- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.281
Canım suyu aynı seviyede az yine.E ne yaptın ne dedi doktor ?
Hayırlısı olsun canım.
gerçekten tam bize göre nasılsıj canım neler yapıyorsunYenildin ama kaybetmek zorunda degilsin.
Boyle bir cumle okudum tam bizlik
Canım hiç canını sıkma benimde sezeryan oldu. İyi ki öyle olmuş. Bol su iç demişti doktor bana su azalması için. Bir de yeşil mercimek ve nohut bebeğe kilo aldırıyor çabuk toparlıyormuş. İnşallah 37yi de geçersin merak etmeCanım suyu aynı seviyede az yine.
37. Haftayı görsek inşallah dedi doktor
Sanırım sezaryan düşünüyor
Bekliyoruz hayırlısı ile
Üzüldüm kuzum adına, vardır herşeyde bir hayır. İlk tüpün tutma olasılığı düşük diyorlar. 2. 3. De şans daha fazlaymış. Moral bozmak yok, sonraki tedaviye bomba gibi gir olur mu
Canım için ferah olsun, ben tam 7 aylık doğmuşum, küvezde kalmışım, ama çok şükür sapasağlam çıkmışım.Canım suyu aynı seviyede az yine.
37. Haftayı görsek inşallah dedi doktor
Sanırım sezaryan düşünüyor
Bekliyoruz hayırlısı ile
benim ilk değil canım maalesef. 2.denememdiÜzüldüm kuzum adına, vardır herşeyde bir hayır. İlk tüpün tutma olasılığı düşük diyorlar. 2. 3. De şans daha fazlaymış. Moral bozmak yok, sonraki tedaviye bomba gibi gir olur mukalbim seninle
Ameliyat sonrasi iyilesme suresiyim kuzugerçekten tam bize göre nasılsıj canım neler yapıyorsun
Gayet belli görünüyor canımKızlar tek ben görmüyorum değil mi
Hadi güzel haberlerle gel inşallahSelam kızlar bugün otrivellenin 13. Günü doktorum 15. Günü test yap dedi. Test gününe son 2 gün kaldı. Daha önceden yazmıştım buraya tekrar yazmak istedim
Adetim gecikeli 15, gün oluyor ama 1bucuk hafta önce gittiğimde doktora görünmedi kanda da çıkmamıştı ama doktor bir tane yumurtam olduğunu rahim duvarının da kalın oldugunu beklemem gerektiğini adet sokturucu yazmicagini belirtmişti geç döllenme mi oluyor ki bilemedim çok kendimi kaptırmak istemiyorum amaGayet belli görünüyor canım
Uzuldum canim;( Rabbim en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah dualamizdasinbenim ilk değil canım maalesef. 2.denememdi
Allah razı olsun canım benimUzuldum canim;( Rabbim en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah dualamizdasin
O zaman yarın kan ver benceAdetim gecikeli 15, gün oluyor ama 1bucuk hafta önce gittiğimde doktora görünmedi kanda da çıkmamıştı ama doktor bir tane yumurtam olduğunu rahim duvarının da kalın oldugunu beklemem gerektiğini adet sokturucu yazmicagini belirtmişti geç döllenme mi oluyor ki bilemedim çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama
Herhangıbir catlatma iğnesi falan kullandın mı bariz cizgi var ama en guzelı kan vermek sanırım adete bikaçgün kala çatlamış yumurtanKızlar tek ben görmüyorum değil mi