- 26 Mart 2018
- 28.438
- 127.928
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.981
Ayy canım benim çok sevindirdi bu beniHiç yatmadım kuzum normal hayatıma devam ettim misafirliğe gittim çarşı pazar gezdim. Dikkat ettiğim şey ani hareket etmedim. Ağır kaldırmadım
Sizin ağzınızdan bal damlıyorKuzumm, ilk 2 günden sonra yavaştan ev işleri VS yapmaya başladım. Çok yorucu şeyler olmamak kaydıyla günlük hayatına devam edebilirsin. Günde 20dk yürüyüşü sağlıklı beslenmeyi bol su içmeyi ihmal etme
Rica ederim canım, avokado yiyor musunSizin ağzınızdan bal damlıyorçok sağolun ya
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Kuzum inşallah geçecek bu günler. Oğluşumuz duramıyor demekKızlar selam.
Bu gün doktora gittim.
Bulantılar ve kusmalarım için serum takıldım.
İdrar kan testi verdim birşey çıkmadı.
Nst mizde düzenli ve hafif sancılar çıktı.
P.tesi tekrar nst var.
Bel ağrısı ve adet ağrısı gibi sancılar ara ara geliyor.
Çok erkenci ve sabırsız bir oğlan..
Bu mevsimde bulamadım canım.Rica ederim canım, avokado yiyor musun
Hem kafam dağıldı hem de Bülent hoca sen hasta değilsin bunu unutma ve rutin hayatın a demiştiAyy canım benim çok sevindirdi bu beni
Bana da aynısını dedi. Yatmaya alerjim var dediHem kafam dağıldı hem de Bülent hoca sen hasta değilsin bunu unutma ve rutin hayatın a demişti
Canımıniçi iyiyimCanım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Sizi takipteyim canımCanımıniçi iyiyimsen nasılsın güzel hamiş ? 3 aylık oldunuz maşallah
Ben zaman ilerledikçe kapıldığım o muhteşem hislerin heyecanıyla rüyalardayımSizi takipteyim canımçok şükğr iyiyiz teyzesi neredeyse 4 ay bitecek bizim
Çifter çifter aliyon demi herşeyiBen zaman ilerledikçe kapıldığım o muhteşem hislerin heyecanıyla rüyalardayımalışverişlerimi tamamladım işte. Bir iki birşey kaldı eksik bebek bezi gibi anne-bebek bakım ve hastane hazırlığı aşamasından. Sağlıkla süreci tamamlayalım diye dua ediyorum. Histeroskopi olmak bana şifa oldu hamd olsun. Ne bileyim? Mutlu geçiriyoruz çok şükür bugün yüzmeye gittik , spora önem veriyorum. 1 temmuzda işe başlıyorum. Öyle işte. Sen neler yapıyorsun
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz kavuşuruzC Capanin Gururu Teyom ablacım hayırlı uğurlu olsun tutunur inşallah mucizene kavuşursun darısı hepimize rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım merhaba ben 22 yaşındayım ve Mart'ta çektirdim rahim filmi ama ben anestezi almadım ankara Memorial de NİMET AYGÜL DEMİROL doktorum hemşirelerin anlatırdi ağrı fazla olmuyo bazıları çok acitiuo kollarını bacaklarını tutuyolarmis diuo beni herkes çok korkutmustu girerken bile köle korka yatmistim çok az ağrı oluyo sadece oda biyere çarpınca canin yanar ya anlık aynı öyle eli çok hafifti doktorumun bu ay inşallah bizd eguzel haberler alicaz bende 4 gün önce vurdum ovitrelleyi hayırlısıyla olur inşallah 2 senedir evliyiz iki senedir uğraşıyoruzKızlar merhaba rahim filmi ve histeroskobi hakkında bilgisi olan var mı tekrar çatlatma iğnesi denemeden önce çektirmek istiyorum tekrardan negatif sonuç almaktansa bir sorun varsa bakılsın diye yanımda bir kişi olması gerekir mi sonrası için eşim zor izin alıyor mutlaka gerekli mi ne yapmam lazım lutfen cevaplar mısınız
Amin abla inşallahÇok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz kavuşuruz
Evet canım çok stresli bir gebelik oldu benimki. Sonunda sağlıcakla kucağıma alacağım günü bekliyorum zaten.Canımcım hamileliğinin başlarını hatırlıyorum da o zamanlar da stresli geçmişti. Ama geçti gitti çok şükür.
Bu da geçecek inan. Elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi
Seni çook iyi anlıyorum inan bana, haftalarca benim bebeğim daha çok küçük diye ağladım... Moralini yüksek tutmaya çalış yalnız kalma senin enerjini yükseltecek kişilerle ol. Oğluşuna da sağlıcakla kavuş inşAllah
Az daha sabır oğlum biraz daha bekle de ona
Aynen canım diyorum eşime oğlun babana benziyor bu huyuKuzum inşallah geçecek bu günler. Oğluşumuz duramıyor demek
Bu mevsimde bulamadım canım.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırsınız histeroskobi beni korkutuyor onun için sanırım gerekli anesteziCanım merhaba ben 22 yaşındayım ve Mart'ta çektirdim rahim filmi ama ben anestezi almadım ankara Memorial de NİMET AYGÜL DEMİROL doktorum hemşirelerin anlatırdi ağrı fazla olmuyo bazıları çok acitiuo kollarını bacaklarını tutuyolarmis diuo beni herkes çok korkutmustu girerken bile köle korka yatmistim çok az ağrı oluyo sadece oda biyere çarpınca canin yanar ya anlık aynı öyle eli çok hafifti doktorumun bu ay inşallah bizd eguzel haberler alicaz bende 4 gün önce vurdum ovitrelleyi hayırlısıyla olur inşallah 2 senedir evliyiz iki senedir uğraşıyoruz
Histeroskopi biraz aletlerle yapılan bişey olduğu için gerekli akşama kadar otuurp herşeyi didik didik arıyorum sıkıntıdan profesör olacaz hepimiz az kaldı kendi tedavimixe hastalığına teşhis koyup ilaç yazacak kıvama geliyoruzHayırlısı olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırsınız histeroskobi beni korkutuyor onun için sanırım gerekli anestezi