- 26 Mart 2018
- 28.438
- 127.925
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.061
Evet canım. Benim doktorum transferin 3.günü için gonapeptyl iğne veriyor. Ovitrelle kadar olmasa da sanırım onda da az hcg var. Silik çizgi çıksa bile iğne etkisi olabilirNasıl yani arkadaşım iğnenin etkisi gitmiş mi diye falan mı bakcaksın anlamadım
Ha anladım şimdiEvet canım. Benim doktorum transferin 3.günü için gonapeptyl iğne veriyor. Ovitrelle kadar olmasa da sanırım onda da az hcg var. Silik çizgi çıksa bile iğne etkisi olabilir
Ben bugün sabah yaptım canım negatif çıktı
Benim de öyle canım. Olsa da bugün görünmez zatenBen bugün sabah yaptım canım negatif çıktı
kuzu bnm 7.günde bile çok koyu degildi hatırla daha yeni yeni olsa bile çıkar en azndn igne etkisi geçmiş buda ii biseyBenim de öyle canım. Olsa da bugün görünmez zaten
İğne için yaptım zaten canım. İleri günlerde çizgi olursa acaba dememek içinkuzu bnm 7.günde bile çok koyu degildi hatırla daha yeni yeni olsa bile çıkar en azndn igne etkisi geçmiş buda ii bisey
En azından iğnenin etkisi geçmiş dediğiniz gibi Allah günü geldiğinde pozitif görmeyi nasip etsin inşallahİğne için yaptım zaten canım. İleri günlerde çizgi olursa acaba dememek için
Aminn inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım canımEn azından iğnenin etkisi geçmiş dediğiniz gibi Allah günü geldiğinde pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Transfer mı oldun cnm gecen yazdım buraya ama kımse gormedı sanırım nasılsınız dıyeAminn inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım canım
Sen neden yatıyosun cnmYok canım ne işi ayın 16 sından beri süreli yatıyorum
Evet canım, tek embriyo oluştu, bugün 5.günüm. Orta kaliteydi canım, artık hayırlısıTransfer mı oldun cnm gecen yazdım buraya ama kımse gormedı sanırım nasılsınız dıye
siz nasılsınız, kuzular nasıl canım.Transfer mı oldun cnm gecen yazdım buraya ama kımse gormedı sanırım nasılsınız dıye
iğnenin 13. günü mü canımMerhabalar
İğne kullanan hanımlar kaçıncı günde pozitifi gördünüz? 13.günde negatif görüp sonradan pozitife dönen oldu mu acaba?
kuzum sonuç için yapmadım zaten. Transferin 3.günü bir iğnem vardı. O da bhcg içerdiği için etkisi var mı diye yaptım. Etkisi kalmamış. ilerki günlerde pozitif görürsem iğne mi diye düşünmemiş olurum. 8. gün yaparım bi de. Ondan sonra kanı bekleyeceğimC Capanin Gururu Teyom canım çok erken test yapmışsın. 8. 9. Günü sonuç alırsın canım. Kopkoyu 2 kırmızı çizgi gör inşallah
Kandan önce idrarda gör inşallah hiç strese girme canım benimkuzum sonuç için yapmadım zaten. Transferin 3.günü bir iğnem vardı. O da bhcg içerdiği için etkisi var mı diye yaptım. Etkisi kalmamış. ilerki günlerde pozitif görürsem iğne mi diye düşünmemiş olurum. 8. gün yaparım bi de. Ondan sonra kanı bekleyeceğim
Kuzumm nasıl gitsin ben lohusalık falan anlayamadım hiç
kandan önce görsem davul çaldırırım zatenKandan önce idrarda gör inşallah hiç strese girme canım benim
Beni etiketle