- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 2.952
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.881
Kizlar yukselmemis 62.296
Almanyadayım
Ben de Almanyada yım. İsviçre Fransa Avusturya sınır komşuları tarafında. Bodensee diyorlar.Danimarka tarafında
En son sonuçtan kaç gün geçti ki...Kizlar yukselmemis 62.296
Yarin konuscam insallahDoktorunla konustun mu kuzu
Bi süreden sonra betada hızlı yükselme olmuyor diyolar ya
Belki öyle bişeydir
Iki gun pazartesi en sonduEn son sonuçtan kaç gün geçti ki...
Dur bakalım azalma yok henüz, enseyi hemen karartma.. Benim geçen hafta 8. Haftamdı değerim 39 000 lerdeydi.. Suan herşey normalmiş.Yarin konuscam insallah
Iki gun pazartesi en sondu
Sağlık sistemini tam bilmiyorum Almanya’nın kon vermek için randevu almam lazım değil mi öyle biliyorum benim gittiğim yer klinikBen de Almanyada yım. İsviçre Fransa Avusturya sınır komşuları tarafında. Bodensee diyorlar.
Evet canım sağlıksız gözüküyor inşallah dış gebelik değildir kimyasal ile çabucak atlat inşallah geçmiş olsunKızlar merhaba yeni üyeyim bende ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 13. Gün kan tahlili yaptırdım 114 çıktı 2 gün sonra 212 2 gün sonrada 375 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabılır dedi benim durumumu yaşayan var mı acaba
evet canım malesef öyle pat diye gidip kan veremiyorsun. ev doktorundan veya klinikten alabilirsin randevunu...Sağlık sistemini tam bilmiyorum Almanya’nın kon vermek için randevu almam lazım değil mi öyle biliyorum benim gittiğim yer klinik
Ayy bugün transfer olacak mı... ben mi kaçırdım yazdığını acaba...C Capanin Gururu Teyom teommmm canımın içiiiii bugün büyük gün hadi rabbim yüzüne baksın kuzummmmm o sana can olsun yoldaş olsun stres yapma keyfini çıkar bebişin seninle olucak herşey güzel olucak tm mı dua ediyoruz snn içinbizi habersiz bırakma hadi annesi Allaha emanetsiniz
oyy kuzummmmmmmmm rabbim tamamına erdrsin inşallah güzel sonuçlarda alıcaz şimdi gün sayma zamanı testleride depoladık 1 hafta bekleyelm snraa gelsn güzel günler allahın izni ile belirtilerini paylaş bizimleeeedaecoo coconatt Nm88326 peraares Nureella S Spagetti bolonez M Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
Çok şüküredaecoo coconatt Nm88326 peraares Nureella S Spagetti bolonez M Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
Insallah dedigin gibidir azalma yok ama nasil buyumez anlamiyorumDur bakalım azalma yok henüz, enseyi hemen karartma.. Benim geçen hafta 8. Haftamdı değerim 39 000 lerdeydi.. Suan herşey normalmiş.
MaşAllah subhanAllah hamdolsun kuzum hamdolsunedaecoo coconatt Nm88326 peraares Nureella S Spagetti bolonez M Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
Çok şükür iyiyim ama 2 aya gider mi bilmiyorum.AYnen canım tahlili aynı yerde yaptırmak en doğru sonucu verir merak etme herşey yolunda ve öyle devam edecek
Ömüş iyiyiz biz canım sen nasılsın2 ay kaldı neredeyse bebişine kavuş mana
Aynı labaratuvar da mı tahlil veriyorsun canımKizlar yukselmemis 62.296
Evet canim basindan beri aynisiAynı labaratuvar da mı tahlil veriyorsun canım