canim sen kacinci gun yapmistin erken gebelik testini simdi seviniyoruz insallah ilacin etkisi degildir
Canım Rabbim ağzından duysun inşallah duaların kabul olur. Hepimize en kısa zamanda hayırlısıysa bebişlerimizi nasip etsinEzan okunuyor dua edıcem hepımıze aşlahım her ısteyene nasıp etsın ıns adet oncesı gogus agrım olurdu oda yok daha alt sasık bölgemde hafıf arada kucuk agrılar etkı gecse bıran once
Amin cnm hepımıze edıyorum ıns Allahım biliyor ya içimizi en kosa zamanda hepimize nasıp etsın guzel gunlerı huzurlu gunlerıCanım Rabbim ağzından duysun inşallah duaların kabul olur. Hepimize en kısa zamanda hayırlısıysa bebişlerimizi nasip etsin![]()
Yerlesme kanamasi olabilir belki canim bak eger devam etmezse iyi bisey bence hamis olabilirsinKızlar cok emın dglm ama peceteye bır damla cokcok acık bır renk afedersınız sılınce kahvemı desem pembeye benzer mı desem cok hafıf bır renk geldı ama anlamadm oyle cok bellı bıle dgl![]()
Hoşgeldin canım. gebelik testi yapman gerekiyor 14. gün ise sonuç alabilirsinYumurta çatlarıma iğnesi Ovitrelle 'den sonra bugün 14.gün. dün bel ağrısı kasik ağrısı baş ağrısı oldu bugün de göbeğinin altları biraz cekiliyo
Canım seni heveslendirmek istemem ama yerleşme de olabilir adet de olacak olabilirsin. İnşallah yerleşmedirKızlar cok emın dglm ama peceteye bır damla cokcok acık bır renk afedersınız sılınce kahvemı desem pembeye benzer mı desem cok hafıf bır renk geldı ama anlamadm oyle cok bellı bıle dgl![]()
Hb canım ama korkuyorum yine negatif gormekten çünkü belirtilerim adet gibiHoşgeldin canım. gebelik testi yapman gerekiyor 14. gün ise sonuç alabilirsin
Vallq cokta emın dglm gordm bısı ama hayalmıydı bılmemYerlesme kanamasi olabilir belki canim bak eger devam etmezse iyi bisey bence hamis olabilirsin![]()