- 20 Mart 2011
- 13.756
- 32.290
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.721
Ben özelden konuştum kuzum teo yla haberim varkız olucak kısmetse bbgmmevet sen baya yoktun özlettin kndni bizde esksi gibi girmiyoruz ama arada takip ediyoruz özellikle C Capanin Gururu Teyom nisam içinnnn çok şükür başldı tüp bebegeee
kuzu her aya 1 kilo ile gidiyorum şimdilik bakalım son zmnlarda daha çok alınıyormuş bnm ztn eger ögün atlarsam ve bisey atıştrmazsm ögün aralarında elim ayagım birbirine dolanıyor ögn atlamamaya çalışıyorum o yzdn az sık yedgm icin belkide formda gittim ama ynede doktorum dkkt et dedikuzu iyi ya o bayağı almak değil ki.
inşallah balım inşallahhhhh hadi darısı sana olsun şimdi ne düşünüyorsun bbgm nasıl ilerleyeceksnBen özelden konuştum kuzum teo yla haberim varçok şükür diyelim onun da sırasını savdık eminim ben
Kız demekkisim belli mi peki? Sağlıkla gelsin anne kuzusu
Histeroskopi oldum bu ay. Ufak bir polip vardı o alındı. Tüp bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısıinşallah balım inşallahhhhh hadi darısı sana olsun şimdi ne düşünüyorsun bbgm nasıl ilerleyeceksn
evet bbgmhenüz net degil isim kuzum kayınvalidemin ismi olursa ynna ek ayrı bi isim yoksa tek isim düşünüyorum henüz karar veremedk
Geçmiş olsun canımC Capanin Gururu Teyom canımmm inşallah Allahın izniyle tedavin hayırlara çıkar embriyolar sağlıkla ilerler inşallah
Cookiie kuzum o günden beri moralim alt üst bugünde adet oldum pek girmedim yazamadımda kan vermişsin galiba inşallah güzel haberlerini alırız
10 gün falan gecikti kuzum ama değer 36 çıktı gerçi ben ilk düşük yaptığımda da böyle öğrenmiştim hayırlısı olsunayyy kaç gün gecikti bbgmmm inşallah yarabbm sağlıkla ilerlesinnn daahaaa çok kücük annesiiii tedrgin olma güzel güzel geçir poztf ol
Vermedim canım cuma gidicem direkBugün tekrar mı kan verdin canım
hadi hayırlısı olsun canım benim10 gün falan gecikti kuzum ama değer 36 çıktı gerçi ben ilk düşük yaptığımda da böyle öğrenmiştim hayırlısı olsungeç döllenme muhtemelen
Vermedim canım cuma gidicem direk
yok henüz aramadılar canım
Yok teom yarına çıkar dediler aile hekiminde vermiştim. Ama bakıyorum ara ara e nabıza yine deCookiie kuzum çıktı mı sonucun
Hayırlı olsun inşallah o yumuşlar sana bebiş oluryok henüz aramadılar canım
hain testYok teom yarına çıkar dediler aile hekiminde vermiştim. Ama bakıyorum ara ara e nabıza yine de
inşallah canım.Hayırlı olsun inşallah o yumuşlar sana bebiş olur
hadi allahtan hyrlısı olsun hakkında balım güzel günler yakın az kaldıHisteroskopi oldum bu ay. Ufak bir polip vardı o alındı. Tüp bebek düşünüyoruz bakalım hayırlısı
ayy hadi inşallah öyledir balımmm rabbim tamımına hayrlısı ile erdirsin10 gün falan gecikti kuzum ama değer 36 çıktı gerçi ben ilk düşük yaptığımda da böyle öğrenmiştim hayırlısı olsungeç döllenme muhtemelen
Vermedim canım cuma gidicem direk
ne zmn aryacaklar çatladık buradayok henüz aramadılar canım
Zaten başıma gelenlerhain test.
Tamam canım yazarım kontrole gittikten sonraayy hadi inşallah öyledir balımmm rabbim tamımına hayrlısı ile erdirsinhbr et bize