- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.821
Rabbim hamile olan bütün arkadaşlarımızın evlatlarını bağışlasın inşallah bebeğim güzel haberlerini bekliyorumGercektenrabbim en kisa zaman da sana ikiz nasip etsin insallah Evet doktorlar dinlemiyor bile ki halimizi bilsinler Evet bende baktim 5-6 haftalik diyor buda doktorun dedigine denk geliyor insallah dedigimiz gibidir Yarin kan verip artis varsa mutlaka haber etcem
Hamile kalmakla bitmiyormus kalmasida zordu insallah devami kolay gelir insallah en kisa zaman da senin de guzel haberlerini alalimRabbim hamile olan bütün arkadaşlarımızın evlatlarını bağışlasın inşallah bebeğim güzel haberlerini bekliyorum
Çok sağol canım inşallahAaayy hamilesin çok sevindim canım, sağlıkla gelsin
Belli değil canım. Yarın haber vereceklerKuzum, sakın üzülme Allah ol derse olur. Hatırlarsan benden 2 yumiş topladılar 1 i ilerledi onu da transfer ettiler, tuttu. Dualarım seninle.
Peki transfer yapacaklar mıymış?
İnşallah canım benim teşekkür ederimHamile kalmakla bitmiyormus kalmasida zordu insallah devami kolay gelir insallah en kisa zaman da senin de guzel haberlerini alalim
Allahım güzel haberler inşallahBelli değil canım. Yarın haber verecekler
Canım inşallah yaşayacak korkma.inşallah canım benim. Kızlar aradılar hala yaşıyormuş şükür
Rabbim saglikla ilerletsinnÇok sağol canım inşallahSeninde sağlıkla geçsin kucağına al bebişini inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.Selamlar kizlar histereskopi oldum bugün t görünümü gidermek ve rahimi genişletmek için operasyon yapıldı. Ama yarı baygindim doktora çok soru soramadım. Transfer Eylülde korunayim mi bu süreçte yada ne yapmak lazım neye dikkat etmek lazım bilgisi olan var mıAyseee1987 sende histereskopi olmuştum yardımcı olabilir misin
Aminn canımm inşallah çok sağol
cnmmm allahtn ümit kesilmez bn kötü birşey oldugunu düşünmüyorum bazı bebekler aynen geriden gelebiliyor ama snradan o açıgı kapatabiliyorlar ki bu geç döllenme ise ztn doktor zamanını blmiyor canını sıkma bebişini de üzmeee bizi hbrdar et dualarımız snnleBayiliyorum bu doktora ama izlememistim bu videoyu izleyim canim ben adet olmadim o Ay ama gene de baslatti ilaclara cok sukur rabbim nasip etti zaten 14. Gun sonunda kan verdigimde 48 di betam 1 haftalikti sonra 150 sonra 300 lerdeydi bundan 3 hafta once de kanama oldu acile gittim yerlesme kanamasi sandim gene beta 7 binlerdeydi bugunki sonuc 62 bindi
Ama doktor igneden sonrasini soyledigi icin fazla cikiyor acikcasi bana umut oldun rabbim hayirli evlatlar versin cifter cifter insallah dedigin gibidir
Allah razi olsun Canim doktor cok kotu konustu insallah dedigin gibidir pat diye soyleyince beynimden vurulmusa dondumcnmmm allahtn ümit kesilmez bn kötü birşey oldugunu düşünmüyorum bazı bebekler aynen geriden gelebiliyor ama snradan o açıgı kapatabiliyorlar ki bu geç döllenme ise ztn doktor zamanını blmiyor canını sıkma bebişini de üzmeee bizi hbrdar et dualarımız snnle
Kese oluştuktan sonra hcg iki kat artış göstermiyor ama biliyorsun dimi canım yavaşlıyor. Beta baktırmak yerine keşke vajinal ultrasondan baktırsan yada bir hafta beklesen. Bildiğim kadarıyla keseyi gördünAllah razi olsun Canim doktor cok kotu konustu insallah dedigin gibidir pat diye soyleyince beynimden vurulmusa dondum
Saat 2 de kan vercem beta takip etcez insallah yukselmis olarak cikar
Anlamadim doktor bunu dusunmustur az da olsa yukseliyormu yoksa dusuyormu diye bakacak sanirim vajinal ultrasonu bakti ondan bu yola cikti Kafam cok karisik bilmiyorumKese oluştuktan sonra hcg iki kat artış göstermiyor ama biliyorsun dimi canım yavaşlıyor. Beta baktırmak yerine keşke vajinal ultrasondan baktırsan yada bir hafta beklesen. Bildiğim kadarıyla keseyi gördün
Hiç üzme kendini burdaAnlamadim doktor bunu dusunmustur az da olsa yukseliyormu yoksa dusuyormu diye bakacak sanirim vajinal ultrasonu bakti ondan bu yola cikti Kafam cok karisik bilmiyorum
Larimminşallah sağlıkla devam eder inşallah larimm iğneden sonra 16. Gün değerim bu şekilde. Doktorum yarın tekrarla dedi. Bakalım inşallah yarın güzel bir artış görürüz