- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.961
Benim sıfır değeri görmem 3 haftamı aldı. Öğrendiğimden itibaren her kan vermede bi umut bi umut, sonra sağlıksız olduğu anlaşılınca yine bi umut bu sefer düşsün hemen ki dış gebelik ihtimali olmasın. İnsanoğlu çok nankör gerçekten, 3 haftada ayri seyler icin dua ettim ki. Hayırlısını dilemek ne demekmiş çok acı öğrendim.Benim daha başladı sayılmaz ozaman canım pek gelmiyor şuan . Gerçekten garip evet. Benim bir düşüğüm var ama onda oluşmuştu bebek,kalp atışı falan.
Gerçekten öyle önce yükselsin sonrada düşsün diye beklemek… senin değerin daha büyükmüş ama benim bir haftaya sıfırlanır gibi düşünüyorum dün 57 ydiBenim sıfır değeri görmem 3 haftamı aldı. Öğrendiğimden itibaren her kan vermede bi umut bi umut, sonra sağlıksız olduğu anlaşılınca yine bi umut bu sefer düşsün hemen ki dış gebelik ihtimali olmasın. İnsanoğlu çok nankör gerçekten, 3 haftada ayri seyler icin dua ettim ki. Hayırlısını dilemek ne demekmiş çok acı öğrendim.
O yüzden vardır bunda da bi hayir canım benim, hayırlısı olsun hakkımızda
Canim pzt 53 du cumaya 0 olmustu, ama 360 dan düşüşü zordu benim icin. Aynen bi haftaya düşerGerçekten öyle önce yükselsin sonrada düşsün diye beklemek… senin değerin daha büyükmüş ama benim bir haftaya sıfırlanır gibi düşünüyorum dün 57 ydi
Hayırlısı olsun hakkımızda canım kimyasaldan sonra rahat kalınıyor diyorlar yine ama bakalımCanim pzt 53 du cumaya 0 olmustu, ama 360 dan düşüşü zordu benim icin. Aynen bi haftaya düşer
Allah razı olsun canım benimÇok sevindim canım inşallah hayırlı haber alırsın Allah emeginizi boş çıkarmasınsağlıkla gelsin inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar klomen kullanımından sonra 23 ve 16 boyutlarında yumurtam oluştu. Doktorum bugün çatlatma iğnesi verdi bugün sabah 9.30 da vuruldum , artık beklemedeyim bende. İnşallaj vesile olur2 senedir bebek demiyoruz hiç gebe kalamadım. Eşimde ve bende hiç problem yok. Hsg temiz ama olmadı 2 sene boyunca
Ama ağrımda var bu arada refl olcak gibi bayaGünaydınn kızlarrr
İğne gününü saymadan 12. Günüm bugün
Testimi değerlendirir misiniz
Dün falan hiç çizgi yoktu ama sanki bugün var gibi
Canım erken doğum riski var maalesef.Nedenki
Silik çizgi görünüyor canım. Adet ağrısı ile hamilelik benzer diyorlar. Yarın tekrar yap istersenAma ağrımda var bu arada refl olcak gibi baya
Takvimime görede 2 gün kaldı zaten regle
Bakalım her an gelicek gibi ama umarım gelmesSilik çizgi görünüyor canım. Adet ağrısı ile hamilelik benzer diyorlar. Yarın tekrar yap istersen
Ay canı benim, çok sağolasınBakalım her an gelicek gibi ama umarım gelmes
Yapıcam yapıcam test durumuna görede kan veririm pazartesi
Sende kendine çok dikkat et emi
Sende güzel haberler bekliyor burda herkes=)
Yeniden ovulasyona basladim ben ama bakalim nolcak Allah bilir, en hayirli zamanda nasip olur insalalh canım benimHayırlısı olsun hakkımızda canım kimyasaldan sonra rahat kalınıyor diyorlar yine ama bakalım
Canımcım hamileliğinin başlarını hatırlıyorum da o zamanlar da stresli geçmişti. Ama geçti gitti çok şükür.Kızlar selam.
Bu gün doktora gittim.
Bulantılar ve kusmalarım için serum takıldım.
İdrar kan testi verdim birşey çıkmadı.
Nst mizde düzenli ve hafif sancılar çıktı.
P.tesi tekrar nst var.
Bel ağrısı ve adet ağrısı gibi sancılar ara ara geliyor.
Çok erkenci ve sabırsız bir oğlan..
Kuzumm, ilk 2 günden sonra yavaştan ev işleri VS yapmaya başladım. Çok yorucu şeyler olmamak kaydıyla günlük hayatına devam edebilirsin. Günde 20dk yürüyüşü sağlıklı beslenmeyi bol su içmeyi ihmal etmeNm88326 edaecoo M Muallimezzz peraares kızlar tranferden sonra aşırı dikkat ettiniz mi? Doktor rutin hayatına devam et dedi. Ama ben de nedense korkuyorum. Bugün sınav görevine gittim. Doktora sormuştum, git demişti. Hiç zorlukla karşılaşmama rağmen evham yapıyorum
Hiç yatmadım kuzum normal hayatıma devam ettim misafirliğe gittim çarşı pazar gezdim. Dikkat ettiğim şey ani hareket etmedim. Ağır kaldırmadımNm88326 edaecoo M Muallimezzz peraares kızlar tranferden sonra aşırı dikkat ettiniz mi? Doktor rutin hayatına devam et dedi. Ama ben de nedense korkuyorum. Bugün sınav görevine gittim. Doktora sormuştum, git demişti. Hiç zorlukla karşılaşmama rağmen evham yapıyorum
Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikNedenki