- 26 Mart 2018
- 28.442
- 127.941
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.761
Öyle canım. 5.güne gitmese de Rabbimin dileği böyle demek. Diyecek bir şeyimiz yokKuzum bak güzl örnekler var karşında bnde senin gibiydim 6 tane den 2 tane kaldı elimizde 1 kimyasal 1 poztf sonuç aldık Allah yeter ki ol desin inşallah o güzelce gelişip sana can olur umut olur yoldaş olur gün dogmadan neler dogar Allahtan ümit kesilmez hemn düşürme modunu
Benimde polip vardı hatta tam ameliyat olmaya karar vermiştim mayıs gibi polip kendiliğinden kaybolmuş emin olmak için başka dra daha gösterdim çok şükür kaybolmuşHisteroskopi oldum bu ay. Ufak bir polip vardı o alındı. Tüp bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı
Belki o 1 tanesi devam eder, sana evlat olur Allah büyüktür üzülme lütfenAradılar canım. Maalesef 4taneden 1i gelişme göstermiş sadece. Bekleyip göreceğiz. Üzülmedim desem yalan olur
İnşallah canım.Belki o 1 tanesi devam eder, sana evlat olur Allah büyüktür üzülme lütfen
Aslında benimki de bir önceki aya göre küçülmüştü yani beklesem belki kaybolurdu. Ama ben bebeğin tutunması için rahme çizik de attırmak istedim bir de ölü doğum hikayem var maalesef o nedenle tanı amaçlı yapılmasını istedim.Benimde polip vardı hatta tam ameliyat olmaya karar vermiştim mayıs gibi polip kendiliğinden kaybolmuş emin olmak için başka dra daha gösterdim çok şükür kaybolmuş
Eveeet gerçekten sen en güzel örneksin kuzumKuzum bak güzl örnekler var karşında bnde senin gibiydim 6 tane den 2 tane kaldı elimizde 1 kimyasal 1 poztf sonuç aldık Allah yeter ki ol desin inşallah o güzelce gelişip sana can olur umut olur yoldaş olur gün dogmadan neler dogar Allahtan ümit kesilmez hemn düşürme modunu
Hayırlısı olsun belki vesile olur çizik atmaAslında benimki de bir önceki aya göre küçülmüştü yani beklesem belki kaybolurdu. Ama ben bebeğin tutunması için rahme çizik de attırmak istedim bir de ölü doğum hikayem var maalesef o nedenle tanı amaçlı yapılmasını istedim.
3. Gün transferi yapma ihtimali var mı bi şey dediler miCanlar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mıperaares @Muallimezzz. Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
Demediler canım yarın netleşir sanırım. Talep edeceğim sanırım3. Gün transferi yapma ihtimali var mı bi şey dediler mi
Riske atma.. genelde yapmıyor ama ısrar et. Lutinus a başladın dimiDemediler canım yarın netleşir sanırım. Talep edeceğim sanırım
Evet başladım canımRiske atma.. genelde yapmıyor ama ısrar et. Lutinus a başladın dimi
İnşallah canım benimGeçmiş olsun canımdevam edicekmisinntedaviye. İnşallah canım hayırlısıyla darısı başına
İnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan bu ay oluverir cannmİnşallah canım benimBu ay durcaz bayramdan sonra başlayacaz tedaviye bu ay soğan suyu yapcam bakalım
İnşallah canım benimm bu arada heyecanla sonucunu bekliyorumİnşallah hiç tedaviye gerek kalmadan bu ay oluverir cannm
Sağol bitanem bi çıksaİnşallah canım benimm bu arada heyecanla sonucunu bekliyorum
gidicek allahın izni ile kuzum sen gönlünü ferah tutmaya çalışÖyle canım. 5.güne gitmese de Rabbimin dileği böyle demek. Diyecek bir şeyimiz yok
darısı en en en güzel şekilde sizlere olsun canlarım bnmmmmEveeet gerçekten sen en güzel örneksin kuzum
bnce gyet iyi cnımmm gözn aydın 2 gün snra tekrarla amaKızlar iğneden sonra 16. Günüm 183 çıkmış beta normalmi sizce nasıl
Çok teşekkür ederim canımm. Tsh 5.50 ama acil gitmem gerek dahiliyeyebnce gyet iyi cnımmm gözn aydın 2 gün snra tekrarla ama
Çok iyiiii canım gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallahKızlar iğneden sonra 16. Günüm 183 çıkmış beta normalmi sizce nasıl