- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.321
Anladım canım.babannesi vefat etmiş cnm
Kuzum bağışıklık konusunda bana da gerek yok diyip durdu ama önlem olarak prednol veren bir sürü dr var.. sperm hasarından embriyo tutunacak kadar güçlü değildir büyük ihtimalle. Histeroskopi önerdi mi? Ya da düşünüyor musun? Benim de hep yumurta sorunu var sanıyorduk rahimde de sorun çıktı.. hayırlısı olsunDoktorla görüştüm canım. Bu dediğini sordum gerek yok dedi. Bizim embriyo sayımız az ona odaklanıp onları genetiğe yollamak daha olumlu sonuç doğurur dedi. 3 ay takviye verdi yine. O arada birkez üniversitede profa da giderim bakayım o ne diyor
Teo sanki oncesinde hiteroskopi olmstuKuzum bağışıklık konusunda bana da gerek yok diyip durdu ama önlem olarak prednol veren bir sürü dr var.. sperm hasarından embriyo tutunacak kadar güçlü değildir büyük ihtimalle. Histeroskopi önerdi mi? Ya da düşünüyor musun? Benim de hep yumurta sorunu var sanıyorduk rahimde de sorun çıktı.. hayırlısı olsun
Ben 7x24 hasta bakıyorum çok yorgunumSelâm kızceler.
Nasılsınız buralar neden böyle sessiz sedasız kaldı.
Hayırdır tatlımBen 7x24 hasta bakıyorum çok yorgunum
Önermedi canım. Ben de önerir diye düşünüyordum. Muayenelerde bir sıkıntı görmedi ondan mı acabaKuzum bağışıklık konusunda bana da gerek yok diyip durdu ama önlem olarak prednol veren bir sürü dr var.. sperm hasarından embriyo tutunacak kadar güçlü değildir büyük ihtimalle. Histeroskopi önerdi mi? Ya da düşünüyor musun? Benim de hep yumurta sorunu var sanıyorduk rahimde de sorun çıktı.. hayırlısı olsun
Allah razı olsun canım benim
Ahh çektiği çilekleri rabbim cennet katında ödüllendirsin İnşallahAllah razı olsun canım benim8 yıldır felçliydi. Bir nevi kurtuluş oldu, onun adına
Allah razı olsun canım benimC Capanin Gururu Teyom teommm başınn sagolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah @LaRisaCca ile konuşurken seni sordum yazmamışsın topiğe die o söyledi rabbim tahsiratını affetsn bbgm sizede sabırlar versin
Amin çok sağol canım benimAnladım canım.
Allah mekanını cennet eylesin..
Allah rahmet eylesin cnm Allah sabırlar versinAllah razı olsun canım benim8 yıldır felçliydi. Bir nevi kurtuluş oldu, onun adına
Allah razı olsun canım benimAllah rahmet eylesin cnm Allah sabırlar versin
Nasılsın canım? Nasıl bir yol izlenecek belirlediniz mi? Bizim doktora devam edecek misin birde ne yapmayı düşünüyorsun?Doktorla görüştüm canım. Bu dediğini sordum gerek yok dedi. Bizim embriyo sayımız az ona odaklanıp onları genetiğe yollamak daha olumlu sonuç doğurur dedi. 3 ay takviye verdi yine. O arada birkez üniversitede profa da giderim bakayım o ne diyor
Kuzum başınız sağolsun yakının mı vefat eden kişi?Allah razı olsun canım benim8 yıldır felçliydi. Bir nevi kurtuluş oldu, onun adına
Sağol canım, babaannemKuzum başınız sağolsun yakının mı vefat eden kişi?
Devam edeceğim canım, sadece arada üniversiteye gideceğim bir kezNasılsın canım? Nasıl bir yol izlenecek belirlediniz mi? Bizim doktora devam edecek misin birde ne yapmayı düşünüyorsun?
Allah sizlere sabır versin canımSağol canım, babaannem
Ne yapmayı planlıyor peki kuzum? Verdiği. İlaçlara devam edecek misin?Devam edeceğim canım, sadece arada üniversiteye gideceğim bir kez