- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.001
Hem ben porti diyo hem de bal perisi olmuş bak
Süper canım ya çok sevindim hareketlerini kısıtlamaman süper olmuş ben sadece çocuk bakıyorum Eylül de inşallah başlıcam ben de canımBen zaman ilerledikçe kapıldığım o muhteşem hislerin heyecanıyla rüyalardayımalışverişlerimi tamamladım işte. Bir iki birşey kaldı eksik bebek bezi gibi anne-bebek bakım ve hastane hazırlığı aşamasından. Sağlıkla süreci tamamlayalım diye dua ediyorum. Histeroskopi olmak bana şifa oldu hamd olsun. Ne bileyim? Mutlu geçiriyoruz çok şükür bugün yüzmeye gittik , spora önem veriyorum. 1 temmuzda işe başlıyorum. Öyle işte. Sen neler yapıyorsun
Hayırlı olsun, gayet güzel olmuş canım
Kuzum Bn bol su içtim ani hareketlerden kaçındım her gün 15 dk fln yürüdüm sebze agırlıklı beslendm kabız olmamak için o kdr ilaçlarını saatinde kullan Allaha tevekkül et@Nm88326edaecoo M Muallimezzz @peraares kızlar tranferden sonra aşırı dikkat ettiniz mi? Doktor rutin hayatına devam et dedi. Ama ben de nedense korkuyorum. Bugün sınav görevine gittim. Doktora sormuştum, git demişti. Hiç zorlukla karşılaşmama rağmen evham yapıyorum
Canım aslında 2-3 hfta daha dayansa mükemmel olucak az daha sabır geçicek bol bol dua et onunla konuş bebişler annelerinin sesini duyunca sakinlermiş Allah yar ve yardımcın olsun onu sana bağışlasın cnm bnmKızlar selam.
Bu gün doktora gittim.
Bulantılar ve kusmalarım için serum takıldım.
İdrar kan testi verdim birşey çıkmadı.
Nst mizde düzenli ve hafif sancılar çıktı.
P.tesi tekrar nst var.
Bel ağrısı ve adet ağrısı gibi sancılar ara ara geliyor.
Çok erkenci ve sabırsız bir oğlan..
Teşekkür ederimm larimmHem ben porti diyo hem de bal perisi olmuş bakhayırlı olsun kuzum bu mimariye den daha iyi
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun, gayet güzel olmuş canım
Çocukları kime emanet edeceksin canımSüper canım ya çok sevindim hareketlerini kısıtlamaman süper olmuş ben sadece çocuk bakıyorum Eylül de inşallah başlıcam ben de canım
Sorma kuzucum herşey çifter çifterÇifter çifter aliyon demi herşeyi
İnşallah canımYeniden ovulasyona basladim ben ama bakalim nolcak Allah bilir, en hayirli zamanda nasip olur insalalh canım benim
Taze anniş kese kontrolu ne zamanTeşekkür ederimm larimmsenin için portiyim
Teşekkür ederim canım
Canım inşallah sıkı sıkı tutunsunlaredaecoo @coconatt @Nm88326 @peraares @Nureella @Halfteacher M Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
İnşallah canımCanım inşallah sıkı sıkı tutunsunlar
Ben sana dedim telaş yapma, en iyisini koydular, diğerlerinin yaşamamasında da vardı bir hayır
Tutmuş hamileyim mesajını görmek umuduyla
Çarşambaya randevu aldım artık kesemi görücem nabıcam hiç bilmiyorum birdaha kan vermedim cünkü iyimi gidiyor kötümü gidiyor bakalım çarşamba görücemTaze anniş kese kontrolu ne zaman
Perşembe yaparım sanki 1 hafta oluyor diye. İnşallah ben de güzel haber verebilirim canım. Değerin iyiydi kuzum. Sıkıntı yoktur telaş etmeÇarşambaya randevu aldım artık kesemi görücem nabıcam hiç bilmiyorum birdaha kan vermedim cünkü iyimi gidiyor kötümü gidiyor bakalım çarşamba görücem
Sen ne zaman test yapıcan taze anne sende annesin bebelerin sende
Vericeksin canım dualarım seninle heyecanla bekliyorum güzel haberiPerşembe yaparım sanki 1 hafta oluyor diye. İnşallah ben de güzel haber verebilirim canım. Değerin iyiydi kuzum. Sıkıntı yoktur telaş etme
Aynı şeyleri yaşıyoruzMerhaba kızlar klomen kullanımından sonra 23 ve 16 boyutlarında yumurtam oluştu. Doktorum bugün çatlatma iğnesi verdi bugün sabah 9.30 da vuruldum , artık beklemedeyim bende. İnşallaj vesile olur2 senedir bebek demiyoruz hiç gebe kalamadım. Eşimde ve bende hiç problem yok. Hsg temiz ama olmadı 2 sene boyunca
Benımde öyle hıc bır sorun yok.. 3.iğnemdi test yaptım negatıf hastanolucam ayaklarım yanıyor kasıklarım agrıyor nasıp sanırım aşılama isticem artıkAynı şeyleri yaşıyoruzbizimde herşey temiz 2 yıldır hiç hamile kalamadım. İnşallah vesile olur 2. Kez Ovitrelle olacağım bende
Bende bu ay hsg çekildim iğne olmadım doktor kendi halimize bıraktı. adetim de bugün yarın gelmesi lazım henüz gelmedi ama 2 gün önce kaset testim negatif çıktı pek ümidim kalmadı artık 2. Kez ovitrelle deneyeceğim gittikçe ümidimi kaybediyorum. Benimde kasıklarım ağrımaya başladı zatenBenımde öyle hıc bır sorun yok.. 3.iğnemdi test yaptım negatıf hastanolucam ayaklarım yanıyor kasıklarım agrıyor nasıp sanırım aşılama isticem artık