- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.901
Çok şükür canım duam sizinle inşallah sıkıca tutunacak annesine Allah'ın izniyleedaecoo @coconatt @Nm88326 peraares @Nureella @Halfteacher @Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
Görüştün mü doktorla.Evet canim basindan beri aynisi
Ilk cok hizli yukseliyordu bir anda noldi anlamadim
Kaç gündür takip ediyorum sizi çok sevindim rabbim hayırlısı ile nasip etsin çok umutluyum sizin adınızaedaecoo @coconatt @Nm88326 peraares @Nureella @Halfteacher @Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
Yaa çok sevindimedaecoo @coconatt @Nm88326 peraares @Nureella @Halfteacher @Muallimezzz ve şuan hatırlayamadığım diğer kızlar, transferimi oldum şükür Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah. Rabbime hamd olsun eli boş göndermedi bizi
36 57 arası 1 gün olsa normal olabilirdi ama büyük ihtimalle kimyasalKızlar sanırım kimyasal oluyor benim bugün kanamam oldu ve 57 çıktı geçen hafta 36 ydı şimdi kanamayla mı sonlanacak acaba nolcak?LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Aynen büyük ihtimalle36 57 arası 1 gün olsa normal olabilirdi ama büyük ihtimalle kimyasal
Aynı şeyleri yaşadım.. ultrasonda embriyo boyundan kaç haftalık olduğu anlıyorlar eğer 6 haftalıksa kalp atışı görünmesi lazım. Benim ikizlerimin biri durmuştu diğerinde de kalp atışı ya yok ya görünmüyor ama düşük ihtimal dedi.. biz yine de 2 hafta bekledik ama o da durmuşInsallah hersey yolunda gider senin icin
maalesef kalbi duymadim dunki doktor cok kotu konustu kalbi atmiyor gelismemis kanla takip edelim dedi
Çok geçmiş olsun canım.Yaa çok sevindim5. Güne gelmiş o zaman. Biz hastanedeyiz birkaç gündür eşim kaza geçirdi sen aklımdaydın bakmamıştım
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimKaç gündür takip ediyorum sizi çok sevindim rabbim hayırlısı ile nasip etsin çok umutluyum sizin adınıza
Çok üzüldüm canım benim.Kızlar sanırım kimyasal oluyor benim bugün kanamam oldu ve 57 çıktı geçen hafta 36 ydı şimdi kanamayla mı sonlanacak acaba nolcak?LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Doktorla görüştün mü o ne diyorKızlar sanırım kimyasal oluyor benim bugün kanamam oldu ve 57 çıktı geçen hafta 36 ydı şimdi kanamayla mı sonlanacak acaba nolcak?LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Geçmiş olsun.Yaa çok sevindim5. Güne gelmiş o zaman. Biz hastanedeyiz birkaç gündür eşim kaza geçirdi sen aklımdaydın bakmamıştım
Maalesef zehirler diye ilac verdi dusurmek icin dedi yok gelisim durmus kalp atmiyorAynı şeyleri yaşadım.. ultrasonda embriyo boyundan kaç haftalık olduğu anlıyorlar eğer 6 haftalıksa kalp atışı görünmesi lazım. Benim ikizlerimin biri durmuştu diğerinde de kalp atışı ya yok ya görünmüyor ama düşük ihtimal dedi.. biz yine de 2 hafta bekledik ama o da durmuşbhcg de durduysa malesef aynı şeyi yaşıyoruz.. yine de bir hafta kadar bekleyebilirsin karar vermeden
Hic birseyim yoktu biliyormusun bulantidan Baska maalesef olmadi kalbi durmus gelisimi de durmus o yuzden dusuk dediGörüştün mü doktorla.
Ağrın sancın kanama herhangi bir şey varmı
Sağol canım senin oldu mu transferinÇok üzüldüm canım benim.
Yarın sabah arıcam bakalımDoktorla görüştün mü o ne diyor
Rabbimin vardır bir bildiği sizin için daha güzel nasipleri var demek ki kalbinizi ferah tutun burdan ne yazsak boş biliyorum sizin için Allah yardımcınız olsun dualarım sizinleMaalesef zehirler diye ilac verdi dusurmek icin dedi yok gelisim durmus kalp atmiyor
Kaç haftalık gözüküyor peki.Hic birseyim yoktu biliyormusun bulantidan Baska maalesef olmadi kalbi durmus gelisimi de durmus o yuzden dusuk dedi
Hamile arkadaslarima cani gonulden hayirli sag salim kucaklarina almalarini
C Capanin Gururu Teyom unda hayirlisiyla hamile kalmasini nasip etsin rabbim
Hayırlısı olsun canım üzüldüm.Sağol canım senin oldu mu transferin
Yarın sabah arıcam bakalım
Amin canım inşallahhHayırlısı olsun canım üzüldüm.
İnşallah tekrardan tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.