- 26 Mart 2018
- 28.438
- 127.927
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.041
Rabbim yardımcınız olsun canım. Anlaşılan hamiş olunca da dertler bitmiyorSelam kızceler biz yine yattık hastanede.
Erken doğum riski var suyumuz yine azaldı
Erken doğum olursa bebek ciğeri etkilenmesin die iğne başlatıldı iğne de şeker yükseltiyormuş die takip altındayız.
yarın 5. günüm bir deneme yapacağım canımTamam farketmiyor canım dondurulmuş veya taze. 5. Gün ise erkenden çıkıyor testlerde
Erken gebelik testi olsun normal test ile çok çok silik çıkmıştıyarın 5. günüm bir deneme yapacağım canım
testlerin hepsi erken gebelik zatenErken gebelik testi olsun normal test ile çok çok silik çıkmıştı
Ahahha o zaman çıkar canım nettestlerin hepsi erken gebelik zateniki farklı marka aldım ki kıyaslayabileyim
ooo çok koyuymuş, bununla 5.gün de yapsan çıkarmış canım
Aynı şeyleri yaşıyoruzbizimde herşey temiz 2 yıldır hiç hamile kalamadım. İnşallah vesile olur 2. Kez Ovitrelle olacağım bende
Bende aynı sitemi dün bi arkadaşımla sohbet arasında yaparkennah seni çok iyi anlıyorum. Keşke diyorım bi sebep olsa da ona yoğunlaşsak ama sebepsiz olunca insan beynini yiyor.
Bu benim ilk tedavim artık cesaretimi topladım anca bide tedavili deneyelim dedim. İnşallah seninde tutar bu ay
Yok canım ne işi ayın 16 sından beri süreli yatıyorumCanım cok geçmiş olsunherhangi bir şey yaptınmı çok ağır iş vs? İnsallah vaktinde doğar bebiş
Aminnnnn canım.Rabbim yardımcınız olsun canım. Anlaşılan hamiş olunca da dertler bitmiyor
Rabbim zamanında sağlıkla kucagina almayı naisp etsin ins oglusunu,rabbim yardımcınız olsun ins.. Erken doğsa da üzülme olur mu benim yeğenlerim 34 haftalik doğdu mas tosun gibi oldularYok canım ne işi ayın 16 sından beri süreli yatıyorum
Bende aynı sitemi dün bi arkadaşımla sohbet arasında yaparkenn
Başka bi arkadasımızın 32 yaşında erken menopoza girmek üzere olduğunu ve tüp bebek dahil şansının çok az olduğunu öğrendik
Sonra en azından bi sıkıntımız yok diye tekrar şükrettim
Bizim bebeklerin demek ki zamanı var, bizede sabredip beklemek düşüyo
Benimde aynı ben yarın test yapıcamyok 5.gün embriyosu canım, 4.günüm bugün.
Havuç suyunun suyu arttırdığına dair çok olumlu yorum var. İbrahim Saraçoğlunun tarifi. Katı meyve sıkacağında taze havucu sıkıp iç canım araştır nettenYok canım ne işi ayın 16 sından beri süreli yatıyorum
Ben iğne etkisi için yapacağım canım. 3.gün gonapeptyl vurulduminşallah üzülmeyiz ya sonucunda
34 35 e kadar gidebilsek hayırlısı ile benimde yeğenim 34 den 1 gün alınca doğdu maşallahı var.Rabbim zamanında sağlıkla kucagina almayı naisp etsin ins oglusunu,rabbim yardımcınız olsun ins.. Erken doğsa da üzülme olur mu benim yeğenlerim 34 haftalik doğdu mas tosun gibi oldular
Evet canım ama şekeri yükseltiyor maalesef havuç ve bana yasak yiyemiyorum.Havuç suyunun suyu arttırdığına dair çok olumlu yorum var. İbrahim Saraçoğlunun tarifi. Katı meyve sıkacağında taze havucu sıkıp iç canım araştır netten
Nasıl yani arkadaşım iğnenin etkisi gitmiş mi diye falan mı bakcaksın anlamadımBen iğne etkisi için yapacağım canım. 3.gün gonapeptyl vuruldum