- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.781
Aminn teomm inşallah seni aradılarmı en son dün aramalarını bekliyordunÇok iyiiii canım gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah
Aradılar canım, sadece 1 tane kalmış. Onun yaşaması için dua ediyorum. Sende yeni hamişsin duanda unutma beniAminn teomm inşallah seni aradılarmı en son dün aramalarını bekliyordun
LaRisaCca larim değerim 183 çıktı
PortiiiiAminn teomm inşallah seni aradılarmı en son dün aramalarını bekliyordun
LaRisaCca larim değerim 183 çıktı
Canım benim bir tane yeter çok şükür hic umutsuz olmalar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı @peraares @Muallimezzz. Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
İnşallah canım. Yaşamazsa herşeye sıfırdan başlamak gerekecek. 20bine yakın ödeme yaptık. Sonucunda transfere dahi gelememek çok yıpratıcıCanım benim bir tane yeter çok şükür hic umutsuz olmahem olsa da olmasa da hayırlısı olsun da sonradan olumsuz olmasindansa boylesi daha iyi hem ben inanıyorum herşey güzel olacak senin için,dualarim seninle
Her zaman duamdasın teom. 1 tane de yeterli biliyorsun sakın umudunu yitirme moralini bozma. Allahım inşallah olucak hayırlısıyla sağlıklısıylaAradılar canım, sadece 1 tane kalmış. Onun yaşaması için dua ediyorum. Sende yeni hamişsin duanda unutma beni
LarimmPortiiiiporti yaaaaa çok tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir gebelik,evlat ve doğum nasip etsin inşallahhhhh
Canim ozgem senin adina cok cok sevindim cok guzelKızlar iğneden sonra 16. Günüm 183 çıkmış beta normalmi sizce nasıl
Çok teşekkür ederim mervem güzel anne inşallah sağlıkla gelirlerCanim ozgem senin adina cok cok sevindim cok guzel
Insallah hersey yolunda gider senin icinÇok teşekkür ederim mervem güzel anne inşallah sağlıkla gelirler
Sen kalbi duydunmu kalbi bekliyordun en son
Aa hemem inanma bir doktora canım birde baaşkasına git bakalımInsallah hersey yolunda gider senin icin
maalesef kalbi duymadim dunki doktor cok kotu konustu kalbi atmiyor gelismemis kanla takip edelim dedi
Dunki ilk kez gittim baska bir doktora persembe kendi doktoruma gitcem insallah yarin da tekrar kan vercem bakalim ne olacakAa hemem inanma bir doktora canım birde baaşkasına git bakalım
Hiç stres yapcam canım bebeğide strese sokma inşallah duyulcak perşembeDunki ilk kez gittim baska bir doktora persembe kendi doktoruma gitcem insallah yarin da tekrar kan vercem bakalim ne olacak
InsallahHiç stres yapcam canım bebeğide strese sokma inşallah duyulcak perşembe
İnşallah canım kötüyü düşünme sağlıklıdır oInsallahinsallah iki hafta geriden gelse de sagliklidir
Allah razi olsun rabbim sana guzel bir hamilelik nasip etsin insallahİnşallah canım kötüyü düşünme sağlıklıdır o
Belki de geç döllenme olmuştur canım belki o sağlıklı zamanında ilerliyodur öyle olamaz mı acaba inşallah öyledirInsallahinsallah iki hafta geriden gelse de sagliklidir
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım benimAllah razi olsun rabbim sana guzel bir hamilelik nasip etsin insallah
Vardır herşeyde bi hayır canim benim, ne gelirse rabbimden. Demek kolay biliyorum amaİnşallah canım. Yaşamazsa herşeye sıfırdan başlamak gerekecek. 20bine yakın ödeme yaptık. Sonucunda transfere dahi gelememek çok yıpratıcı
aynen kuzum. Teslim olmaktan başka çaremiz yokVardır herşeyde bi hayır canim benim, ne gelirse rabbimden. Demek kolay biliyorum amatevekkül