- 26 Mart 2018
- 28.442
- 127.941
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.741
telefonun başında heyecanla bekliyorum canım. Duşa gireceğim ararlar diye girmiyorumne zmn aryacaklar çatladık burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonun başında heyecanla bekliyorum canım. Duşa gireceğim ararlar diye girmiyorumne zmn aryacaklar çatladık burada
İnşAllah balımhadi allahtan hyrlısı olsun hakkında balım güzel günler yakın az kaldı
Kuzum arayan soran var mı?yok henüz aramadılar canım
Kardeşim benden maşallahı var.Omur-un Hatunu canım dikkat et lütfen kendine. Kardeşinin durumu nasıl bu arada
Aradılar canım. Maalesef 4taneden 1i gelişme göstermiş sadece. Bekleyip göreceğiz. Üzülmedim desem yalan olurKuzum arayan soran var mı?
Allah tan ümit kesilmez canım 1 tane olsun bebek olsun.. inşallah Allah'ın izniyle sağlıcakla oda ilerlerCanlar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı peraares M Muallimezzz . Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
Boğazım düğüm düğüm cidden inşallah o 1 tanesi can olur sanaCanlar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı peraares M Muallimezzz . Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
Çok iyi anlıyorum seni canım dua ediyorum o 1 tane can olsun sanaAradılar canım. Maalesef 4taneden 1i gelişme göstermiş sadece. Bekleyip göreceğiz. Üzülmedim desem yalan olur
İnşallah canımÇok iyi anlıyorum seni canım dua ediyorum o 1 tane can olsun sana
Canım benim bize 1 yumurta ve 1 sperm yeterli. Belki bir yumurta transfer olursun ama bölünür iki tane evladın olur. O yüzden sonuç alana kadar modunu hiç düşürme lütfen. Üzülmeni anlıyorum ama şu an hiçbir şey kesin değil yıpratma kendini sakınAradılar canım. Maalesef 4taneden 1i gelişme göstermiş sadece. Bekleyip göreceğiz. Üzülmedim desem yalan olur
Canım kaç gündür seni takip ediyorum Rabbim insallah beklemenin mükafatını versin. Tanımadan senin için dua ediyorum başkaları da.Diğerleri de gelişir inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olurCanlar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı peraares M Muallimezzz . Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
Aminn. Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim.Canım kaç gündür seni takip ediyorum Rabbim insallah beklemenin mükafatını versin. Tanımadan senin için dua ediyorum başkaları da.Diğerleri de gelişir inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur
BendeÇatlatma ignesinin 12. Günü yani bugün test yaptım idrar tek çizgi, beta HCG 0,15 herzamnki gibi. Dün camasirimda lekelenme görmüştüm. Her semptomu yaşadım. Sık idrar, göğüs ağrısı, 1 haftadır sağ kasık ağrısı, midem bı garip bulantı değil sadece şişkinlik gibi, gaz sancısı, lekelenme. Yoruldum artık kizlar. Çok yorgunum
İnşallah o bir tanesi sımsıkı tutunup evladın olur Dua edelimAradılar canım. Maalesef 4taneden 1i gelişme göstermiş sadece. Bekleyip göreceğiz. Üzülmedim desem yalan olur
O bir tane embriyo çok güçlü olur ve annesine sıkı sıkı tutunur inşAllahCanlar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı peraares M Muallimezzz . Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
İnşallah canım, dualarım o yönde.O bir tane embriyo çok güçlü olur ve annesine sıkı sıkı tutunur inşAllah
Bizim de dualarımız seninle inanİnşallah canım, dualarım o yönde.
Kuzum bak güzl örnekler var karşında bnde senin gibiydim 6 tane den 2 tane kaldı elimizde 1 kimyasal 1 poztf sonuç aldık Allah yeter ki ol desin inşallah o güzelce gelişip sana can olur umut olur yoldaş olur gün dogmadan neler dogar Allahtan ümit kesilmez hemn düşürme modunuCanlar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı peraares M Muallimezzz . Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.